John McClane írta:Inkább eltöltene Őcsényben pár napot ebből a pénzből...
ő nem teljesen olyan, mert az anyja eredeti magyar ember
John McClane írta:Inkább eltöltene Őcsényben pár napot ebből a pénzből...
SuperDepor írta:John McClane írta:Inkább eltöltene Őcsényben pár napot ebből a pénzből...
Adamek írta:SuperDepor írta:John McClane írta:Inkább eltöltene Őcsényben pár napot ebből a pénzből...
asszony
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:biztos van, kizárt dolog, h a szertárost 2017-ben szertárosnak nevezzék, ez ugyanis az intézővel van egy szinten
beszarsz, Kit-Manager a jegyzőkönyvek szerint
mi a fasz :) kit - manager, ez sokkal jobb, mint a technikai vezető
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:beszarsz, Kit-Manager a jegyzőkönyvek szerint
mi a fasz :) kit - manager, ez sokkal jobb, mint a technikai vezető
nálatok Vas Lászlót írja annak, azt hittem ő pályaedző
MindigÚjpest írta:Ispán.SuperDepor írta:Adamek írta:a szertárosnak nincs még modernizált neve?
biztos van, kizárt dolog, h a szertárost 2017-ben szertárosnak nevezzék, ez ugyanis az intézővel van egy szinten
Legyen. :)dingo írta:MindigÚjpest írta:Ispán.SuperDepor írta:biztos van, kizárt dolog, h a szertárost 2017-ben szertárosnak nevezzék, ez ugyanis az intézővel van egy szinten
Inkább pedellus.
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:mi a fasz :) kit - manager, ez sokkal jobb, mint a technikai vezető
nálatok Vas Lászlót írja annak, azt hittem ő pályaedző
akkor azt elrontották, mert ő tényleg pályaedző
ahogy nézem a Kit jelentése poggyász, készlet, ezek után biztos, h a szertárost nevezik így
Szarka írta:SuperDepor írta:Adamek írta:nálatok Vas Lászlót írja annak, azt hittem ő pályaedző
akkor azt elrontották, mert ő tényleg pályaedző
ahogy nézem a Kit jelentése poggyász, készlet, ezek után biztos, h a szertárost nevezik így
Kit az a felszerelés, a kit-manager a szertáros.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég