Tizi vagy nem tizi? - itt a videó!

inreallife
Sztár

Re: Tizi vagy nem tizi? - itt a videó!

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.10.01. 20:46

SuperDepor írta:
inreallife írta:
SuperDepor írta:????

nem a futas kozben akadtak ossze, hanem a loveskor akadalyozta. egy vallal valo lokes az engedelyezett, a labahoz nem erhetsz. mondom ugyanez volt a honved meccsen is, a csatar felpasszolta dubusz kezebe a labdat, amikor botka megrugta a gyerek talpat. ami szabalytalan az szabalytalan, ezt videobiros visszanezes utan is megadtak volna...

Hogyne érhetne hozzá a lábához, a lövés pillanatában is beléphet a védő úgy, h láb a lábhoz ér, de az még nem szabálytalan.
Nem erről az esetről mondom, ezt nem láttam, csak itt a képen, meg azt a négy másodperces videómontázst, ezekből nem lehet egyértelműen megállapítani. Számtalan eset van amikor a csatár és a védő egymást lökdösve fut a labdáért, a csatár beteszi a lábát a védő lába elé, már esik is el, mert ahogy lép a védő elkaszálja a csatár lábát. Na most bíró legyen a talpán aki ezeket pontosan meg tudja ítélni, általában befújják, pedig sok esetben a csatár erőszakolja ki a kontaktot és a védő nem szabálytalankodik.

azt nem tudom, hogy milyen fociban ervenyes a masiknak kvazi osszekoccalni a bokajat. olyan nincs, hogy fut a vedo es kozben nekimegy a tamadonak a labda megjatszasnak az eselye nelkul. ha hozzaer a labdahoz, akkor mas a helyzet, itt erre meg a szandek sem volt meg, itt a tamado kiiktatasa volt a cel. csodalkozom egyebkent, hogy masok ezt miert latjak szabalyos szerelesnek...
kubatov takarodj!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.10.01. 21:38

inreallife írta:
SuperDepor írta:
inreallife írta:nem a futas kozben akadtak ossze, hanem a loveskor akadalyozta. egy vallal valo lokes az engedelyezett, a labahoz nem erhetsz. mondom ugyanez volt a honved meccsen is, a csatar felpasszolta dubusz kezebe a labdat, amikor botka megrugta a gyerek talpat. ami szabalytalan az szabalytalan, ezt videobiros visszanezes utan is megadtak volna...

Hogyne érhetne hozzá a lábához, a lövés pillanatában is beléphet a védő úgy, h láb a lábhoz ér, de az még nem szabálytalan.
Nem erről az esetről mondom, ezt nem láttam, csak itt a képen, meg azt a négy másodperces videómontázst, ezekből nem lehet egyértelműen megállapítani. Számtalan eset van amikor a csatár és a védő egymást lökdösve fut a labdáért, a csatár beteszi a lábát a védő lába elé, már esik is el, mert ahogy lép a védő elkaszálja a csatár lábát. Na most bíró legyen a talpán aki ezeket pontosan meg tudja ítélni, általában befújják, pedig sok esetben a csatár erőszakolja ki a kontaktot és a védő nem szabálytalankodik.

azt nem tudom, hogy milyen fociban ervenyes a masiknak kvazi osszekoccalni a bokajat. olyan nincs, hogy fut a vedo es kozben nekimegy a tamadonak a labda megjatszasnak az eselye nelkul. ha hozzaer a labdahoz, akkor mas a helyzet, itt erre meg a szandek sem volt meg, itt a tamado kiiktatasa volt a cel. csodalkozom egyebkent, hogy masok ezt miert latjak szabalyos szerelesnek...

te elolvastad amit írtam?
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

bomba85
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: bomba85 » 2017.10.01. 21:43

Tisztan ki lehet venni, hogy az ellenfel jatekosa ott fut a Fradi jatekosa mellett es a Fradi jatekosa elesik. Ez minden Magyar palyan bunteto!!! :D
HAJRÁ VASAS, HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!
Külföldön pedig: GLORY, GLORY MAN UNITED!!! GIGGS FOREVER!!!
VEGAS BABY!!!

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.10.01. 22:16

SuperDepor írta:
inreallife írta:
SuperDepor írta:Hogyne érhetne hozzá a lábához, a lövés pillanatában is beléphet a védő úgy, h láb a lábhoz ér, de az még nem szabálytalan.

te elolvastad amit írtam?

azt irtad hozzaerhet a labahoz, szabalyosan. mi azert kaptunk a honved ellen, mert az emeles utan(!!!) ert hozza a tamado labahoz botka. nem, nem szabalyos.
kubatov takarodj!

Vissza: “www.nb1.hu”