Inkább a feleségére hallgat, de beszólt a Fradinak Horváth Ferenc

John McClane
Aranylabdás

Re: Inkább a feleségére hallgat, de beszólt a Fradinak Horváth Ferenc

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.10.01. 17:52

SuperDepor írta:
John McClane írta:Adri az új fórumon van ignore funkció,természetesen a te kommentjeidet letiltottam,így nem látom mit írsz,felesleges erőlködni,mert bekakálsz,egy ilyen bohócot ,mint te senki nem vesz komolyan.

ilyenkor kiírja, h válaszolt neked, de amit írt azt nem látod ?

Az értesítéseknél kiírja,hogy idézett.A hozzászólásnál pedig ezt:Ezt a hozzászólást adrenalin69 küldte, aki jelenleg a tiltólistádon van.
Hozzászólás megjelenítése.
Ha akarnám meg tudnám nézni,de nem akarom :)
Gondoltam szólok neki,hogy feleslegesen ne törje magát,mert szinte minden hszemre reagál valamit
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.10.01. 17:59

John McClane írta:
SuperDepor írta:
John McClane írta:Adri az új fórumon van ignore funkció,természetesen a te kommentjeidet letiltottam,így nem látom mit írsz,felesleges erőlködni,mert bekakálsz,egy ilyen bohócot ,mint te senki nem vesz komolyan.

ilyenkor kiírja, h válaszolt neked, de amit írt azt nem látod ?

Az értesítéseknél kiírja,hogy idézett.A hozzászólásnál pedig ezt:Ezt a hozzászólást adrenalin69 küldte, aki jelenleg a tiltólistádon van.
Gondoltam szólok neki,hogy feleslegesen ne törje magát,mert szinte minden hszemre reagál valamit

csak kérdem, mert én nem tudok ignorálni senkit, illetve tudok, de akkor senki nem látja
( én nem bírnám megállni, h ne nézzem meg :) )
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.10.01. 18:37

SuperDepor írta:
John McClane írta:
SuperDepor írta:ilyenkor kiírja, h válaszolt neked, de amit írt azt nem látod ?

csak kérdem, mert én nem tudok ignorálni senkit, illetve tudok, de akkor senki nem látja
( én nem bírnám megállni, h ne nézzem meg :) )

Én is csak vagy 2-3 embert tiltottam le,a legalját.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Vissza: “www.nb1.hu”