HozzászólásSzerző: tompa » 2017.09.29. 15:39
HOPPÁ: Ez a cikk hivatalosan is az nb1.hu legalja!
*ironia alert*
Srácok, én asszem ezzel a cikkel untam rá végleg az oldalatokra. Elmentek ti a picsba.
Gondolom most az fut at az agyatokon, hogy senki nem kerte, hogy olvassam, ha nem tetszik.
De! Mar-mar ontudatlanul, ez az elso dolog amit beirok a bongeszombe minden reggel. A helyzet az, hogy 15 éve olvasom az nb1.hu-t napi rendszerességgel, most 31 vagyok, ergo a fel eletemen keresztul itt toltottem napi par percet. Szivesen kiszamoltam volna mennyi volt pontosan, de most mar telibe is szar0m. Szepen lassan jutottunk el idaig, hosszu eveken at apro cseppekben adagoltatok a fekaliat a tanyeromba. En pedig egesz finomakat kajaltam belole.
Mára már annyira fájóan szar cikkeket irtok, hogy neha mar fizikai fajdalmat erzek az olvasasuknal. A szalagcimeket mar egy parszor kifejtettek a forumtarsak, értékelhetetlen mindegyik. Csoda egyaltalan, hogy meg barki is kommentel, szepen lassan epitettetek le egy nagyszeru kozosseget. TAPSTAPS!
Ha ennel a par mondatos formedvenynel szuletett rosszabb cikk az nb1.hu-n, akkor varom a linkeket a kedves forumtarsaktol.
COYG GUNNERS//HAJRA MAGYAROK//FORZA ITALIA!!!