Megházasodott a magyar válogatott focista

Adamek
Flegma

Re: Megházasodott a magyar válogatott focista

HozzászólásSzerző: Adamek » 2016.12.17. 21:38

a jégeralsós Roller kicsit rágerjedt a menyasszonyra, Némó meg talán krupiénak vagy főpincérnek öltözött be
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2016.12.18. 08:28

Az a naci elég húzós Juhászon! Betta, a nője meg van öregedve. Némó és a csaja meg olyanok, mintha az anyukája elkísérte volna a szakmunkásképző ballagására. Priskin asszonya viszont erős dolgozat.

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2016.12.18. 09:42

A szerencsétleneknek van megbocsátás,a hülyéknek nincs :p :D
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2016.12.18. 09:48

nyúl írta:Az a naci elég húzós Juhászon! Betta, a nője meg van öregedve. Némó és a csaja meg olyanok, mintha az anyukája elkísérte volna a szakmunkásképző ballagására. Priskin asszonya viszont erős dolgozat.

Némó csaja is rendben van, csak a kölyökképű mellett nézhet ki kicsit furcsán. Betta is oké, szerintem ez szimplán egy rossz kép róla, rossz szögből.
Roland nem tudom, mit gondolt... ez amúgy egy jó nadrág, nekem is van hasonló, de nem öltönyt helyettesíteni való.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2016.12.18. 09:50

nyúl írta:Az a naci elég húzós Juhászon! Betta, a nője meg van öregedve. Némó és a csaja meg olyanok, mintha az anyukája elkísérte volna a szakmunkásképző ballagására. Priskin asszonya viszont erős dolgozat.

Juhász borzalmasan van felöltözve, a nyakkendő is valami ballagási felszerelésnek hat, de Németh főpincér se semmi. Vagy lehet, Némó lép fel Mága helyett a Papp László Sportcsarnokban?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2016.12.18. 12:19

BlancoAgilon38 írta:

Juhász borzalmasan van felöltözve, a nyakkendő is valami ballagási felszerelésnek hat, de Németh főpincér se semmi. Vagy lehet, Némó lép fel Mága helyett a Papp László Sportcsarnokban?

ifista bűvésznek néz ki, esetleg a TopShow műsorvezetőjének
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2016.12.18. 12:23

RAUL7 írta:

Némó csaja is rendben van, csak a kölyökképű mellett nézhet ki kicsit furcsán. Betta is oké, szerintem ez szimplán egy rossz kép róla, rossz szögből.
Roland nem tudom, mit gondolt... ez amúgy egy jó nadrág, nekem is van hasonló, de nem öltönyt helyettesíteni való.

van egy elterjedt tévhit, miszerint ezek a csőgatyák vagy a farmerek elegánsak és alkalmi viseletnek számítanak zakóval
kurvára gáz, csakúgy mint a tornacipő inggel vagy zakóval
a csokornyakkendő egy külön fejezet, efölött tényleg csak a csecsemőgyilkosság áll

Vissza: “www.nb1.hu”