Bódog rövidre fogta a Fradi-meccs értékelését – Videó

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

Re: Bódog rövidre fogta a Fradi-meccs értékelését – Videó

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2017.09.25. 13:38

Kép

Tegnap az összefoglaló eléggé elsikkadtak felette..még csak az sem említették meg, hogy a Fradi jött szabadrúgással.
Hajrá Vegyész!!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.25. 14:28

ZotyeszKB írta:Kép

Tegnap az összefoglaló eléggé elsikkadtak felette..még csak az sem említették meg, hogy a Fradi jött szabadrúgással.

gondolom a srác kezei is csak azt akarták kitapintani ennek a pöcs Priskinnek nyaki verőerén, hogy él e még
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.25. 15:16

Adamek írta:
ZotyeszKB írta:Kép

gondolom a srác kezei is csak azt akarták kitapintani ennek a pöcs Priskinnek nyaki verőerén, hogy él e még

na megnéztem, mert mozgóképen még nem láttam az esetet csak ilyen kimerevített képen, szerintem nem volt szabálytalan a dvtk-s, de Priskin se klasszikus könyököst nyomott, szerintem a védő ahogy rárontott beleszaladt az alkarjába
tudom, hogy ez mészölygézásan hangzik az ominózus köpés mintájára, de lassítva nem találom a rendes sebességűnél meg úgy néz ki előbb van kinn a keze és úgy ugrik utána a bekk
aztán lehet, hogy egy lassításnál máshogy látnám, de az tuti, hogy szabaddal nem jöhettünk volna
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”