Nagy Ádám szépen kisajátította a mapi napot a csapatánál
- Adamek
- Flegma
Re: Nagy Ádám szépen kisajátította a mapi napot a csapatánál
boldog mapinapot
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Littbarski
- Moderátor
a Microsoft szponzor a Bolognánál vagy mi?
-
inreallife
- Sztár
egyesek sugarban hanynak a nagyadamos cikkek miatt, pedig szerintem jol lathato, hogy nagyon megszerettek az olaszok a sracot. inkabb buszkenek kene lenni ra, es orulni, hogy a valogatott is hasznat tudja venni. keves ilyen van. bar mas poszton jatszanak, szerintem gera zoli ota nem volt ilyen szintet meguto jatekosunk, aki topbajnoksagban ennyire jol megallta volna helyet ilyen fiatalon. es meg mindig tud tovabb fejlodni...
kubatov takarodj!
-
BlancoAgilon38
inreallife írta:egyesek sugarban hanynak a nagyadamos cikkek miatt, pedig szerintem jol lathato, hogy nagyon megszerettek az olaszok a sracot. inkabb buszkenek kene lenni ra, es orulni, hogy a valogatott is hasznat tudja venni. keves ilyen van. bar mas poszton jatszanak, szerintem gera zoli ota nem volt ilyen szintet meguto jatekosunk, aki topbajnoksagban ennyire jol megallta volna helyet ilyen fiatalon. es meg mindig tud tovabb fejlodni...
Én még nem olvastam hányós hsz-t itt Ádámmal kapcsolatban.
-
inreallife
- Sztár
BlancoAgilon38 írta:inreallife írta:egyesek sugarban hanynak a nagyadamos cikkek miatt, pedig szerintem jol lathato, hogy nagyon megszerettek az olaszok a sracot. inkabb buszkenek kene lenni ra, es orulni, hogy a valogatott is hasznat tudja venni. keves ilyen van. bar mas poszton jatszanak, szerintem gera zoli ota nem volt ilyen szintet meguto jatekosunk, aki topbajnoksagban ennyire jol megallta volna helyet ilyen fiatalon. es meg mindig tud tovabb fejlodni...
itt nem, de tobb mas helyen sok ilyet latok...
kubatov takarodj!
inreallife írta:BlancoAgilon38 írta:inreallife írta:egyesek sugarban hanynak a nagyadamos cikkek miatt, pedig szerintem jol lathato, hogy nagyon megszerettek az olaszok a sracot. inkabb buszkenek kene lenni ra, es orulni, hogy a valogatott is hasznat tudja venni. keves ilyen van. bar mas poszton jatszanak, szerintem gera zoli ota nem volt ilyen szintet meguto jatekosunk, aki topbajnoksagban ennyire jol megallta volna helyet ilyen fiatalon. es meg mindig tud tovabb fejlodni...
itt nem, de tobb mas helyen sok ilyet latok...
Az, hogy felnőtt szinten - legalábbis első osztályban és a válogatottban - egyetlen gólja sincs (több, mint ötven meccsen), számomra nagyon furcsa, minthogy technikailag képzett játékos.