Gunners írta:Nem csodálom! 6 évente rúg kapura egy labdát.
Nem is ez a fő feladata.
Egyébként ki játszik helyette?
Gunners írta:Nem csodálom! 6 évente rúg kapura egy labdát.
Libritor írta:Gunners írta:Nem csodálom! 6 évente rúg kapura egy labdát.
Nem is ez a fő feladata.
BlancoAgilon38 írta:Libritor írta:Gunners írta:Nem csodálom! 6 évente rúg kapura egy labdát.
Nem is ez a fő feladata.
Erick Pulgar, chilei, 23 jírszold.
Libritor írta:Gunners írta:Nem csodálom! 6 évente rúg kapura egy labdát.
Nem is ez a fő feladata.
Gunners írta:Libritor írta:Gunners írta:Nem csodálom! 6 évente rúg kapura egy labdát.
Nem is ez a fő feladata.
De azért nem hátrány egy kp-nál attól függetlenül hogy védekező feladatai vannak leginkább. A digók hiányolják tőle a vállalkozó kedvet.
Norby írta:Gunners írta:Libritor írta:Nem is ez a fő feladata.
De azért nem hátrány egy kp-nál attól függetlenül hogy védekező feladatai vannak leginkább. A digók hiányolják tőle a vállalkozó kedvet.
Tavaly miért nem hiányolták tőle? Egy középpályást egy Bologna szintű kiscsapat simán beáldoz a védelem stabilizálásáért. A probléma inkább Poli érkezése. Amíg tavaly Pulgar és Nagy személyében két védekező középpályással játszottak, addig idén Poli miatt csak eggyel. És nem Nagyra esett a választás.
BlancoAgilon38 írta:Norby írta:Gunners írta:De azért nem hátrány egy kp-nál attól függetlenül hogy védekező feladatai vannak leginkább. A digók hiányolják tőle a vállalkozó kedvet.
Tavaly miért nem hiányolták tőle? Egy középpályást egy Bologna szintű kiscsapat simán beáldoz a védelem stabilizálásáért. A probléma inkább Poli érkezése. Amíg tavaly Pulgar és Nagy személyében két védekező középpályással játszottak, addig idén Poli miatt csak eggyel. És nem Nagyra esett a választás.
Válaszoltál is: mert 2 vkp volt, most pedig jobban teljesíthet Pulgar.
Norby írta:BlancoAgilon38 írta:Norby írta:
Válaszoltál is: mert 2 vkp volt, most pedig jobban teljesíthet Pulgar.
Csak részben. Mert most sem a vállalkozókedvet hiányolják. Hanem védekezését. Ha jobban védekezne mint Pulgar, akkor ugyanúgy leszarnák a támadójátékát mint tavaly. Mert Polival szemben játékszervezésben nincs sok esélye.
BlancoAgilon38 írta:Norby írta:BlancoAgilon38 írta:Válaszoltál is: mert 2 vkp volt, most pedig jobban teljesíthet Pulgar.
Csak részben. Mert most sem a vállalkozókedvet hiányolják. Hanem védekezését. Ha jobban védekezne mint Pulgar, akkor ugyanúgy leszarnák a támadójátékát mint tavaly. Mert Polival szemben játékszervezésben nincs sok esélye.
Meglehet. Nem vagyok valami nagy szakértő Bolognában. :)
Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Norby írta:
én igen, a spagettijük jó, szeretem az íze miatt, de jól lakni nem tok vele, kell még utána valami, vagy jóféle parasztként itthon kenyérrel zabálom, akkor pár órát kibírok vele
Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Norby írta:
én igen, a spagettijük jó, szeretem az íze miatt, de jól lakni nem tok vele, kell még utána valami, vagy jóféle parasztként itthon kenyérrel zabálom, akkor pár órát kibírok vele
Adamek írta:Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Meglehet. Nem vagyok valami nagy szakértő Bolognában. :)
ez a bolognai spagetti is hungaro-koszt mint a csalamádés hamburger
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:Maradonapoli írta:én igen, a spagettijük jó, szeretem az íze miatt, de jól lakni nem tok vele, kell még utána valami, vagy jóféle parasztként itthon kenyérrel zabálom, akkor pár órát kibírok vele
ez a bolognai spagetti is hungaro-koszt mint a csalamádés hamburger
Azt nem tudom, sosem eszem hambörzsört. Túlságosan belga.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ez a bolognai spagetti is hungaro-koszt mint a csalamádés hamburger
Azt nem tudom, sosem eszem hambörzsört. Túlságosan belga.
az ki, Pörzse Söndörhöz van valami köze?
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Azt nem tudom, sosem eszem hambörzsört. Túlságosan belga.
Pörzsének a disznótorhoz van, róla nevezték el a pörzsölést. Ezt egy belga találta fel. Sonkavárnak nevezték, innen a ham és a burger írásmód.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:az ki, Pörzse Söndörhöz van valami köze?
Pörzsének a disznótorhoz van, róla nevezték el a pörzsölést. Ezt egy belga találta fel. Sonkavárnak nevezték, innen a ham és a burger írásmód.
szerintem a desznyónak törzse van, tora meg potroha tutkó nncs
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Azt nem tudom, sosem eszem hambörzsört. Túlságosan belga.
Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:az ki, Pörzse Söndörhöz van valami köze?
én a német változatát szeretem, a hindenburgert, hogy tartsam a vonalaimat
Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:az ki, Pörzse Söndörhöz van valami köze?
Adamek írta:Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Pörzsének a disznótorhoz van, róla nevezték el a pörzsölést. Ezt egy belga találta fel. Sonkavárnak nevezték, innen a ham és a burger írásmód.
jaja, a hídemberburger is finom tud lenni
de csak ha egy csészényi grófból csinálják
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég