null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
MindigÚjpest írta:Én örülök,hogy a Haladásnak új stadionja lesz,mert szerintem ez-az egyik olyan hely,ahol megérdemlik a szurkolók. Viszont nem kicsit van már tele a faszom az ezzel kapcsolatos hírekkel. Őszintén ez már hányadik cikk erről? Ennyire nincs téma?
Nem lenne jó,inkább felcsút,Paks.BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Én örülök,hogy a Haladásnak új stadionja lesz,mert szerintem ez-az egyik olyan hely,ahol megérdemlik a szurkolók. Viszont nem kicsit van már tele a faszom az ezzel kapcsolatos hírekkel. Őszintén ez már hányadik cikk erről? Ennyire nincs téma?
Tizennyolcadik. Ki ne essenek örömükben a szombathelyiek...
BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Én örülök,hogy a Haladásnak új stadionja lesz,mert szerintem ez-az egyik olyan hely,ahol megérdemlik a szurkolók. Viszont nem kicsit van már tele a faszom az ezzel kapcsolatos hírekkel. Őszintén ez már hányadik cikk erről? Ennyire nincs téma?
RC írta:BlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Én örülök,hogy a Haladásnak új stadionja lesz,mert szerintem ez-az egyik olyan hely,ahol megérdemlik a szurkolók. Viszont nem kicsit van már tele a faszom az ezzel kapcsolatos hírekkel. Őszintén ez már hányadik cikk erről? Ennyire nincs téma?
Nem érdekelne túlzottan. Amúgy meg hiányzik a régi stadion, ettől az újtól nagyon idegenkedek.
BlancoAgilon38 írta:RC írta:BlancoAgilon38 írta:Tizennyolcadik. Ki ne essenek örömükben a szombathelyiek...
Nem érdekelne túlzottan. Amúgy meg hiányzik a régi stadion, ettől az újtól nagyon idegenkedek.
Elhiszem. A kiesés miért nem érdekelne? A színvonal nélküli pocsolya miatt?
RC írta:BlancoAgilon38 írta:RC írta:Nem érdekelne túlzottan. Amúgy meg hiányzik a régi stadion, ettől az újtól nagyon idegenkedek.
Elhiszem. A kiesés miért nem érdekelne? A színvonal nélküli pocsolya miatt?
Leginkább azért. Amikor még Pesten laktam, jó buli volt idegenbe eljárkálni, szétröhögtük magunkat a vonaton, elvoltunk, még ha szar is volt a meccs (elég sokszor). Aztán ez a múlté lett, egyre kevesebbet mentem meccsre, szesz nélkül meg amúgy is kevésbé élvezetes. Na meg elásta magát nálam ez az edzőbuktató brigád, a két sztárral az élen. Ja és már a zöld színt is utálom.
MindigÚjpest írta:Én örülök,hogy a Haladásnak új stadionja lesz,mert szerintem ez-az egyik olyan hely,ahol megérdemlik a szurkolók. Viszont nem kicsit van már tele a faszom az ezzel kapcsolatos hírekkel. Őszintén ez már hányadik cikk erről? Ennyire nincs téma?
dingo írta:MindigÚjpest írta:Én örülök,hogy a Haladásnak új stadionja lesz,mert szerintem ez-az egyik olyan hely,ahol megérdemlik a szurkolók. Viszont nem kicsit van már tele a faszom az ezzel kapcsolatos hírekkel. Őszintén ez már hányadik cikk erről? Ennyire nincs téma?
Ha jól számolom hétfőre beérik az izraeli ultrákat
BlancoAgilon38 írta:RC írta:BlancoAgilon38 írta:Elhiszem. A kiesés miért nem érdekelne? A színvonal nélküli pocsolya miatt?
Leginkább azért. Amikor még Pesten laktam, jó buli volt idegenbe eljárkálni, szétröhögtük magunkat a vonaton, elvoltunk, még ha szar is volt a meccs (elég sokszor). Aztán ez a múlté lett, egyre kevesebbet mentem meccsre, szesz nélkül meg amúgy is kevésbé élvezetes. Na meg elásta magát nálam ez az edzőbuktató brigád, a két sztárral az élen. Ja és már a zöld színt is utálom.
Meghasonlottál. Nem baj az. Alapíts családot és úgy élj, ahogy szeretsz! (Hú, ez nagyon facebookos bölcsesség volt).
Meccsre már én sem járok lassan két éve, egy ideje nem iszom alkoholt. Kocsmába járok, de jól elvagyok egy paradicsomital társaságában is. Csak azzal foglalkozom, amivel muszáj, plusz ami kikapcsol.
Adamek írta:dingo írta:MindigÚjpest írta:Én örülök,hogy a Haladásnak új stadionja lesz,mert szerintem ez-az egyik olyan hely,ahol megérdemlik a szurkolók. Viszont nem kicsit van már tele a faszom az ezzel kapcsolatos hírekkel. Őszintén ez már hányadik cikk erről? Ennyire nincs téma?
de nem keménységben
dingo írta:Adamek írta:dingo írta:
de nem keménységben
Ez evidens. Hát mernék én ilyenre akár gondolni is?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég