Új címere van az Ultras MTK-nak! - NB2.hu
Új címere van az Ultras MTK-nak!

Új címere van az Ultras MTK-nak! - NB2.hu
Új címere van az Ultras MTK-nak!
deepdiver írta:Mind a 10-en ilyen pólót fognak hordani?
SAW írta:Baszki a felső fotón a gúnár feje annyira röhejessé teszi az egészet...
Maradonapoli írta:kövezettek meg gecc, de sztem jó lett :)
dingo írta:Maradonapoli írta:kövezettek meg gecc, de sztem jó lett :)
Itt senki nem kövez meg senkit,mégha - és ezt véssétek mélyen az agyatokba - még, ha azt is mondja, hogy
JEHOVA!

Maradonapoli írta:dingo írta:Maradonapoli írta:kövezettek meg gecc, de sztem jó lett :)
Itt senki nem kövez meg senkit,mégha - és ezt véssétek mélyen az agyatokba - még, ha azt is mondja, hogy
JEHOVA!
BlancoAgilon38 írta:Maradonapoli írta:dingo írta:
JEHOVA!
Majd amikor az Apophis tanyálja tutálibe telibe a Fődet, mint így fogunk feküdni.

Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Maradonapoli írta:
Majd amikor az Apophis tanyálja tutálibe telibe a Fődet, mint így fogunk feküdni.
BlancoAgilon38 írta:Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Majd amikor az Apophis tanyálja tutálibe telibe a Fődet, mint így fogunk feküdni.
20 éves tévés (téves) múltja van. Ostobán már profin tud nézni, plusz lassan nyilván tehetségnek is nevezik majd.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Maradonapoli írta:
20 éves tévés (téves) múltja van. Ostobán már profin tud nézni, plusz lassan nyilván tehetségnek is nevezik majd.
miért, ki ez a kancácska aki a szemhéjával próbál repülni?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég