the Janitor írta:BlancoAgilon38 írta:inreallife írta:ennyi erovel mondhatni azt, hogy ket leventegolt rugattunk a vasassal, azon kivul vedenivaloja sem volt dibusznak.
bar 60 percig nem latszott az eredmenyen, de a jatek kepe alapjan egy eleg sima meccs volt...
Nem vitatom, hogy sima volt.
Hát, ez a meccs minden volt, csak sima nem. Nyílvánvalóan a kiállítás döntötte el a mérkőzést, persze a mezhúzásokat teljesen egyoldalúan ítélte meg Bognár, ami itt sárga, ott semmi. Emberhátrányban 3-2-nél pedig volt Dibusznak nem kis bravúrja, és a kontrából kaptuk a 4.-et. Kamenártól viszont kellett volna 1-2 bravúr, mert néhány szögletből való beívelés lehúzásán kívül sok dolga nem volt.Az 5. gól az már inkább vicckategória, James begőzölt. Ha a Fradi ellen lett volna ugyanez a bíráskodás, Orosz Pali sajtótájékoztatón jelentette volna be, hogy Bognárról is leiratkoznak.
a kiallitas szerintem egybol piros volt, a biro olyan zavarban volt, hogy osszevissza dobalta a lapokat, szerintem nem a sargat akarta felmutatni, ezert kapta le gyorsan es adott pirosat utana. egyebkent szerintem a gyerek nem goriarrant akarta kinyirni, szerintem a bodevel valo csattanasra probalt ilyen kifacsart mozdulattal felkeszulni, csak odaert a delamerikai akit a mozdulatsorral kb helyben megolt. en betudnam a rutintalansaganak, 2 meccs pihi azt johet vissza.
de a meccsre visszaterve, egyik gol sem volt kidolgozva, egy megpattant labdat, eltort a srac es pont vedhetetlen lett, lattunk mar ilyet. a masik, amikor kiugrattak a gaalt es elpockolte dibusz mellett, az sem volt keszre dolgozott helyzet. a vasas helyzet nelkul rugott ket golt. csak magamat tudom ismetelni, lattunk mar ilyet, fogunk is. de a mai meccshez nem sok kozuk volt, a vedekezes felemesztette oket....