Adamek írta:azt várom a video minden egyes másodpercében, hogy felbukkanjanak Kilgore ezredes helikopterei és szórják a napalmot
nb1.hu12 írta:Felcsút - Több, min egy hét múlva lesz újra meccs benne.
SuperDepor írta:nb1.hu12 írta:Felcsút - Több, min egy hét múlva lesz újra meccs benne.
ja, Felcsút - Mezőkövesd, kár lenne kihagyni
Savaria1919 írta:nb1.hu12 írta:Felcsút - Több, min egy hét múlva lesz újra meccs benne.
Akkor vasárnap (09.10) mi hol játszunk a Vidivel?
BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:nb1.hu12 írta:Felcsút - Több, min egy hét múlva lesz újra meccs benne.
ja, Felcsút - Mezőkövesd, kár lenne kihagyni
Te is jössz, Pisti? Talizunk a kisvasúton, Felcsút Vasútállomásnál a restiben. Cseresznyepálinka és Kinizsi sör.
SuperDepor írta:BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:ja, Felcsút - Mezőkövesd, kár lenne kihagyni
Te is jössz, Pisti? Talizunk a kisvasúton, Felcsút Vasútállomásnál a restiben. Cseresznyepálinka és Kinizsi sör.
nem kérdés, erre tartogattam egész évben a szabadságaimat
SuperDepor írta:BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:ja, Felcsút - Mezőkövesd, kár lenne kihagyni
Adamek írta:SuperDepor írta:BlancoAgilon38 írta:Te is jössz, Pisti? Talizunk a kisvasúton, Felcsút Vasútállomásnál a restiben. Cseresznyepálinka és Kinizsi sör.
én is megyek ha hozol nekem egy ambulanciás galléros pólót és kapuncis kardigánt
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:nem kérdés, erre tartogattam egész évben a szabadságaimat
én is megyek ha hozol nekem egy ambulanciás galléros pólót és kapuncis kardigánt
nem felejtek, tudom, h azt már nagyon régen megígértem :)
Adamek írta:SuperDepor írta:Adamek írta:én is megyek ha hozol nekem egy ambulanciás galléros pólót és kapuncis kardigánt
nem felejtek, tudom, h azt már nagyon régen megígértem :)
majd a stadion megnyitóján
SuperDepor írta:Adamek írta:SuperDepor írta:nem felejtek, tudom, h azt már nagyon régen megígértem :)
majd a stadion megnyitóján
ha eljössz akkor megkapod :)
BlancoAgilon38 írta:[/img]Savaria1919 írta:nb1.hu12 írta:Felcsút - Több, min egy hét múlva lesz újra meccs benne.
Akkor vasárnap (09.10) mi hol játszunk a Vidivel?
[img]http://water.weather.gov/ahps2/images/hydrograph_photos/uini2/Bangert%20Park3%20with%20HG=21.81.JPG[img]
Savaria1919 írta:BlancoAgilon38 írta:[/img]Savaria1919 írta:Akkor vasárnap (09.10) mi hol játszunk a Vidivel?
[img]http://water.weather.gov/ahps2/images/hydrograph_photos/uini2/Bangert%20Park3%20with%20HG=21.81.JPG[img]
Adom, vízilabdában simán nyerünk, most lett élvonalbeli csapata a városnak.
BlancoAgilon38 írta:Savaria1919 írta:BlancoAgilon38 írta:[/img]
Adom, vízilabdában simán nyerünk, most lett élvonalbeli csapata a városnak.
Na. Nem is tudtam. Mondjuk azt se tudom van-e OSC, vagy nincs. Nem nézek vízipólót, még világversenyen se.
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:azt várom a video minden egyes másodpercében, hogy felbukkanjanak Kilgore ezredes helikopterei és szórják a napalmot
Szépen égne a lazúrozott szerkezet.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég