Horváth Ferenc: Jó úton járunk
-
Gunners
- Aranylabdás
Re: Horváth Ferenc: Jó úton járunk
Hát nem tudom Ferikém! Az a 11. hely veled könnyen meglehet sajnos.
Go Gunners Hajrá Videoton
- Dzsotti
- Aranylabdás
Nem tudom mit gondoljak róla. Ha a Vasas elleni meccset nézem, ott már a kezdő kijelölésekor útilaput kötöttem volna a sarkára.
Viszont az elmúlt pár meccsen (Vasast kivéve) már látszott valami koncepció.
Viszont az elmúlt pár meccsen (Vasast kivéve) már látszott valami koncepció.
Érted élek én!
-
SuperDepor
- Moderátor
Erre azért nem vennék mérget, amikor az NB1 leggyengébb csapata a második félidő 80%-ában a kapunkhoz szegez, akkor nem tudom, h mit várhatunk majd többiek ellen. Az mindenképpen szimpatikus Rozogában, h nagyon odateszi magát, szal a hozzáállásán nem múlik semmi, de akárhogy csűrjük - csavarjuk ez kurva gyenge ősz volt.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Nem hiszek neked Feri és szerintem már te sem magadban, csak a végkielégítésre hajtasz, hogy rúgjanak ki és ne magadtól mondj fel! Húzod, amíg tudod!
Pedig szezon előtt azzal arcoskodtál - sok egyéb mellett - , hogy te nem vagy megélhetési edző..
Pedig szezon előtt azzal arcoskodtál - sok egyéb mellett - , hogy te nem vagy megélhetési edző..
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
- Dzsotti
- Aranylabdás
Maradonapoli írta:Nem hiszek neked Feri és szerintem már te sem magadban, csak a végkielégítésre hajtasz, hogy rúgjanak ki és ne magadtól mondj fel! Húzod, amíg tudod!
Én megettem/megeszem pedig hogy leginkább ő akarja itt az egészet. Képességekkel lehet van baj, azt nem vitatom, de hogy a végkielégítésre menne, azt nem hiszem.
Érted élek én!
- freezespider
- Világsztár
Dzsotti írta:Maradonapoli írta:Nem hiszek neked Feri és szerintem már te sem magadban, csak a végkielégítésre hajtasz, hogy rúgjanak ki és ne magadtól mondj fel! Húzod, amíg tudod!
Én megettem/megeszem pedig hogy leginkább ő akarja itt az egészet. Képességekkel lehet van baj, azt nem vitatom, de hogy a végkielégítésre menne, azt nem hiszem.
Szerintem is hülyeség!
De szép volt azokban az idõkben meccsekre járni amikor a Bakternál állt a sor vége a jegypénztáraktól. A szomszédos tíz emeletesek teteje pedig tele volt nézõkkel !!! REMÉLEM MEGÉRJÜK MÉG EZEKET A SZÉP NAPOKAT !!! Ja, és a kezdés elõtt min. 1 órával mentünk be a stadionba, hogy legyen helyünk.
-
Cselszky
- Aranylabdás
freezespider írta:Dzsotti írta:Maradonapoli írta:Nem hiszek neked Feri és szerintem már te sem magadban, csak a végkielégítésre hajtasz, hogy rúgjanak ki és ne magadtól mondj fel! Húzod, amíg tudod!
Szerintem is hülyeség!
Sok a rosszindulatú ember sajnos.
:)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
Szárnyalni fogunk vele tavasszal.
“A Diósgyõr Miskolcon nem hétvégi szórakozás: jellemkérdés, az emberi büszkeség mércéje, általános közérzület.”
-
Cselszky
- Aranylabdás
battila74 írta:Szárnyalni fogunk vele tavasszal.

:P
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
Kocsis Erzsébet
Fel fog innen állni. Ha valaki ismeri a modern futballt Magyarországon, akkor az Horváth Ferenc.
- ManBat
- Aranylabdás
te is elindulhatnál már egy jó úton
mondjuk a harminchetesen, zsebedben a végkielégítéssel
mondjuk a harminchetesen, zsebedben a végkielégítéssel
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
-
BlancoAgilon38
Jó kis magyar blues zene címe lehetne.
-
SuperDepor
- Moderátor
Cselszky írta:freezespider írta:Dzsotti írta:Én megettem/megeszem pedig hogy leginkább ő akarja itt az egészet. Képességekkel lehet van baj, azt nem vitatom, de hogy a végkielégítésre menne, azt nem hiszem.
Szerintem is hülyeség!
a rosszak szenvedjenek mindenki eggyér
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- freezespider
- Világsztár
SuperDepor írta:Cselszky írta:freezespider írta:
Szerintem is hülyeség!
a rosszak szenvedjenek mindenki eggyér
Jók a pogramok ;)
De szép volt azokban az idõkben meccsekre járni amikor a Bakternál állt a sor vége a jegypénztáraktól. A szomszédos tíz emeletesek teteje pedig tele volt nézõkkel !!! REMÉLEM MEGÉRJÜK MÉG EZEKET A SZÉP NAPOKAT !!! Ja, és a kezdés elõtt min. 1 órával mentünk be a stadionba, hogy legyen helyünk.