Lobanovszkij írta:Javier Arizmendi írta:MindigÚjpest írta: Bízzunk benne,hogy nem a portugányoknak.
miután tetőtől talpig Ronaldonak volt öltözve, kételyeim nagyok... jó hát még csak gyerek.
Akkor viszont apunak és anyunak jár a pacsi. Úgy értem körmös. Úgy értem máskor nézzék tévén. Úgy értem hagyják meg a jegyet a Gera mezes/sapkás kissrácoknak.
Mivel voltak üres helyek, és a jegy ugye csak 1000 Forint volt, aligha maradt kint Gera ( de inkább Dzsudzsák/Szalai/Böde... ) sapkás kisfiú. De azon csodálkozni, hogy egy mai kisgyerek egy külföldi világsztár mezét hordja, és nem a mennyei valamelyik sztárjáét, esetleg a tengerentúl, vagy a homokbuckák urának mezét, hát nem kicsit naivitás és álszentség. Mindig a legnagyobb neveket fogják követni, jelenleg ahhoz még közeli játékosaink sincsenek. Idővel kedvet kap a válogatott meccseihez is, ha meg nem, az ő baja.
Másrészt ez egy gyerek volt, kifejezetten a vipből kiválasztva. Volt ott még egy rakás magyar mezes/sálas kisgyerek, érthető okokból nem a B-ből választott ki egyet :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében