Lakás áráért sem adta el Ronaldo mezét a magyar kisfiú

BlancoAgilon38

Re: Lakás áráért sem adta el Ronaldo mezét a magyar kisfiú

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.05. 21:16

Maradonapoli írta:
Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:Simán. Rohadt qrva voltam már akkor is.

Zsidaj :) Nekem van egy ócska Milan zászlóm 92-ből, ha valaki letenne érte félmilliót, én esküszöm kiröhögném. Pedig gecicsóró vagyok. De egy ház áráért asszem elengedném. :)

borsod vadabb tájain simán tudsz venni félmillából házat

De aztán miből élsz meg?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.09.05. 21:18

BlancoAgilon38 írta:
Maradonapoli írta:
Reginald McFreez írta:Zsidaj :) Nekem van egy ócska Milan zászlóm 92-ből, ha valaki letenne érte félmilliót, én esküszöm kiröhögném. Pedig gecicsóró vagyok. De egy ház áráért asszem elengedném. :)

De aztán miből élsz meg?

segíly?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.05. 21:20

Maradonapoli írta:
BlancoAgilon38 írta:
Maradonapoli írta:borsod vadabb tájain simán tudsz venni félmillából házat

De aztán miből élsz meg?

segíly?

Abból egyedül íhen döglendesz.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.09.05. 21:22

BlancoAgilon38 írta:
Maradonapoli írta:
BlancoAgilon38 írta:De aztán miből élsz meg?

segíly?

Abból egyedül íhen döglendesz.

na jó még nyóc pulya is kell, oszt dől a lé, minden hónapban karácsony izé családi
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

ETO
Kulcsjátékos

HozzászólásSzerző: ETO » 2017.09.06. 15:31

Maradonapoli írta:
Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:Simán. Rohadt qrva voltam már akkor is.

Zsidaj :) Nekem van egy ócska Milan zászlóm 92-ből, ha valaki letenne érte félmilliót, én esküszöm kiröhögném. Pedig gecicsóró vagyok. De egy ház áráért asszem elengedném. :)

Dunántúlon is...
Vas bien Fidel

extex
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: extex » 2017.09.06. 16:49

SuperDepor írta:
betegsrac írta:
SuperDepor írta:Képzeld a fiamnak volt Ronaldo ( El Fenómeno ) és Figo meze is, rajongott értük, aztán tizenkilenc évesen 2014-ben ott volt Bukarestben a táborban Magyarország pólóban, most van egy jó állása, tisztességes adófizető, szereti a hazáját, szurkol a magyar csapatoknak minden sportban, szal ne aggódj, az ilyenektől nem lesz rosszabb hely se Magyarország, se a világ.

volt egy magyar-olasz barátságos meccs ( 3-1-re picsáztuk el őket ), és valamelyik tv készített szurkolókkal interjúkat. egy rakás olasz mezes magyar volt, az egyik mondta ( olyan 30-40 körül ) " van aki a magyaroknak szurkol, van aki az olaszoknak. én az olaszoknak " so, nem mindenkiből lesz értelmes felnőtt.

akkor voltak világbajnokok az olaszok, Cannavaro hibázott egy nagyot Gera góljánál
közben lehet, h az a magyar aki akkor az olaszoknak szurkolt 8 évesen Nyilasi mezben rohangált :) ( már lehetett volna kapni )

Az nem Filkor gólja volt végül? Gera qrva messziről csúszott oda, tisztán a labdát rúgta el, középre adott éééééés.... De jó kis meccs volt. :)

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.09.06. 16:57

Lobanovszkij írta:
Javier Arizmendi írta:
MindigÚjpest írta: Bízzunk benne,hogy nem a portugányoknak.

miután tetőtől talpig Ronaldonak volt öltözve, kételyeim nagyok... jó hát még csak gyerek.

Akkor viszont apunak és anyunak jár a pacsi. Úgy értem körmös. Úgy értem máskor nézzék tévén. Úgy értem hagyják meg a jegyet a Gera mezes/sapkás kissrácoknak.

Mivel voltak üres helyek, és a jegy ugye csak 1000 Forint volt, aligha maradt kint Gera ( de inkább Dzsudzsák/Szalai/Böde... ) sapkás kisfiú. De azon csodálkozni, hogy egy mai kisgyerek egy külföldi világsztár mezét hordja, és nem a mennyei valamelyik sztárjáét, esetleg a tengerentúl, vagy a homokbuckák urának mezét, hát nem kicsit naivitás és álszentség. Mindig a legnagyobb neveket fogják követni, jelenleg ahhoz még közeli játékosaink sincsenek. Idővel kedvet kap a válogatott meccseihez is, ha meg nem, az ő baja.
Másrészt ez egy gyerek volt, kifejezetten a vipből kiválasztva. Volt ott még egy rakás magyar mezes/sálas kisgyerek, érthető okokból nem a B-ből választott ki egyet :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.06. 17:38

Szarka írta:
Lobanovszkij írta:
Javier Arizmendi írta:miután tetőtől talpig Ronaldonak volt öltözve, kételyeim nagyok... jó hát még csak gyerek.

Akkor viszont apunak és anyunak jár a pacsi. Úgy értem körmös. Úgy értem máskor nézzék tévén. Úgy értem hagyják meg a jegyet a Gera mezes/sapkás kissrácoknak.

Mivel voltak üres helyek, és a jegy ugye csak 1000 Forint volt, aligha maradt kint Gera ( de inkább Dzsudzsák/Szalai/Böde... ) sapkás kisfiú. De azon csodálkozni, hogy egy mai kisgyerek egy külföldi világsztár mezét hordja, és nem a mennyei valamelyik sztárjáét, esetleg a tengerentúl, vagy a homokbuckák urának mezét, hát nem kicsit naivitás és álszentség. Mindig a legnagyobb neveket fogják követni, jelenleg ahhoz még közeli játékosaink sincsenek. Idővel kedvet kap a válogatott meccseihez is, ha meg nem, az ő baja.
Másrészt ez egy gyerek volt, kifejezetten a vipből kiválasztva. Volt ott még egy rakás magyar mezes/sálas kisgyerek, érthető okokból nem a B-ből választott ki egyet :)

Ja. Onnan nem választ, ahol lebuzizzák. Szegényke.

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2017.09.06. 18:11

extex írta:
SuperDepor írta:
betegsrac írta:volt egy magyar-olasz barátságos meccs ( 3-1-re picsáztuk el őket ), és valamelyik tv készített szurkolókkal interjúkat. egy rakás olasz mezes magyar volt, az egyik mondta ( olyan 30-40 körül ) " van aki a magyaroknak szurkol, van aki az olaszoknak. én az olaszoknak " so, nem mindenkiből lesz értelmes felnőtt.

akkor voltak világbajnokok az olaszok, Cannavaro hibázott egy nagyot Gera góljánál
közben lehet, h az a magyar aki akkor az olaszoknak szurkolt 8 évesen Nyilasi mezben rohangált :) ( már lehetett volna kapni )

Az nem Filkor gólja volt végül? Gera qrva messziről csúszott oda, tisztán a labdát rúgta el, középre adott éééééés.... De jó kis meccs volt. :)

Feczesin gólja volt
CS.A.K.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.09.06. 18:20

Milito írta:
extex írta:
SuperDepor írta:akkor voltak világbajnokok az olaszok, Cannavaro hibázott egy nagyot Gera góljánál

Feczesin gólja volt

ő volt az
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.09.06. 18:25

Maradonapoli írta:
BlancoAgilon38 írta:
Mrs.Dolcetti írta:Azzal nincs is baj,hogy kisgyerekként szereti Messit vagy Ronaldot. Nekünk is megvoltak gyerekkorunkban, a magunk külföldi kedvencei.De közben eszünkbe nem jutott volna,hogy ha a magyarokkal játszanak akkor értük legyünk oda. )Amúgy ők a VIP-ben voltak szóval nem a mezei szurkerektől vették el a helyet.)

Gyerekkoromban Ruud Krol volt, akiért rajongtam.
Kép

Gimisként pedig Détári Lajos.
Kép

Napoletano :cool:

Én Oleg Korollért rajongtam.
Én Benyó Szusziért.

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.09.06. 20:17

SuperDepor írta:
Milito írta:
extex írta:Az nem Filkor gólja volt végül? Gera qrva messziről csúszott oda, tisztán a labdát rúgta el, középre adott éééééés.... De jó kis meccs volt. :)

Feczesin gólja volt

ő volt az

Filkor annyiban érintett a dologban, hogy mindhárom gólban benne volt. Mágnes nagy találmánya volt a gyerek.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.09.06. 20:40

Egyébként meg nem nagyon kell túlragozni ezt az ideológiát, hogy egy hétéves gyerek most éppen kinek szurkol.

Emlékszem én még arra, amikor két magyar játékos ölre ment egymással Ronaldinho mezéért.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.09.06. 20:56

nyúl írta:
Maradonapoli írta:
BlancoAgilon38 írta:Gyerekkoromban Ruud Krol volt, akiért rajongtam.
Kép

Gimisként pedig Détári Lajos.
Kép

Napoletano :cool:

Én Oleg Korollért rajongtam.
Én Benyó Szusziért.

Engem Rüdiger Vollborn masszív arcberendezése fogott meg.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Hold
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Hold » 2017.09.06. 21:22

Sajnos Daniékhoz nem sokára betörnek :))
A szurkoló

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.09.07. 02:27

HattoriHanzo írta:Egyébként meg nem nagyon kell túlragozni ezt az ideológiát, hogy egy hétéves gyerek most éppen kinek szurkol.

Emlékszem én még arra, amikor két magyar játékos ölre ment egymással Ronaldinho mezéért.
Játékos? Mindenesetre Tamási győzött.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.07. 07:06

Hold írta:Sajnos Daniékhoz nem sokára betörnek :))

nincs hova, a lakáshoz jutás lehetőségét bukták most el a hülye rajongásuk miatt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.09.07. 07:51

Szarka írta:
Lobanovszkij írta:
Javier Arizmendi írta:miután tetőtől talpig Ronaldonak volt öltözve, kételyeim nagyok... jó hát még csak gyerek.

Nekem is vannak mezeim külföldi csapatoktól, játékosoktól, ennek ellenére soha nem vetődött fel még a gondolata sem, hogy magyar válogatott meccsre -mondjuk a magyar-brazilra Ronaldinho mezben-kimenni.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.09.07. 08:23

dingo írta:
Szarka írta:
Lobanovszkij írta:Akkor viszont apunak és anyunak jár a pacsi. Úgy értem körmös. Úgy értem máskor nézzék tévén. Úgy értem hagyják meg a jegyet a Gera mezes/sapkás kissrácoknak.

Nekem is vannak mezeim külföldi csapatoktól, játékosoktól, ennek ellenére soha nem vetődött fel még a gondolata sem, hogy magyar válogatott meccsre -mondjuk a magyar-brazilra Ronaldinho mezben-kimenni.

hét éves vagy te is ? (asszem írtad, h van diplomád, szal gondolom nem ) kicsit elvittétek az eredeti témát
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.09.07. 10:46

SuperDepor írta:
dingo írta:
Szarka írta:Mivel voltak üres helyek, és a jegy ugye csak 1000 Forint volt, aligha maradt kint Gera ( de inkább Dzsudzsák/Szalai/Böde... ) sapkás kisfiú. De azon csodálkozni, hogy egy mai kisgyerek egy külföldi világsztár mezét hordja, és nem a mennyei valamelyik sztárjáét, esetleg a tengerentúl, vagy a homokbuckák urának mezét, hát nem kicsit naivitás és álszentség. Mindig a legnagyobb neveket fogják követni, jelenleg ahhoz még közeli játékosaink sincsenek. Idővel kedvet kap a válogatott meccseihez is, ha meg nem, az ő baja.

hét éves vagy te is ? (asszem írtad, h van diplomád, szal gondolom nem ) kicsit elvittétek az eredeti témát

Nem egy"' kicsit több". De 7 évesen sem mentem volna más csapat mezében válogatott meccsre, s nem csak azért mert akkoriban még nem lehetett itthon kapni. A magyar foci akkor is fos volt, mégis állt,iskolás korunkban mi még a Vác, Fradi, kecskeméti derby, Détári és hasonlók bűvöletében éltünk, nem a Real-Barcáéban.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Vissza: “www.nb1.hu”