Megszólalt Priskin a döntő kiállításáról

nyúl
Kincstári Főegerész

Re: Megszólalt Priskin a döntő kiállításáról

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.09.05. 07:13

Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:[quote=Borzalmas voltaz a válogatott is. "Cselszky"]
Szerintem más volt a szitu. Egyrészt az a portugál csapat ennyire nem volt erős, másrészt még volt valamennyi esélyünk a továbbjutásra, amikor őket fogadtuk. Konkrétan 3 ponttal a portugálok előtt álltunk, mert baromi gyengén kezdtek a sorozatot (pl. összesen 3 pontot szereztek a dánok és a svédek elleni 4 meccsen). Ezek voltak az előzmények. Szóval joggal csodálkozott Queiroz, hiszen - ha jól rémlik - egy előretolt, csatárnak kinevezett Husztival próbáltunk volna támadni, ami teljesen reménytelen koncepció volt.

Az a husztis szitu a dánok ellen volt, itt játszott Torghelle Sanyi és csereként Priskin is. De jogos, szarul kezdtek, mégse mentünk előre ellenük, nem támadtunk. Idegesítő volt a holland taktikája. Már ha ez taktika volt.

OK, akkor kevertem. Kint voltam, annyi bizonyosan megmaradt, hogy reménytelenek voltunk. Szarabbak, mint tegnap 10 emberrel.[/quote]Igen, én is kinn voltam. Valóban Air Sanyi játszott éket. Amire emlékszem, hogy Tóth Balázs csapatba állítása bosszantott. Soha nem láttam jól játszani, nem értettem, hogy a holland mit eszik rajta. Vadócz és Dárdai is játszott, azaz 3 ütköző ember. Nulla kreativitás volt a középpályán. Még az rémlik, hogy Deco gyengén muzsikált. Tán szünetben le is kapta a portugál kapitány, s beállította Simaót. Közepes alatti teljesítménnyel gond nélkül legyőztek. Ha jól emlékszem, valami akció keretében 3 jegyem volt: Románia, Portugália, Svédország. 3 zakó. A romulákok ellen nem tudtam kimenni, azt hiszem, beteg voltam. A másik kettőt végigszenvedtem. Az utolsón a bosnyák Rigócsőr királyfi végezte ki a társulatot, amikor Tímár feje felett átpattant a labda... Borzalmas egy válogatott volt az is Gyepessel, Halmosival.

Adamek
Flegma

Re: Megszólalt Priskin a döntő kiállításáról

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.05. 07:23

nyúl írta:
Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:[quote=Borzalmas voltaz a válogatott is. "Cselszky"]
Szerintem más volt a szitu. Egyrészt az a portugál csapat ennyire nem volt erős, másrészt még volt valamennyi esélyünk a továbbjutásra, amikor őket fogadtuk. Konkrétan 3 ponttal a portugálok előtt álltunk, mert baromi gyengén kezdtek a sorozatot (pl. összesen 3 pontot szereztek a dánok és a svédek elleni 4 meccsen). Ezek voltak az előzmények. Szóval joggal csodálkozott Queiroz, hiszen - ha jól rémlik - egy előretolt, csatárnak kinevezett Husztival próbáltunk volna támadni, ami teljesen reménytelen koncepció volt.

Az a husztis szitu a dánok ellen volt, itt játszott Torghelle Sanyi és csereként Priskin is. De jogos, szarul kezdtek, mégse mentünk előre ellenük, nem támadtunk. Idegesítő volt a holland taktikája. Már ha ez taktika volt.

OK, akkor kevertem. Kint voltam, annyi bizonyosan megmaradt, hogy reménytelenek voltunk. Szarabbak, mint tegnap 10 emberrel.
Igen, én is kinn voltam. Valóban Air Sanyi játszott éket. Amire emlékszem, hogy Tóth Balázs csapatba állítása bosszantott. Soha nem láttam jól játszani, nem értettem, hogy a holland mit eszik rajta. Vadócz és Dárdai is játszott, azaz 3 ütköző ember. Nulla kreativitás volt a középpályán. Még az rémlik, hogy Deco gyengén muzsikált. Tán szünetben le is kapta a portugál kapitány, s beállította Simaót. Közepes alatti teljesítménnyel gond nélkül legyőztek. Ha jól emlékszem, valami akció keretében 3 jegyem volt: Románia, Portugália, Svédország. 3 zakó. A romulákok ellen nem tudtam kimenni, azt hiszem, beteg voltam. A másik kettőt végigszenvedtem. Az utolsón a bosnyák Rigócsőr királyfi végezte ki a társulatot, amikor Tímár feje felett átpattant a labda... Borzalmas egy válogatott volt az is Gyepessel, Halmosival.[/quote]
a svédek ellenin ott voltunk Raúl Sanyival, az tényleg borzadály volt, pedig valami hihetetlenül bamba és ötlettelen ellenfél volt az is
volt a szektorunkban egy őrült fazon, a végén már háttal állt a pályának nem mert odanézni, szegény tuti felrobbant a bosnyák hernyótalpas ádámcsutkával lőtt góljánál
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”