Magyarország-Portugália: élő közvetítés

sznot
Admin

Re: Magyarország-Portugália: élő közvetítés

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.09.04. 11:45

adrenalin69 írta:
sznot írta:
adrenalin69 írta:Mohl!

Nálunk egyik húzóember volt, de nyoma sincs a régi önmagának szerintem.
Egyik kedvenc játékosom volt, még mindig örzöm a mezét amit a kupadöntőn kidobott, de a válogatottban neki sok lenne a fel-le futkorászás, illetve mintha a beadásai is pontatlanabbak lennének az utóbbi időben.

Természetesen csak tréfa volt. Mi Újpest szurkolók, nagyon szeretnénk már más csapat mezében látni!

Ja jó, nem jött át az irónia. :)
Amikor nálunk játszott tényleg jó volt, emlékszem a Debrecen is kikölcsönözte pár BL meccsre.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.09.04. 11:53

sznot írta:
adrenalin69 írta:
sznot írta:
Nálunk egyik húzóember volt, de nyoma sincs a régi önmagának szerintem.
Egyik kedvenc játékosom volt, még mindig örzöm a mezét amit a kupadöntőn kidobott, de a válogatottban neki sok lenne a fel-le futkorászás, illetve mintha a beadásai is pontatlanabbak lennének az utóbbi időben.

Természetesen csak tréfa volt. Mi Újpest szurkolók, nagyon szeretnénk már más csapat mezében látni!

Ja jó, nem jött át az irónia. :)
Amikor nálunk játszott tényleg jó volt, emlékszem a Debrecen is kikölcsönözte pár BL meccsre.

Én azóta nem szeretem, mióta szántszándékkal tizit csinált a Vasas ellen!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Norby
Világsztár

HozzászólásSzerző: Norby » 2017.09.04. 12:22

Adamek írta:
Norby írta:
Adamek írta:ez elég vérszegény védőbeszéd volt, ha csak ennyi szól a javára, hogy a másik szélen még vakabb a brigád akkor meg is érdemeljük ha rárohad még vagy 20 évig a karszalag

Ha a többiek még rosszabbak, akkor miért éri meg lecserélni?

ha a kapus szarabb akkor ne basszuk ki a csatárt, mert van szarabb a pályán? nem értem ezt a logikát, A lecserélése nem zárja ki B lecserélését
haszontalan ki pökhendi buzeráns lett ebből a valaha tehetséges legényből, annyi szükség van rá a jövő csapatában mint egy működő lepratelepre a város közepén

Posztra értettem. Azt hittem egyértelmű. De várom az alternatívákat. Szintén posztra hogy egyértelmű legyen.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.09.04. 12:28

BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:
_carlos_ írta:Szerintem itt elsősorban kapitányi ill. csapatszintű problémák voltak. Az első félidőben szétrugdaltuk a portugálokat, a másodikban meg beálltunk a tizenhatosra, mintha vezetnénk. Ja és közben meg sajnos kikaptunk. Személyeket persze elő lehet venni, és kell is, de csapatként egyáltalán nem vagyunk rendben.
Dzsudzsák szerintem is gyenge volt, én nem játszatnám. Körülményes, és önző. Nincs jó hatással a csapatra, a csapategységre.

Ki játszhat helyette Svájcban?

Varga. Más nem nagyon van. Lovra meg jobboldalt.
Én nem tudom, annyira nem is érdekelnek persze, de ez a Lovrencsics tényleg kihagyhatatlan? Én semmit nem látok benne. Azt kell mondjam, hogy Gyurcsó hozzá képest egyes meccseken klasszisnak tűnt.
Vargát én is kezdőként játszatnám.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.04. 12:31

nyúl írta:
BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:Ki játszhat helyette Svájcban?

Varga. Más nem nagyon van. Lovra meg jobboldalt.
Én nem tudom, annyira nem is érdekelnek persze, de ez a Lovrencsics tényleg kihagyhatatlan? Én semmit nem látok benne. Azt kell mondjam, hogy Gyurcsó hozzá képest egyes meccseken klasszisnak tűnt.
Vargát én is kezdőként játszatnám.

Gyurcsóval nem tudom mi lehet.
Egy alapvető gond azért kezd kibontakozni: a kapitány nem képes építkezni a tavalyi sikerre (mert azért az volt), nem tud megújulni, zilált dolgai vannak, felforgatott csapatok, Andorra. Bár ez még nem a mélypont, hiszen már kaphatjuk Gibraltárt is ellenfélként.
Azt se értem, miért nem kezdett Varga tegnap. Jó formában van, Lovrencsics árnyéka régi önmagának.

Kegyetlen
Világsztár

HozzászólásSzerző: Kegyetlen » 2017.09.04. 12:36

Cselszky írta:
_carlos_ írta:Szerintem itt elsősorban kapitányi ill. csapatszintű problémák voltak. Az első félidőben szétrugdaltuk a portugálokat, a másodikban meg beálltunk a tizenhatosra, mintha vezetnénk. Ja és közben meg sajnos kikaptunk. Személyeket persze elő lehet venni, és kell is, de csapatként egyáltalán nem vagyunk rendben.
Dzsudzsák szerintem is gyenge volt, én nem játszatnám. Körülményes, és önző. Nincs jó hatással a csapatra, a csapategységre.

Ki játszhat helyette Svájcban?

az újpesti Nagy D.?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.04. 12:52

Norby írta:
Adamek írta:
Norby írta:
Ha a többiek még rosszabbak, akkor miért éri meg lecserélni?

ha a kapus szarabb akkor ne basszuk ki a csatárt, mert van szarabb a pályán? nem értem ezt a logikát, A lecserélése nem zárja ki B lecserélését
haszontalan ki pökhendi buzeráns lett ebből a valaha tehetséges legényből, annyi szükség van rá a jövő csapatában mint egy működő lepratelepre a város közepén

Posztra értettem. Azt hittem egyértelmű. De várom az alternatívákat. Szintén posztra hogy egyértelmű legyen.

rosszul hitted, úgy indult a beszélgetés, hogy a csapatban Varga és Lovrencsics még szarabb volt tegnap
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Kegyetlen
Világsztár

HozzászólásSzerző: Kegyetlen » 2017.09.04. 12:53

csak megkérdezte valaki a portugál komát, hogy ki férne be a csapatába a magyar válogatottból!

Norby
Világsztár

HozzászólásSzerző: Norby » 2017.09.04. 12:59

Adamek írta:
Norby írta:
Adamek írta:ha a kapus szarabb akkor ne basszuk ki a csatárt, mert van szarabb a pályán? nem értem ezt a logikát, A lecserélése nem zárja ki B lecserélését

rosszul hitted, úgy indult a beszélgetés, hogy a csapatban Varga és Lovrencsics még szarabb volt tegnap

Még mindig nem érted. Ha ki akarod tenni Dzsudzsákot, akkor rendben. De akkor írj jobbakat a posztján. Ha a posztján játszok szarabbak, akkor nincs miért kitenni. Te keverted bele a kapusokat teljesen értelmetlenül.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.04. 13:10

Norby írta:
Adamek írta:
Norby írta:

Még mindig nem érted. Ha ki akarod tenni Dzsudzsákot, akkor rendben. De akkor írj jobbakat a posztján. Ha a posztján játszok szarabbak, akkor nincs miért kitenni. Te keverted bele a kapusokat teljesen értelmetlenül.

nem egészen
beszéltem valakivel valamiért valamiről, te bekapcsolódtál, mert úgy érezted be kell kapcsolódnod és felkaptál egy másik fonalat
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Rockiton
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Rockiton » 2017.09.04. 13:14

Norby írta:
Adamek írta:
Norby írta:

Stieber a balra, Varga meg a jobb szélre, kettejük közé meg a két vörhenyes bibsigyerek közül valamelyik. Csatárnak pedig bárki, akit nem Szalainak, Eppelnek vagy Torghellének hívnak.

Vissza: “www.nb1.hu”