A közvetítésünk 1 percenként magától frissül!

nb1.hu12 írta:Magyarország - Vajon sikerül pontot szerezni az Eb-címvédő ellen?
BlancoAgilon38 írta:nb1.hu12 írta:Magyarország - Vajon sikerül pontot szerezni az Eb-címvédő ellen?
Tegeződjünk!
BlancoAgilon38 írta:nb1.hu12 írta:Magyarország - Vajon sikerül pontot szerezni az Eb-címvédő ellen?
Tegeződjünk!
SuperDepor írta:Gulácsi – Fiola, Guzmics, Kádár, Korhut – Lovrencsics, Pátkai, Elek, Dzsudzsák – Eppel, Priskin
BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:Gulácsi – Fiola, Guzmics, Kádár, Korhut – Lovrencsics, Pátkai, Elek, Dzsudzsák – Eppel, Priskin
Bátor.
SuperDepor írta:BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:Gulácsi – Fiola, Guzmics, Kádár, Korhut – Lovrencsics, Pátkai, Elek, Dzsudzsák – Eppel, Priskin
Bátor.
kíváncsi vagyok, h meddig bírom nézni
SuperDepor írta:BlancoAgilon38 írta:SuperDepor írta:Gulácsi – Fiola, Guzmics, Kádár, Korhut – Lovrencsics, Pátkai, Elek, Dzsudzsák – Eppel, Priskin
Bátor.
kíváncsi vagyok, h meddig bírom nézni
pmobil írta:Sziasztok, tud valaki streamet linkelni a meccsre (magyar portugal foci, mert tudom, hogy itt szeretik felreerteni a dolgokat)? Nem találom banok oldalát se fészen, se itt, remélem nem sittelték le vagy valami.
RC írta:Bozsik televíziós tevékenysége kiakasztó. Még esküszöm Sebők Vili volt a legjobb szakkommentátor a köztévén.
pmobil írta:Sziasztok, tud valaki streamet linkelni a meccsre (magyar portugal foci, mert tudom, hogy itt szeretik felreerteni a dolgokat)? Nem találom banok oldalát se fészen, se itt, remélem nem sittelték le vagy valami.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 28 vendég