Ez igen! Úgy tűnik, jóra fordulhat Bogdán Ádám jövője!

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.09.02. 15:04

Liverpool - Megkapja az esélyt?

Bogdán Ádámot is nevezte a Liverpool a csapat 25 fős Premier League-keretébe.

Hoppá: nagyon kiütötte ellenfelét a Haladás és a Loki - NB1.hu

Az eddig teljesen száműzött magyar hálóőr könnyen lehet, hogy egy-egy találkozón megkapja az esélyt a megerősödő vörösöknél - ebben az esetben pedig lehet, hogy ismét egyenesbe áll karrierje. 

BlancoAgilon38

Re: Ez igen! Úgy tűnik, jóra fordulhat Bogdán Ádám jövője!

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.02. 15:06

Jaj Istenem.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.02. 15:30

tudtam, hogy eljön az ideje, élni is fog vele, lecserélte a tavalyi lyukas kesztyűjét és most bizonyíthat az idióta mosdatlan hipszternek
nagy nap lesz amikor magasba emeli a bajnoki köcsögöt Kloppot és a bajnoki serleget is, valamint a BL ezüst is szépen fog csillogni a nyakában (de arról a Hamsik bombáról és Mertens dupláról nem tehet majd)
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2017.09.02. 18:28

Adamek írta:tudtam, hogy eljön az ideje, élni is fog vele, lecserélte a tavalyi lyukas kesztyűjét és most bizonyíthat az idióta mosdatlan hipszternek
nagy nap lesz amikor magasba emeli a bajnoki köcsögöt Kloppot és a bajnoki serleget is, valamint a BL ezüst is szépen fog csillogni a nyakában (de arról a Hamsik bombáról és Mertens dupláról nem tehet majd)

:D

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.09.02. 18:47

BlancoAgilon38 írta:Jaj Istenem.

Szerintem nem olyan szar mint ahogy gondolod.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.02. 19:46

sznot írta:

Nem az a lényeg, milyennek gondolom én. Az, amit mutatott, az a döntő. És azok alapján pont szar. Nem bírja a nyomást, a Liverpool FC meg nem a Wigan Athletic.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.09.02. 19:46

BlancoAgilon38 írta:
sznot írta:

Nem az a lényeg, milyennek gondolom én. Az, amit mutatott, az a döntő. És azok alapján pont szar. Nem bírja a nyomást, a Liverpool FC meg nem a Wigan Athletic.

Mignolet sokkal többet bakizott, mégis elsőszámú kapus.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.02. 19:55

sznot írta:
BlancoAgilon38 írta:
sznot írta:

Mignolet sokkal többet bakizott, mégis elsőszámú kapus.

Magabiztos lett, kiválóan véd jó ideje. Sokkal több meccsen több baki. Törvényszerű. Bogdán pár meccsen óriásiakat hibázott. De én ezt be is fejezem, már unalmas a téma, én örülnék neki a legjobban, ha egy honfitársam lenne stabil csapattag a Poolnál.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.09.02. 21:52

Azt hittem, már rég eligazolt.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.09.03. 01:03

Annyira pocsékul leárazta pár lepkézés, hogy nem kell sehova, vagy ilyen szar a menedzsere? Még egy év parkolópálya csak mélyebbre taszítja.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.03. 01:11

nyúl írta:Annyira pocsékul leárazta pár lepkézés, hogy nem kell sehova, vagy ilyen szar a menedzsere? Még egy év parkolópálya csak mélyebbre taszítja.

Azt hittem elpasszolják valahová, ahol fel tudja magát építeni. Bár, három hét és harminc éves lesz. Ez a karrier már elcsusszant szerintem. Jobban tette volna, ha megbeszéli a menedzserével: alacsonyabb osztály, vagy a kontinensen egy közepes bajnokság egyik csapata. Esetleg itthon egy klub.
Hogy válogatott a büdös életben nem lesz már, az egészen nyilvánvaló. Megmarad a 20. Az is szép, tudván, hogy a hollandok elleni 1-8 után még kétszer behívták. Sokszor úgy működnek a magyar szövetségi kapitányok, mint a szociális munkások, a válogatottat pedig valamilyen rehabilitációs intézményként használják. Ha valaki kap egy nyolcast (nyilván a csapat is minősül ezáltal) úgy, hogy több gólban is benne volt, azt azért komolyabb csapatnál többet nem fogják a ketrecbe állítani.
Egyébként már két éve is igencsak vegyes volt a visszhangja Ádám szerződtetésének. A fórumokon sokan elküldték a vezetést a fenébe, mondván nem olyan kapust kell igazolni, aki jobb Jonesnál, hanem olyat, aki a belgánál is jobb.
Nyilván harmadik számú lapus lesz majd, de egészen biztos, hogy a BL és egyéb sorozatok miatt itt-ott beveti majd Klopp. Aztán ha jön a popopotámuszi lepkefogás, ne csodálkozzon Klopp, ha elküldik a picsába a szurkolók.

moszkvicsslusszkulcs
Profi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: moszkvicsslusszkulcs » 2017.09.03. 07:44

nyúl írta:Annyira pocsékul leárazta pár lepkézés, hogy nem kell sehova, vagy ilyen szar a menedzsere? Még egy év parkolópálya csak mélyebbre taszítja.

pont, hogy kurva jó a menedzsere. azok után amiket benézett még most is premier liga egy liverpoolban
"javulnék én édesanyám,de nem olyan könnyû az faluhelyen"

kubatov takarodj !!!

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.09.03. 08:08

BlancoAgilon38 írta:

Azt hittem elpasszolják valahová, ahol fel tudja magát építeni. Bár, három hét és harminc éves lesz. Ez a karrier már elcsusszant szerintem. Jobban tette volna, ha megbeszéli a menedzserével: alacsonyabb osztály, vagy a kontinensen egy közepes bajnokság egyik csapata. Esetleg itthon egy klub.
Hogy válogatott a büdös életben nem lesz már, az egészen nyilvánvaló. Megmarad a 20. Az is szép, tudván, hogy a hollandok elleni 1-8 után még kétszer behívták. Sokszor úgy működnek a magyar szövetségi kapitányok, mint a szociális munkások, a válogatottat pedig valamilyen rehabilitációs intézményként használják. Ha valaki kap egy nyolcast (nyilván a csapat is minősül ezáltal) úgy, hogy több gólban is benne volt, azt azért komolyabb csapatnál többet nem fogják a ketrecbe állítani.
Egyébként már két éve is igencsak vegyes volt a visszhangja Ádám szerződtetésének. A fórumokon sokan elküldték a vezetést a fenébe, mondván nem olyan kapust kell igazolni, aki jobb Jonesnál, hanem olyat, aki a belgánál is jobb.
Nyilván harmadik számú lapus lesz majd, de egészen biztos, hogy a BL és egyéb sorozatok miatt itt-ott beveti majd Klopp. Aztán ha jön a popopotámuszi lepkefogás, ne csodálkozzon Klopp, ha elküldik a picsába a szurkolók.

https://www.youtube.com/watch?v=feVtgiR4JJc
Az elsőt leszámítva melyik volt még az övé?
Az a holland csapat iszonyatos erős volt, és olyan emberek betliztek akik ma kihagyhatatlan alapemberek (pl. Kádár).

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.09.03. 08:46

moszkvicsslusszkulcs írta:

pont, hogy kurva jó a menedzsere. azok után amiket benézett még most is premier liga egy liverpoolban

Harmadik számú portásként, ami kicsit motivált sportolónak, aki volt a válogatott kezdő kapusa, maga a lejtő alja. Többet ér a csontzenész alligákban egy kezdő poszt.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.09.03. 09:22

nyúl írta:

Harmadik számú portásként, ami kicsit motivált sportolónak, aki volt a válogatott kezdő kapusa, maga a lejtő alja. Többet ér a csontzenész alligákban egy kezdő poszt.

csontzenész alligátorok? rémísztően hangzik
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

moszkvicsslusszkulcs
Profi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: moszkvicsslusszkulcs » 2017.09.03. 10:03

nyúl írta:

mindenképpen a szigeten akart maradni ezek szerint. lehet igérgettek neki pár meccset vagy a pénz miatt éri meg .
"javulnék én édesanyám,de nem olyan könnyû az faluhelyen"

kubatov takarodj !!!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.03. 17:13

nyúl írta:
moszkvicsslusszkulcs írta:pont, hogy kurva jó a menedzsere. azok után amiket benézett még most is premier liga egy liverpoolban

mindenképpen a szigeten akart maradni ezek szerint. lehet igérgettek neki pár meccset vagy a pénz miatt éri meg .

Tavaly a hivatalos fizetése 780.000 Font volt (heti 15.000). A mostani még nincs kipakolva, Mignolet keres hetente 60.000-t.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.09.03. 17:43

BlancoAgilon38 írta:
nyúl írta:Harmadik számú portásként, ami kicsit motivált sportolónak, aki volt a válogatott kezdő kapusa, maga a lejtő alja. Többet ér a csontzenész alligákban egy kezdő poszt.

Tavaly a hivatalos fizetése 780.000 Font volt (heti 15.000). A mostani még nincs kipakolva, Mignolet keres hetente 60.000-t.

én is keresek annyit, sőt még többet is!

csak nem találok... :(((((((
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.09.03. 17:46

BlancoAgilon38 írta:
nyúl írta:Harmadik számú portásként, ami kicsit motivált sportolónak, aki volt a válogatott kezdő kapusa, maga a lejtő alja. Többet ér a csontzenész alligákban egy kezdő poszt.

Havi huszonpármisiért sokan lennének akár holdodiglan kispadosok is.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.03. 18:18

dingo írta:
BlancoAgilon38 írta:
moszkvicsslusszkulcs írta:mindenképpen a szigeten akart maradni ezek szerint. lehet igérgettek neki pár meccset vagy a pénz miatt éri meg .

Havi huszonpármisiért sokan lennének akár holdodiglan kispadosok is.

Én is. Már a mostani állapotomban. Pocakosan, ötvenévesen. :D

Vissza: “www.nb1.hu”