Íme, a lettek elleni kezdőcsapat

Johnnie Walker
Keep Walking

Re: Íme, a lettek elleni kezdőcsapat

HozzászólásSzerző: Johnnie Walker » 2017.08.31. 23:01

Mondjuk ezeket a dolgokat csak az érzi át, aki hosszú éveken keresztül járt/jár kitartóan válogatott meccsekre... Nekem minden tétmeccs ünnepnap a mai napig, függetlenül attól, hogy már nem igazán tudok kimenni.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.08.31. 23:04

Johnnie Walker írta:
nyúl írta:A közönséget is le kellene váltani. Andorra után könnyű lett a bocsánat egy gyenge meccsen. Ez igénytelenség. Oké, én a fizetett felszopókat hallom a tévé előtt, rájuk szarok. De ennyire nincs tartás és minőségérzet az emberekben? Jár a gratuláció, de ez a jertek a keblünkre nekem Izaura tv. Bocs.

Az emberek szeretik a focit, ennyi a titka. És az EB sikert sem tudta 100%-ban elnyomni az andorrai kudarc, főleg úgy, hogy a szereplők nagy része ott sem volt. Nekem a hozzáállás tetszett, hogy még a 92. percben is az volt a fontos, hogy rúgjunk még egyet, pedig nekünk mind ezen a meccsen, mind a sorozatban már kurvára mindegy. Ezek a srácok akarják, hogy a szurkolók "visszafogadják" őket.

Hasonlóan látom, bár az utolsó mondatod nekem kissé patetikus.
Mindenki láthatta, hogy elég szarok voltunk, de értékelték a hozzáállást, és szimplán csak örülni akartak az emberek. Az eredménynek és a mentalitásnak lehet, ezért meg is tették.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.08.31. 23:04

nyúl írta:A közönséget is le kellene váltani. Andorra után könnyű lett a bocsánat egy gyenge meccsen. Ez igénytelenség. Oké, én a fizetett felszopókat hallom a tévé előtt, rájuk szarok. De ennyire nincs tartás és minőségérzet az emberekben? Jár a gratuláció, de ez a jertek a keblünkre nekem Izaura tv. Bocs.

A CBsek mindig éltetik a csapatot, bármi is legyen, és ez nem igénytelenség. Andorrát meg fel fogják nekik emlegetni az életük végéig.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.08.31. 23:05

Ez a közönség Andorrában levetette a mezt a játékosokkal. Ma finoman üzent a csapatnak a himnusz alatt kifeszített drapival. Ezen felül mit vársz el tőlük?

Vagy a bajnokságokban a kieső helyen álló csapatok szurkolóit is le kellene cserélni, mert kitartanak? Nem biztos, hogy ezt fel merném vetni mondjuk egy West Ham törzskocsmában.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Johnnie Walker
Keep Walking

HozzászólásSzerző: Johnnie Walker » 2017.08.31. 23:08

Cselszky írta:
Johnnie Walker írta:

Az emberek szeretik a focit, ennyi a titka. És az EB sikert sem tudta 100%-ban elnyomni az andorrai kudarc, főleg úgy, hogy a szereplők nagy része ott sem volt. Nekem a hozzáállás tetszett, hogy még a 92. percben is az volt a fontos, hogy rúgjunk még egyet, pedig nekünk mind ezen a meccsen, mind a sorozatban már kurvára mindegy. Ezek a srácok akarják, hogy a szurkolók "visszafogadják" őket.

Mindenki láthatta, hogy elég szarok voltunk, de értékelték a hozzáállást, és szimplán csak örülni akartak az emberek. Az eredménynek és a mentalitásnak lehet, ezért meg is tették.

Ne használj idegen szavakat, mert nem értem. :]

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.08.31. 23:09

Johnnie Walker írta:

Ez ellentmondás. Ha az emberek a focit szeretik, akkor az összeegyeztethetetlen a magyar válogatottért való rajongással. Nem, az emberek a hazájukat szeretik, illetve azt a porhintést, ami maradt belőle. S ezért az érzésért rendre becsapják magukat, a kicsit savanyút édesnek tekintik, s így sose lépünk előre. Nincs valós kritika, csak halotti tor, meg orgia. A kapitánynak ráfért az arcára a szenzációs jelző. A magyar labdarúgásban nemcsak teljesítmény, szakmai minőség, igazi morál nincs, de nyelvileg is egy hamis közeg, amelyben a szavak mást jelentenek, mint az életben. A paralimpikonok iránti elnéző rokonszenvet tisztelem és megértem. A szakmájukban alantas emberek körülötti gerjesztett műhype viszont megvetendő.

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.08.31. 23:13

No, a portugálok ellen jöhetnek a zsonglőrök. Szalai nem fog játszani.
ORBÁN EGY GECI!

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.08.31. 23:20

HattoriHanzo írta:No, a portugálok ellen jöhetnek a zsonglőrök. Szalai nem fog játszani.

Majd Eppel megoldja.
Go Gunners Hajrá Videoton

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2017.08.31. 23:21

Ez most rendben volt,le a kalappal.Nyilván nem lehet ezzel az utóbbi pár meccset meg sem történtté tenni,de megmutathatja a csapat,hogy lényegesen jobb annál,mint amit ezelőtt produkált.A portugálok ellen is ezzel a mentalitással kell kimenni.
HAJRÁ HALI!

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.08.31. 23:21

Korhut micsoda zsugát adott az ellenfélnek, maguktól kb kapu közelébe nem kerültek szegények. Nagyon gyenge kis csapat volt ma az ellenfél, de a gratuláció jár.
Go Gunners Hajrá Videoton

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.31. 23:33

Gyenge meccsen győzött a csapat egy rém gyenge ellenfél ellen.
Tartok tőle, hogy -mivel a portugál csapatnak komoly téttel bír a találkozó-, nagy pofonzivatar várható. Ronaldo bombaformában, eleddig 14 gólt lőtt, és ő hiúsági kérdést is gyárt abból, hogy hány dugót nyom meccsenként.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.08.31. 23:42

nyúl írta:
Johnnie Walker írta:

Ez ellentmondás. Ha az emberek a focit szeretik, akkor az összeegyeztethetetlen a magyar válogatottért való rajongással. Nem, az emberek a hazájukat szeretik, illetve azt a porhintést, ami maradt belőle. S ezért az érzésért rendre becsapják magukat, a kicsit savanyút édesnek tekintik, s így sose lépünk előre. Nincs valós kritika, csak halotti tor, meg orgia. A kapitánynak ráfért az arcára a szenzációs jelző. A magyar labdarúgásban nemcsak teljesítmény, szakmai minőség, igazi morál nincs, de nyelvileg is egy hamis közeg, amelyben a szavak mást jelentenek, mint az életben. A paralimpikonok iránti elnéző rokonszenvet tisztelem és megértem. A szakmájukban alantas emberek körülötti gerjesztett műhype viszont megvetendő.

Faszt csapjuk be, még a szurkolók is agyonfikázzák a saját csapatuk, játékosaikat, még az Eb eufória alatt is rendre jöttek a károgók, a megmondó emberek, mert nem tudják helyén kezelni a focinkat. Igen, fos a focink, köszi, tudjuk, ezért értékeljük, ha egy csapat ellen szerzünk 3 gólt, és még ugyanennyi is összejöhetett volna még. Ugyanezért értékeljük, ha egy emberöltőbe kijutunk az EB-re, mert lehet már csak nyugdíjasként élek meg hasonlót.

Ma a fiúk jobban is igyekeztek, mert ők is jóvá akarták tenni Andorrát. Ezt értékelni kell, nem felróni sokadjára is a régi hibákat ( amiket amúgy hallani fognak évtizedekig - talán többet is, mint az EB kijutást ).
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.31. 23:51

HattoriHanzo írta:
Adamek írta:
nyúl írta:A hála nemes érzés.
Én szívesebben nézném az emlegetetteket. Tény, az egyikhez zseblámpa és ásó, a másikhoz elvonókúra kéne. Mindkettő így is könnyebbnek tűnik, mint Szalaiból futballistát varázsolni.

megvan a helye a múzeumnak, meg a könnyes szemeknek, de a tavalyi töltött káposztával ma már nem lakik jól senki

Oravecz?

Böhm bá'
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.08.31. 23:53

Adamek írta:
HattoriHanzo írta:
Adamek írta:megvan a helye a múzeumnak, meg a könnyes szemeknek, de a tavalyi töltött káposztával ma már nem lakik jól senki

Oravecz?

Böhm bá'

"Et bene saginati brassica iam ab anno"
ORBÁN EGY GECI!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.01. 00:00

BlancoAgilon38 írta:Gyenge meccsen győzött a csapat egy rém gyenge ellenfél ellen.
Tartok tőle, hogy -mivel a portugál csapatnak komoly téttel bír a találkozó-, nagy pofonzivatar várható. Ronaldo bombaformában, eleddig 14 gólt lőtt, és ő hiúsági kérdést is gyárt abból, hogy hány dugót nyom meccsenként.

nagyjából ez a helyzet
van pár tucat nálunk jobb csapat, van kb ugyanennyi szarabb, meg van 5-10 olyan akik ha akarnak nem engednek ki minket a mínusz ötből, most egy olyan jön
nincs helyünk VB-n, ezen nincs vita, nincs olyan felhozatalunk mint a hatvanas években, néha találkozunk nálunk szarabbakkal, egyszerű ez
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.01. 00:04

HattoriHanzo írta:
Adamek írta:
HattoriHanzo írta:Oravecz?

Böhm bá'

"Et bene saginati brassica iam ab anno"

Google interpres ut maneat vobiscum, iuvenes amici mei

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.01. 00:15

Adamek írta:
HattoriHanzo írta:
Adamek írta:megvan a helye a múzeumnak, meg a könnyes szemeknek, de a tavalyi töltött káposztával ma már nem lakik jól senki

Oravecz?

Böhm bá'

A szemüvegével jól lehetne hangyát égetni.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.09.01. 05:45

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Gyenge meccsen győzött a csapat egy rém gyenge ellenfél ellen.

nagyjából ez a helyzet
van pár tucat nálunk jobb csapat, van kb ugyanennyi szarabb, meg van 5-10 olyan akik ha akarnak nem engednek ki minket a mínusz ötből, most egy olyan jön
nincs helyünk VB-n, ezen nincs vita, nincs olyan felhozatalunk mint a hatvanas években, néha találkozunk nálunk szarabbakkal, egyszerű ez

Akkor ezek szerint eddig bejött a jóslatom. Még megvárom a vasárnapi meccset, és ha úgy alakul, küldöm is a CV-met a Délsarki Jósdába.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.09.01. 05:49

Johnnie Walker írta:
Cselszky írta:
Johnnie Walker írta:Az emberek szeretik a focit, ennyi a titka. És az EB sikert sem tudta 100%-ban elnyomni az andorrai kudarc, főleg úgy, hogy a szereplők nagy része ott sem volt. Nekem a hozzáállás tetszett, hogy még a 92. percben is az volt a fontos, hogy rúgjunk még egyet, pedig nekünk mind ezen a meccsen, mind a sorozatban már kurvára mindegy. Ezek a srácok akarják, hogy a szurkolók "visszafogadják" őket.

Ne használj idegen szavakat, mert nem értem. :]

Annyit írt, hogy az utolsó mondatod egy kicsit gyógyszerettárosra sikeredett.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.09.01. 06:53

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
HattoriHanzo írta:Oravecz?

Böhm bá'

A szemüvegével jól lehetne hangyát égetni.

sok rőt muffot láthatott közelről az a szemüveg, tengernyi sunaszaft csapódhatott annak üvegére

Vissza: “www.nb1.hu”