Ezúttal horvát válogatottat igazolt a Puskás Akadémia

SuperDepor
Moderátor

Re: Ezúttal horvát válogatottat igazolt a Puskás Akadémia

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.08.31. 11:27

Adamek írta:
SuperDepor írta:húzzatok bele Pinyő, még jó lenne valaki a német, a spanyol és a francia válogatottból is

Hrubesch, Butragueno és Tigana érkezik a kettes vágányon

akkor vigyék Janviont is
Kép
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.31. 11:41

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:húzzatok bele Pinyő, még jó lenne valaki a német, a spanyol és a francia válogatottból is

akkor vigyék Janviont is
Kép

És mi lesz Tizsanával és Zsenzsinivel?

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.08.31. 12:12

BlancoAgilon38 írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:Hrubesch, Butragueno és Tigana érkezik a kettes vágányon

akkor vigyék Janviont is
Kép

És mi lesz Tizsanával és Zsenzsinivel?

tizsana a bal oldali vagy kire gondolsz
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.08.31. 12:27

SAW írta:
Adamek írta:

Legalább lesz utas a kisvasúton.
Hrubesch egyedül elhúzná a szerelvényt.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.31. 12:28

nyúl írta:
SAW írta:
Adamek írta:Hrubesch, Butragueno és Tigana érkezik a kettes vágányon

Legalább lesz utas a kisvasúton.

Vagy a fénykorában tündöklő Gerd Müller. Törzsnyi vastag combokkal.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.31. 12:39

BlancoAgilon38 írta:
nyúl írta:
SAW írta:Legalább lesz utas a kisvasúton.

egy beitaros ultra kitépné Müller combjait és azzal verné el Hrubescht, majd beperelné a vonatot üzemeltető társaságot háborús bűnökért
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.31. 12:51

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
nyúl írta:Hrubesch egyedül elhúzná a szerelvényt.

egy beitaros ultra kitépné Müller combjait és azzal verné el Hrubescht, majd beperelné a vonatot üzemeltető társaságot háborús bűnökért

Utána szabadtéri parázson sütné meg a maradék Müllert vacsorára, kóser módon.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2017.08.31. 16:25

Adamek írta:
Javier Arizmendi írta:
Reginald McFreez írta:Ami a Puskást illeti, esélyük sincs a felsőházra, igazolhatnak akárkit. Egy múlt és jövőkép nélküli klub egy korszerűtlen és a végletekig autoriter szakvezetővel... legfeljebb fel-felvillanásra van esélyük. Az meg kevés lesz.

hmm, van ez a bolgár csodacsapat a Ludogorec. 2001-ben alakultak, 2010-ig lószar sem történt velük, majd most zsinórban nyertek 6 bajnokságot és folyamatosan csoportkörösök Európában.

az jó, akkor még van idő a csoportkörig, párszor még ki lehet esni addig
a gazda meg lehet, hogy elveszti a türelmét közben

kibekkelt 8 évet ellenzékben, most a hatalmon már hova kapkodna?

cogitonak: most komolyan 40 millió euroról beszélgetünk? Lőr bácsi csak tavaly 300-zal gazdagodott. még néhány autópálya a semmibe, néhány atomerőmű és Sevilla erősségű csapata lesz a falunak. a vidi majd játszik csúton, az akadémilya meg fehérváron.
ETO

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.31. 17:23

Javier Arizmendi írta:
Reginald McFreez írta:Ami a Puskást illeti, esélyük sincs a felsőházra, igazolhatnak akárkit. Egy múlt és jövőkép nélküli klub egy korszerűtlen és a végletekig autoriter szakvezetővel... legfeljebb fel-felvillanásra van esélyük. Az meg kevés lesz.

hmm, van ez a bolgár csodacsapat a Ludogorec. 2001-ben alakultak, 2010-ig lószar sem történt velük, majd most zsinórban nyertek 6 bajnokságot és folyamatosan csoportkörösök Európában.

Jogos, bár feltételezhetően nem egy korszerűtlen és végletekig autoriter edzőjük van. nem mellesleg a Ludogorec a hivatalos honlapjuk alapján 1945-ben alakult.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.08.31. 20:18

Ma voltam Csúton. Kicsit szétnéztem.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

cogito ergo sum
jeti

HozzászólásSzerző: cogito ergo sum » 2017.08.31. 20:37

Javier Arizmendi írta:kibekkelt 8 évet ellenzékben, most a hatalmon már hova kapkodna?

cogitonak: most komolyan 40 millió euroról beszélgetünk? Lőr bácsi csak tavaly 300-zal gazdagodott. még néhány autópálya a semmibe, néhány atomerőmű és Sevilla erősségű csapata lesz a falunak. a vidi majd játszik csúton, az akadémilya meg fehérváron.

Azért egy 12 milliárd értékű csapatot fent is kell tartani. Nincs annyi TAO és "szponzor" ebben a kis országban. Saját pénzből meg hülye lenne.
Piaci alapokon nyugvó magyar labdarúgást!

seco
Légiós
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: seco » 2017.09.04. 12:01

Cselszky írta:
seco írta:eddig 1 db 20 év alatti lépett pályára az Akadémiában (Sallai), akit éppen most adtak el...

Ő is betöltötte a 20-at. Talán egy saját nevelésű fiatalabb játékosuk van, aki játszogat is: Spandler (21 éves).

U19-ig Spandler is a Vidiben volt.
mint annak idején ("nagy Puskás-Vidi összeboruláskor") sokan, a Puskás által lerabolt fehérvári utánpótlásból...
...kezdõdik a FIIIEEESZTAAA!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.09.04. 12:06

Javier Arizmendi írta:

Razgrad egy egészen kicsit nagyobb hely, mint Felcsút
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.09.04. 12:30

Cselszky írta:Ma voltam Csúton. Kicsit szétnéztem.
Akkor már benne vagy a nyilvántartásban. A biztonság kedvéért nézz szét otthon, hátha már bepoloskáztak!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.09.04. 12:33

nyúl írta:
Akkor már benne vagy a nyilvántartásban. A biztonság kedvéért nézz szét otthon, hátha már bepoloskáztak!

Utánam is jött egy verda a hátsó köves útra, mikor megálltam. Lassan elhaladt mellettem, bámult rám a fickó, majd ő is megállt vagy 30 méterre. Brrr... Amúgy be van ott kamerázva minden rendesen, a kisvasút megállója is.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.04. 12:49

Cselszky írta:
nyúl írta:

Utánam is jött egy verda a hátsó köves útra, mikor megálltam. Lassan elhaladt mellettem, bámult rám a fickó, majd ő is megállt vagy 30 méterre. Brrr... Amúgy be van ott kamerázva minden rendesen, a kisvasút megállója is.

Nem mondod komolyan ezt az autós dolgot...

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2017.09.04. 14:00

tetszett?

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.09.04. 15:38

BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:
nyúl írta:Akkor már benne vagy a nyilvántartásban. A biztonság kedvéért nézz szét otthon, hátha már bepoloskáztak!

Miért hazudnék? Nem állítom biztosan, hogy követett, de nagyon úgy festett, hogy azt szemléli, ki vagyok, mit akarok. Egyébként a sorompóknál sima hétköznap is ott állnak a sárga mellényesek, figyelik a mozgást.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.09.04. 15:41

Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:Utánam is jött egy verda a hátsó köves útra, mikor megálltam. Lassan elhaladt mellettem, bámult rám a fickó, majd ő is megállt vagy 30 méterre. Brrr... Amúgy be van ott kamerázva minden rendesen, a kisvasút megállója is.

Miért hazudnék? Nem állítom biztosan, hogy követett, de nagyon úgy festett, hogy azt szemléli, ki vagyok, mit akarok. Egyébként a sorompóknál sima hétköznap is ott állnak a sárga mellényesek, figyelik a mozgást.

Nem azt mondtam, hogy hazudsz, te. Csak mondom, biztos poén. Eszerint nem. Fasza. Én kisvasutaztam, nem láttam ilyesmit. Igaz, én fideszes vagyok.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.09.04. 15:47

ryanmckane írta:

tetszett?

Szó mi szó, kipofozták kissé, mióta legutóbb ott jártam. A településre vezető utat most teszik rendbe. Megint építenek valamit a telepen (talán sportcsarnokot, vagy hasonlót, vmi ilyesmiről olvastam).
Egyébként igen szép vidék, szerintem még a kisvasútban is lenne fantázia, ha nem telepedett volna rá a politika, na és ha nem egy torzó lenne, mert jelen formájában szerintem az égvilágon semmi értelme. Beültem egy kávéra, akkor futott be a vonat, ketten szálltak le róla: a két kalauz. A felszálló emberek száma nulla, Mészáros kávézójában rajtam kívül egy vendég sem volt, pedig ott ültem vagy 30 percig. Teljesen kihalt az egész, szomorú látvány.

Vissza: “www.nb1.hu”