Ahogy ígértük, már most megvan a Hali új edzője.
Re: Ahogy ígértük, már most megvan a Hali új edzője.
Bőregér bával létrehozzák a Pacsi Szövetségét. A logó az lesz, amit az öreg mester Győrben rajzolt.
- Adamek
- Flegma
nyúl írta:Bőregér bával létrehozzák a Pacsi Szövetségét. A logó az lesz, amit az öreg mester Győrben rajzolt.
szerintem az nem lógó volt hanem álló
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Adamek
- Flegma
Apuka írta:Savaria1919 írta:Hátha úgy járunk vele, mint a válogatott Dárdaival.
Nekem inkább Kuttor jut eszembe...
hogy járt Kuttor Dárdaival?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
Banane írta:SAW írta:Banane írta:Mert te gondolom pontosan tudod ki állítja össze a csapatot.
Igaz, Halmosit kihagyta.
Irigyellek titeket, ott Újpesten mindenki rohadt jól informált.
"Ez egy kis ország. Olyan mint egy nagy család."
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.
- adrenalin69
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
SAW írta:Banane írta:SAW írta:Igaz, Halmosit kihagyta.
Irigyellek titeket, ott Újpesten mindenki rohadt jól informált.
Ugye ugye, hogy Halmosi rögtön vissza került?
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Apuka írta:Savaria1919 írta:Hátha úgy járunk vele, mint a válogatott Dárdaival.
Nekem inkább Kuttor jut eszembe...
A szurkolói oldalamon néhány kommentelő őt javasolta Mészöly utódjának. Aztán amikor leírtam, hogy ugye emlékeznek-e a pápai döntetlenre, és a Dunaújváros elleni 1:4-re, akkor megkaptam, hogy túl hamar ítélkeztem felette. Mindenesetre szerintem jó helyen van a fehérvári akadémián.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Pacsi Bálint beszélgetésünk első gondolatait azzal kezte, hogy számára négy dolog szent, a Isten - Haza - Család - Haladás! Amióta az eszemet tudom azóta a Haladás az életem, folytatta szavait Bálint.
http://bkozep.gportal.hu/gindex.php?pg= ... id=6730579
Egyre szimpatikusabb a fickó hozzáállása, csak induljunk meg felfelé a tabellán.
http://bkozep.gportal.hu/gindex.php?pg= ... id=6730579
Egyre szimpatikusabb a fickó hozzáállása, csak induljunk meg felfelé a tabellán.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
adrenalin69 írta:SAW írta:Banane írta:Irigyellek titeket, ott Újpesten mindenki rohadt jól informált.
Azért ne legyen már akkora meglepetés, hogy a jelenlegi csapat egyik legjobbja visszakerül.
- adrenalin69
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Banane írta:adrenalin69 írta:SAW írta:"Ez egy kis ország. Olyan mint egy nagy család."
Azért ne legyen már akkora meglepetés, hogy a jelenlegi csapat egyik legjobbja visszakerül.
Vicces vagy! Persze, hogy visszakerült, de miért?
Ja és ha Halmosi a Hali egyik legjobbja, akkor remélem, még vagy 5 évig nálatok lesz kezdőként!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.