Ezért menesztették Mészöly Gézát

Adamek
Flegma

Re: Ezért menesztették Mészöly Gézát

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.30. 22:51

nick2005 írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:látszik, h működik a kémia

annyi biztos, hogy egyenlő erők küzdelme szépség terén ez a meccs, talán pénzben sincs akkora difi mint gondolnánk
inkább a pozi és a kapcsolatok ami a nő felé billenti a libikókát, de azért a pasasnak is lehet sok igaz barátja

Ha a csajról levennék a szemüveget és nekiesne 2-3 fodrász és ugyanennyi kozmetikus-sminkes, akkor 5-6 órán belül egy fotómodell külsejű nőt varázsolnának belőle ...... Zsoltival nem tudom mit lehetne kezdeni :) :) :)

simán lehetne belőle is ennyi erőforrás felhasználásával fotómodell külsejű nő
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Banane
Tartalék

Re: Ezért menesztették Mészöly Gézát

HozzászólásSzerző: Banane » 2017.08.30. 22:53

nick2005 írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:látszik, h működik a kémia

annyi biztos, hogy egyenlő erők küzdelme szépség terén ez a meccs, talán pénzben sincs akkora difi mint gondolnánk
inkább a pozi és a kapcsolatok ami a nő felé billenti a libikókát, de azért a pasasnak is lehet sok igaz barátja

Ha a csajról levennék a szemüveget és nekiesne 2-3 fodrász és ugyanennyi kozmetikus-sminkes, akkor 5-6 órán belül egy fotómodell külsejű nőt varázsolnának belőle ...... Zsoltival nem tudom mit lehetne kezdeni :) :) :)

Fele annyi idő alatt Mészáros Lőrét is ki lehetne hozni belőle. : D

Vissza: “www.nb1.hu”