HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.08.30. 22:36
Közben Martínez visszakerült a klubhoz. Elől vele, Ramossal és Williamsel talán jók leszünk, főleg ha előbbi fejben is oké. A facebook posztja alapján
mindenesetre szeretne bizonyítani:
"Szeretnék lezárni egy vitát, mert valaki nem az igazat mondja. További 2 évre a Haladás játékosa leszek, és soha nem akartam elhagyni ezt a klubot. 6 hónapot Lucchesében, 6 hónapot az MTK-nál töltöttem kölcsönben, ez nem az én döntésem volt. 1 évet és 3 hónapot vártam, hogy visszatérjek ebbe a fantasztikus KLUBBA.
Minden szezonban szeretnék játszani, a kezdőben, úgy gondolom ez normális egy focista részéről.
Azt akarom mondani, hogy nagyon örülök neki, hogy újra itt lehetek, és 100%-ot fogok nyújtani a csapatnak, a játékostársaknak, és a szurkolóknak.
Remélem valaki megérti mire gondolok. Hajrá Hali"
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.