BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:MindigÚjpest írta: Melyik kettőt?
Dzsokit és Bobit
Akkor te vagy Lüszi.
:-)))
Eeeehj...élmény volt feljönni ide
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:MindigÚjpest írta: Melyik kettőt?
Dzsokit és Bobit
Akkor te vagy Lüszi.
MindigÚjpest írta:A vezetőségben kéne dolgoznod. Amúgy tényleg méltó választásnak gondolod Szentest?Savaria1919 írta:Szöllősiék olvassák a fórumot, és a hozzászólásaimat, ugyanis a vereségünk után jegyeztem meg, hogy Szentes méltó választás lenne.
Erre tessék: http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... al-2589037
Mészöly Géza esetleges utódjaként több szakembert emlegetnek: az egyik az Illés Akadémia szakmai igazgatója, az edzői stábban is tevékenykedő Pacsi Bálint (az ő lehetséges kinevezéséről írt hétfőn a rangado.hu is), a másik Szentes Lázár, aki legutóbb a szaúd-arábiai al-Ittihadnál dolgozott másodedzőként, valamint az utánpótlásképzést is felügyelte.
Most nem a ti vezetőségetekről van szó.Adamek írta:MindigÚjpest írta:A vezetőségben kéne dolgoznod. Amúgy tényleg méltó választásnak gondolod Szentest?Savaria1919 írta:Szöllősiék olvassák a fórumot, és a hozzászólásaimat, ugyanis a vereségünk után jegyeztem meg, hogy Szentes méltó választás lenne.
Mészöly Géza esetleges utódjaként több szakembert emlegetnek: az egyik az Illés Akadémia szakmai igazgatója, az edzői stábban is tevékenykedő Pacsi Bálint (az ő lehetséges kinevezéséről írt hétfőn a rangado.hu is), a másik Szentes Lázár, aki legutóbb a szaúd-arábiai al-Ittihadnál dolgozott másodedzőként, valamint az utánpótlásképzést is felügyelte.
méltó a buzeráns vezetéshez
Ebben most érzek egy kis cinizmust.Savaria1919 írta:MindigÚjpest írta:A vezetőségben kéne dolgoznod. Amúgy tényleg méltó választásnak gondolod Szentest?Savaria1919 írta:Szöllősiék olvassák a fórumot, és a hozzászólásaimat, ugyanis a vereségünk után jegyeztem meg, hogy Szentes méltó választás lenne.
Feltétlenül. Megkoronázná Béláék eddigi tevékenységét.
MindigÚjpest írta:Ebben most érzek egy kis cinizmust.Savaria1919 írta:MindigÚjpest írta: A vezetőségben kéne dolgoznod. Amúgy tényleg méltó választásnak gondolod Szentest?
Feltétlenül. Megkoronázná Béláék eddigi tevékenységét.
mexico1986 írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:Dzsokit és Bobit
Akkor te vagy Lüszi.
:-)))
Eeeehj...élmény volt feljönni ide
Akkor viszont keresse fel gyógyszerészét,kezelőorvosát.Savaria1919 írta:MindigÚjpest írta:Ebben most érzek egy kis cinizmust.Savaria1919 írta:Feltétlenül. Megkoronázná Béláék eddigi tevékenységét.
Nyomokban tartalmazhat. :)
Savaria1919 írta:Szöllősiék olvassák a fórumot, és a hozzászólásaimat, ugyanis a vereségünk után jegyeztem meg, hogy Szentes méltó választás lenne.
MindigÚjpest írta:Most nem a ti vezetőségetekről van szó.Adamek írta:MindigÚjpest írta: A vezetőségben kéne dolgoznod. Amúgy tényleg méltó választásnak gondolod Szentest?
méltó a buzeráns vezetéshez
nick2005 írta:Ma vettem rá magam, hogy legalább az összefoglalót megnézzem. Nem mintha az eredmény ismeretében olyan fontos lett volna. Nekem Mészöly Gézával alapvetően nincs gondom. Nem hiszem, hogy az utóbbi pár hétben rosszabb edző lett, hiszen évekig jól dolgozott. Régebben a korábbi csapatainál is rendre jó munkát végzett, mindig is szimpatikus intelligens embernek tartottam. Ettől függetlenül lehet, sőt szinte biztos, hogy valamilyen változásra van szükség. Az persze nekem sem tetszett, hogy Halmosit kitette a keretből, de rögtön tegyük hozzá tárgyilagosan, hogy Halmosi sem egy egyszerű eset.
Szentes ismételt kinevezésének ötlete még viccnek is rossz. Megmondom őszintén és a 2002-es szezonban nagyon bírtam Szentest, akármilyen érdekes, még a kiesés ellenére is, eben biztosan szerepet játszott, hogy kupadöntőt játszott a csapat. És ahogy mondani szokták, "szépen haltunk meg". Aztán Szentes eljátszotta a bizalmat, számomra nem az újabb szombathelyi szereplésével, hanem már előtte más csapatoknál - pl. DVTK-nál - történő működésével. Nem is értettem, hogy mit láttak benn pár éve, borítékolható volt ami akkor bekövetkezett. Mészölynek figyelmeztető jel lehet, hogy Szentes is kitette Halmosit a keretből (mert lepacsizott Artnerral, aki akkor már a Dunaújváros edzője volt), majd rövid időn belül mennie kellett. Szóval Szentest ne!!!
Pacsi Bálintot nem ismerem, ez lenne az első komolyabb munkája. Előnye, hogy ismeri a csapatot, a viszonyokat, igaz ez ugyanakkor hátrány is lehet.
Más ötletem most nincs. Szóba került persze Artner, őt nem hiszem, hogy hozná a vezetőség, másrészt Kaposváron elkezdett egy nagyobb feladatot, bár lehet, hogy egy NB I-es megkeresést megfontolna.
Sokan kritizálják Illés Bélák munkáját, biztos van benn hiba, de azért jórészt nekik köszönhető, hogy több, mint 10 éve stabil NB I-es csapata van a Halinak. Ezt kellene megőrizni továbbra is!
Aug. 31. közel van, nem tudom, hogy kell-e igazolni? De ha kell akkor gyorsan! Iszlaival mi van? Van már csapata? Ha nincs lehet, hogy szerződést kellene neki kínálni. Persze nem gondolom, hogy ő lenne a megváltó, de valamit tenni kell!
Savaria1919 írta:Menesztik, legalábbis a csakfoci szerint.
SuperDepor írta:A napokban menesztették Radokit a Fürth kispadjáról, érdemesebb lenne ilyenekben gondolkozni, mint a Szentes félékben.
Meg se lepődöm.Adamek írta:MindigÚjpest írta:Most nem a ti vezetőségetekről van szó.Adamek írta:méltó a buzeráns vezetéshez
parádés
nick2005 írta:Ma vettem rá magam, hogy legalább az összefoglalót megnézzem. Nem mintha az eredmény ismeretében olyan fontos lett volna. Nekem Mészöly Gézával alapvetően nincs gondom. Nem hiszem, hogy az utóbbi pár hétben rosszabb edző lett, hiszen évekig jól dolgozott. Régebben a korábbi csapatainál is rendre jó munkát végzett, mindig is szimpatikus intelligens embernek tartottam. Ettől függetlenül lehet, sőt szinte biztos, hogy valamilyen változásra van szükség. Az persze nekem sem tetszett, hogy Halmosit kitette a keretből, de rögtön tegyük hozzá tárgyilagosan, hogy Halmosi sem egy egyszerű eset.
Szentes ismételt kinevezésének ötlete még viccnek is rossz. Megmondom őszintén és a 2002-es szezonban nagyon bírtam Szentest, akármilyen érdekes, még a kiesés ellenére is, eben biztosan szerepet játszott, hogy kupadöntőt játszott a csapat. És ahogy mondani szokták, "szépen haltunk meg". Aztán Szentes eljátszotta a bizalmat, számomra nem az újabb szombathelyi szereplésével, hanem már előtte más csapatoknál - pl. DVTK-nál - történő működésével. Nem is értettem, hogy mit láttak benn pár éve, borítékolható volt ami akkor bekövetkezett. Mészölynek figyelmeztető jel lehet, hogy Szentes is kitette Halmosit a keretből (mert lepacsizott Artnerral, aki akkor már a Dunaújváros edzője volt), majd rövid időn belül mennie kellett. Szóval Szentest ne!!!
Pacsi Bálintot nem ismerem, ez lenne az első komolyabb munkája. Előnye, hogy ismeri a csapatot, a viszonyokat, igaz ez ugyanakkor hátrány is lehet.
Más ötletem most nincs. Szóba került persze Artner, őt nem hiszem, hogy hozná a vezetőség, másrészt Kaposváron elkezdett egy nagyobb feladatot, bár lehet, hogy egy NB I-es megkeresést megfontolna.
Sokan kritizálják Illés Bélák munkáját, biztos van benn hiba, de azért jórészt nekik köszönhető, hogy több, mint 10 éve stabil NB I-es csapata van a Halinak. Ezt kellene megőrizni továbbra is!
Aug. 31. közel van, nem tudom, hogy kell-e igazolni? De ha kell akkor gyorsan! Iszlaival mi van? Van már csapata? Ha nincs lehet, hogy szerződést kellene neki kínálni. Persze nem gondolom, hogy ő lenne a megváltó, de valamit tenni kell!
RC írta:SuperDepor írta:A napokban menesztették Radokit a Fürth kispadjáról, érdemesebb lenne ilyenekben gondolkozni, mint a Szentes félékben.
Thomas Tuchel is jöhetne, legalábbis nekem nem lenne ellenemre.
SuperDepor írta:A napokban menesztették Radokit a Fürth kispadjáról, érdemesebb lenne ilyenekben gondolkozni, mint a Szentes félékben.
SuperDepor írta:RC írta:SuperDepor írta:A napokban menesztették Radokit a Fürth kispadjáról, érdemesebb lenne ilyenekben gondolkozni, mint a Szentes félékben.
Thomas Tuchel is jöhetne, legalábbis nekem nem lenne ellenemre.
a Dortmund Európa egyik élcsapata, a Fürth pedig egy bundesliga 2 középcsapat, nem hinném, h megfizethetetlen lenne egy, az utóbbitól menesztett magyar edző
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 24 vendég