Az év meccse? Nagy történetek és simázás a Vidi-Fradin!

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Az év meccse? Nagy történetek és simázás a Vidi-Fradin!

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.08.28. 12:03

Adamek írta:
Mrs.Dolcetti írta:
Adamek írta:akkor nálatok is van vagy 2-3 nem zsoldos, de most ők is elfelejtettek beállni
a nigériai meg halfmagyar, jók a megérzéseid

Baráth,Bobál,Nagy G,Bánó- Szabó,Tömösvári akik nálunk most saját nevelésként pályára lépett. De valóban hozzátok képest tele vagyunk zsoldossal. Csak így tovább,jó úton jártok!

oké, saját nevelések mert u16-ban átigazoltak, ez is elég laza értelmezés

Aki eltölt a kispesti akadémián 4 évet, majd utána ott mutatkozik be a felnőtt csapatban az saját nevelés. Vagy szerinted ki számít annak? Ritka az aki 6 éves korától egy klubban játszik. Akkor Messi pl.nem a Barcelona nevelése, mert csak 13 éves korától játszik ott? Miközben Ti szerettek még Nagy Ádámmal is saját nevelésű fiatalként büszkélkedni.
Kikerestem neked : "Saját nevelésnek az UEFA szerint az a játékos számít, aki 15 és 21 éves kora között legalább három évet eltöltött az adott klubnál. "
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.28. 12:17

Mrs.Dolcetti írta:
Adamek írta:
Mrs.Dolcetti írta:Baráth,Bobál,Nagy G,Bánó- Szabó,Tömösvári akik nálunk most saját nevelésként pályára lépett. De valóban hozzátok képest tele vagyunk zsoldossal. Csak így tovább,jó úton jártok!

oké, saját nevelések mert u16-ban átigazoltak, ez is elég laza értelmezés

Aki eltölt a kispesti akadémián 4 évet, majd utána ott mutatkozik be a felnőtt csapatban az saját nevelés. Vagy szerinted ki számít annak? Ritka az aki 6 éves korától egy klubban játszik. Akkor Messi pl.nem a Barcelona nevelése, mert csak 13 éves korától játszik ott? Miközben Ti szerettek még Nagy Ádámmal is saját nevelésű fiatalként büszkélkedni.
Kikerestem neked : "Saját nevelésnek az UEFA szerint az a játékos számít, aki 15 és 21 éves kora között legalább három évet eltöltött az adott klubnál. "

és a másik klub, ahol elkezdte és letolt 8 évet? neki is saját? vagy megosztott nevelés?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.08.28. 13:18

Adamek írta:
Mrs.Dolcetti írta:
Adamek írta:oké, saját nevelések mert u16-ban átigazoltak, ez is elég laza értelmezés

és a másik klub, ahol elkezdte és letolt 8 évet? neki is saját? vagy megosztott nevelés?

szerintem a kolleganak van igaza, ez egy uefa altal megfogalmazott letezo kategoria, raadasul a manager jatekok is ez alapjan hasznaljak a sajat neveles fogalmat. en is arra mondanam, hogy sajat neveles, aki legalabb 3 evet abban a klubban szaladgalt es elert egy olyan szintet, hogy a nagycsapatba bekeruljon. mondjuk ez az mlsz fele tamogatas ezt most kurvara eltorzitja, nem biztos, hogy a teljesitmenye alapjan tapossa ki a helyet, de attol meg sajat nevelesnek szamit. plane ahol tobb ilyen is a palyara lep.

eredekes egyebkent, hogy regebben az mtk, mostmeg a honved gyartja az utanpotlas legenyeket, mikozben a double pass jol lepontozta mindkettot. elvileg debrecenbol kene jonnie egy olyan csikocsapatnak, aki lemossa a gyalazatot, ok ertek el a legjobb ertekelest, pesten meg a vasas, ami egy orszagos 3. helyet jelentett. csak arra tudok gondolni, hogy debrecenben ugyan kepeznek a sracokat, csak ott meg alapanyag problema van, vagy kene nekik meg egy par ev "beerni"...
kubatov takarodj!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.28. 13:21

inreallife írta:
Adamek írta:
Mrs.Dolcetti írta:Aki eltölt a kispesti akadémián 4 évet, majd utána ott mutatkozik be a felnőtt csapatban az saját nevelés. Vagy szerinted ki számít annak? Ritka az aki 6 éves korától egy klubban játszik. Akkor Messi pl.nem a Barcelona nevelése, mert csak 13 éves korától játszik ott? Miközben Ti szerettek még Nagy Ádámmal is saját nevelésű fiatalként büszkélkedni.

szerintem a kolleganak van igaza, ez egy uefa altal megfogalmazott letezo kategoria, raadasul a manager jatekok is ez alapjan hasznaljak a sajat neveles fogalmat. en is arra mondanam, hogy sajat neveles, aki legalabb 3 evet abban a klubban szaladgalt es elert egy olyan szintet, hogy a nagycsapatba bekeruljon. mondjuk ez az mlsz fele tamogatas ezt most kurvara eltorzitja, nem biztos, hogy a teljesitmenye alapjan tapossa ki a helyet, de attol meg sajat nevelesnek szamit. plane ahol tobb ilyen is a palyara lep.

eredekes egyebkent, hogy regebben az mtk, mostmeg a honved gyartja az utanpotlas legenyeket, mikozben a double pass jol lepontozta mindkettot. elvileg debrecenbol kene jonnie egy olyan csikocsapatnak, aki lemossa a gyalazatot, ok ertek el a legjobb ertekelest, pesten meg a vasas, ami egy orszagos 3. helyet jelentett. csak arra tudok gondolni, hogy debrecenben ugyan kepeznek a sracokat, csak ott meg alapanyag problema van, vagy kene nekik meg egy par ev "beerni"...

értem a magyarázatát és el is fogadom vitazárónak mint hivatalos szabályt, csak kérdezem, hogy ilyenkor az első klub, ami szintén nem percekre foglalkozott csak a kölyökkel az micsoda a történetben
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.08.28. 14:20

Adamek írta:
inreallife írta:
Adamek írta:és a másik klub, ahol elkezdte és letolt 8 évet? neki is saját? vagy megosztott nevelés?

értem a magyarázatát és el is fogadom vitazárónak mint hivatalos szabályt, csak kérdezem, hogy ilyenkor az első klub, ami szintén nem percekre foglalkozott csak a kölyökkel az micsoda a történetben

mivel nem nala lep palyara a nagycsapatban, ezert max neveloegyesulet, mostmar lovet is kap erte szerzodes nelkul is...
kubatov takarodj!

Vissza: “www.nb1.hu”