Adamek írta:ennyi, ez még a természetnek se tetszik
húzz haza valami kottbuszszerű brigádhoz te snidlinghajú, ezt edző nélkül is lehozzuk így
Oda ne, a Kottbusz most jó, 5 forduló után százszázalékosan vezeti a regionálliga nordossie csoportját
húzz haza valami kottbuszszerű brigádhoz te snidlinghajú, ezt edző nélkül is lehozzuk így
Maradonapoli írta:lőrinc elfelejtette befizetni a villanyszámlát?
Adamek írta:Maradonapoli írta:lőrinc elfelejtette befizetni a villanyszámlát?
szerintem pár partizán maradt csütörtökről a környéken, ők munkálkodnak
daneee írta:Amúgy milyen elbaszott szabály ez, hogy előröl kéne kezdeni?
BEARGRYLLS írta:Maradonapoli írta:lőrinc elfelejtette befizetni a villanyszámlát?
Soros György átvágta a főkábelt.
Mantequilla írta:daneee írta:Amúgy milyen elbaszott szabály ez, hogy előröl kéne kezdeni?
MLSZ, mit vártál?
Cselszky írta:Mantequilla írta:daneee írta:Amúgy milyen elbaszott szabály ez, hogy előröl kéne kezdeni?
MLSZ, mit vártál?
Szerintem hülyeséget mond Hajdú B., nem így szól a szabály.
Cselszky írta:Mantequilla írta:daneee írta:Amúgy milyen elbaszott szabály ez, hogy előröl kéne kezdeni?
MLSZ, mit vártál?
MLSZ, mit vártál?
daneee írta:Cselszky írta:Mantequilla írta:MLSZ, mit vártál?
Indexen is ezt írták - tudom nem szentírás :D -, lehet onnan olvasta, de közben valaki linkelte, hogy.. " Amennyiben a mérkőzés a második félidőben szakadt félbe, akkor a versenyrendszert kiíró szövetség (jelen esetben az MLSZ) Versenybizottsága dönt arról, hogy a teljes mérkőzést újrajátsszák a csapatok, vagy a mérkőzés félbeszakadásakor kialakult eredmény lesz a végeredmény. Az újra lejátszandó meccs rendezője az eredeti pályaválasztó csapat
"
banok írta:BEARGRYLLS írta:Maradonapoli írta:lőrinc elfelejtette befizetni a villanyszámlát?[/quoter]
Soros György átvágta a főkábelt.
ÁtRágta!
daneee írta:Cselszky írta:Mantequilla írta:MLSZ, mit vártál?
Indexen is ezt írták - tudom nem szentírás :D -, lehet onnan olvasta, de közben valaki linkelte, hogy.. " Amennyiben a mérkőzés a második félidőben szakadt félbe, akkor a versenyrendszert kiíró szövetség (jelen esetben az MLSZ) Versenybizottsága dönt arról, hogy a teljes mérkőzést újrajátsszák a csapatok, vagy a mérkőzés félbeszakadásakor kialakult eredmény lesz a végeredmény. Az újra lejátszandó meccs rendezője az eredeti pályaválasztó csapat
"
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég