Beszámoló a 7. forduló szombati meccseiről
-
SuperDepor
- Moderátor
Re: Beszámoló a 7. forduló szombati meccseiről
Érdekes és izgalmas meccset játszottunk. Az első félidő nagy részében - 15-45 percig -, jól felállt a Kövesd, nem tudtunk mit kezdeni a szervezett területvédekezésükkel ( a néger védekező középpályásuk nagyon jól tolta ), a második félidőben viszont bebizonyosodott az amit Bódog mondott. Sok futással és progresszív letámadással az NB1-ben szép sikereket lehet elérni. Fordulók óta - leszámítva a Balmaz elleni meccset - Busai nyújtja az egyik legjobb teljesítményt. Régen láttam Diósgyőrben ilyen játékost aki ennyire alázatosan, csúszva-mászva tesz meg mindent a sikerért és ezek mellett -
a szó klasszikus értelmében - futballozni is tud. Kellett a tegnapi sikerhez az is, h a cserék nagyon jól szálltak be, az első gólt a két cserejátékos Ioannidisz és Forgács - hozták össze, Nono-n pedig végre látni lehetett, h magasabb futballkultúrából érkezett.
a szó klasszikus értelmében - futballozni is tud. Kellett a tegnapi sikerhez az is, h a cserék nagyon jól szálltak be, az első gólt a két cserejátékos Ioannidisz és Forgács - hozták össze, Nono-n pedig végre látni lehetett, h magasabb futballkultúrából érkezett.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
SuperDepor írta:Érdekes és izgalmas meccset játszottunk. Az első félidő nagy részében - 15-45 percig -, jól felállt a Kövesd, nem tudtunk mit kezdeni a szervezett területvédekezésükkel ( a néger védekező középpályásuk nagyon jól tolta ), a második félidőben viszont bebizonyosodott az amit Bódog mondott. Sok futással és progresszív letámadással az NB1-ben szép sikereket lehet elérni. Fordulók óta - leszámítva a Balmaz elleni meccset - Busai nyújtja az egyik legjobb teljesítményt. Régen láttam Diósgyőrben ilyen játékost aki ennyire alázatosan, csúszva-mászva tesz meg mindent a sikerért és ezek mellett -
Egy jó Tornyi Barna szerintem akkor is többet tudna kihozni a srácokból.
Kolorcity Kazincbarcikai SC - Hajrá Vegyész!!!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach
-
SuperDepor
- Moderátor
Maradonapoli írta:SuperDepor írta:Érdekes és izgalmas meccset játszottunk. Az első félidő nagy részében - 15-45 percig -, jól felállt a Kövesd, nem tudtunk mit kezdeni a szervezett területvédekezésükkel ( a néger védekező középpályásuk nagyon jól tolta ), a második félidőben viszont bebizonyosodott az amit Bódog mondott. Sok futással és progresszív letámadással az NB1-ben szép sikereket lehet elérni. Fordulók óta - leszámítva a Balmaz elleni meccset - Busai nyújtja az egyik legjobb teljesítményt. Régen láttam Diósgyőrben ilyen játékost aki ennyire alázatosan, csúszva-mászva tesz meg mindent a sikerért és ezek mellett -
Egy jó Tornyi Barna szerintem akkor is többet tudna kihozni a srácokból.
nyilván, több pénzt, h mikor ki nyerjen..
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Maradonapoli írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:beletört Kicsi Kálmi foga Hullmosiba
Beletöretik Béláék. Nem Mészöly a fő felelőse a kialakult helyzetnek.
jó, de Béla a keresztapa, ő érinthetetlen, valamelyik consiglierével simán elvitetheti a balhét
El hát. Nem először.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Adamek írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:beletört Kicsi Kálmi foga Hullmosiba
azért ezt a semmilyen játékot, amit idén toltatok eddig nem lehet senki másra hárítani
halkan jegyzem meg, hogy nálunk tök ugyanez a szitu csak eddig több mákkal
A gond az, hogy meg van kötve Mészöly keze, elsősorban a 97-es fiataljainkat kell szerepeltetni, értük jár a pénz. Akik nem ügyetlenek, de nagyon rutintalanok. Tavaly nem volt gond, mert a 96-osok előtte játszottak egy évet a soproni fiókcsapatban, tapasztalatot gyűjtöttek. Most ez nincs, így értékes helyeket kell feláldozni a kezdőből. Ha minden meccsen a lehető legerősebb felállásban játszottunk volna, ennél több pontunk lenne.
Nálatok azért ennyire nincs megmondva Dollnak, hogy kiket kell mindenáron játszatnia.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
- Savaria1919
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Reginald McFreez írta:Savaria1919 írta:Maradonapoli írta:beletört Kicsi Kálmi foga Hullmosiba
Főleg ha nem ért egyet a felsőbb döntéssel (csak tipp, nem ismerem a körülményeket), amit érzékel a csapat is, szinte borítékolható a kudarc. Annyi, hogy egy ilyen szituációból csak ő jöhet ki vesztesen. Amennyiben a vázolt szituáció állt fenn, az egyenes (és egyben presszionáló) lépés a lemondás felajánlása lett volna.
Benne van szerintem, hogy félti azért az állását, nem könnyű manapság NB1-es padhoz jutni. Persze erkölcsileg nekem sem túl oké a dolog.
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Savaria1919 írta:Reginald McFreez írta:Savaria1919 írta:Beletöretik Béláék. Nem Mészöly a fő felelőse a kialakult helyzetnek.
Főleg ha nem ért egyet a felsőbb döntéssel (csak tipp, nem ismerem a körülményeket), amit érzékel a csapat is, szinte borítékolható a kudarc. Annyi, hogy egy ilyen szituációból csak ő jöhet ki vesztesen. Amennyiben a vázolt szituáció állt fenn, az egyenes (és egyben presszionáló) lépés a lemondás felajánlása lett volna.
Benne van szerintem, hogy félti azért az állását, nem könnyű manapság NB1-es padhoz jutni. Persze erkölcsileg nekem sem túl oké a dolog.
nem soká várja Balmazújváros
- Adamek
- Flegma
Savaria1919 írta:Adamek írta:Savaria1919 írta:Beletöretik Béláék. Nem Mészöly a fő felelőse a kialakult helyzetnek.
azért ezt a semmilyen játékot, amit idén toltatok eddig nem lehet senki másra hárítani
A gond az, hogy meg van kötve Mészöly keze, elsősorban a 97-es fiataljainkat kell szerepeltetni, értük jár a pénz. Akik nem ügyetlenek, de nagyon rutintalanok. Tavaly nem volt gond, mert a 96-osok előtte játszottak egy évet a soproni fiókcsapatban, tapasztalatot gyűjtöttek. Most ez nincs, így értékes helyeket kell feláldozni a kezdőből. Ha minden meccsen a lehető legerősebb felállásban játszottunk volna, ennél több pontunk lenne.
Nálatok azért ennyire nincs megmondva Dollnak, hogy kiket kell mindenáron játszatnia.
20 évesen ha rutintalan is az ember már tud rendszerben játszani, be tud illeszkedni az idősebbek közé legfeljebb többször hibázik, a rendszer pedig abszolút semmilyen a játékban, ez nagyon nem azon múlik csak, hogy kiket kell játszatni és kik vannak letiltva, nincs elképzelés a támadásokban
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
SuperDepor
- Moderátor
Savaria1919 írta:Reginald McFreez írta:Savaria1919 írta:Beletöretik Béláék. Nem Mészöly a fő felelőse a kialakult helyzetnek.
nem Mészölyre utalva, hanem az egész első osztályú edzőgarnitúrára, szal nem nagyon tudom sajnálni egyiket sem. ugye itt havi 5 millió forintos átlagfizetésekről beszélünk - ehhez hozzávesszük, h az edzők általában nem helyi kötődésűek, így - lakhatás, autó, étkezés ingyen van, nincs ilyen kiadása - két év alatt annyi pénzt meg tud takarítani amiből boldogan él amíg meg nem hal
- Maradonapoli
- Aranylabdás
Adamek írta:Savaria1919 írta:Adamek írta:azért ezt a semmilyen játékot, amit idén toltatok eddig nem lehet senki másra hárítani
20 évesen ha rutintalan is az ember már tud rendszerben játszani, be tud illeszkedni az idősebbek közé legfeljebb többször hibázik, a rendszer pedig abszolút semmilyen a játékban, ez nagyon nem azon múlik csak, hogy kiket kell játszatni és kik vannak letiltva, nincs elképzelés a támadásokban
20 év múlva az ifjú Nándor megpihen, bosszú még az út és közben valamit enni kell.
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Reginald McFreez írta:Főleg ha nem ért egyet a felsőbb döntéssel (csak tipp, nem ismerem a körülményeket), amit érzékel a csapat is, szinte borítékolható a kudarc. Annyi, hogy egy ilyen szituációból csak ő jöhet ki vesztesen. Amennyiben a vázolt szituáció állt fenn, az egyenes (és egyben presszionáló) lépés a lemondás felajánlása lett volna.
nem Mészölyre utalva, hanem az egész első osztályú edzőgarnitúrára, szal nem nagyon tudom sajnálni egyiket sem. ugye itt havi 5 millió forintos átlagfizetésekről beszélünk - ehhez hozzávesszük, h az edzők általában nem helyi kötődésűek, így - lakhatás, autó, étkezés ingyen van, nincs ilyen kiadása - két év alatt annyi pénzt meg tud takarítani amiből boldogan él amíg meg nem hal
Ilyesmin gondolkodtam én is. Tele vannak lóvéval (ha nem kúrták el faszságokra), simán megtehetnék, hogy "pihennek" egy évet (vagy akár kettőt), amikor egyéb dolguk sem lenne, mint nyelvet tanulni, továbbképezni magukat, kapcsolatokat építeni... hihetetlen kivételes helyzetben vannak, és sokan közülük mégsem tudnak egyebet, mint nyavalyogni.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
-
Mrs.Dolcetti
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
A sok értelmetlen cikk helyett inkább írnátok ötöt az 5 meccsről,ne egyben kelljen már hozzászólogatni.
Az igazat megvallva nem játszottunk rosszabbul,mint az eddigi meccseken, csak elhagyott minket a k. szerencse.Mondjuk ha a következő vereségre is ennyit kell várni,nem leszek szomorú.
A tizi eléggé kamu volt, a feka simán bakasztotta a lábát.Tőzsérrel meg eddig nem volt bajom,de most tukó módon ünnepelte a gólját.Nem tudom mire veri magát? A 2.félidőt jól kezdtük sikerült is egyenlíteni. Aztán ha megyünk tovább valószínűleg nyerünk is.Ehelyett egy szarul felállított sorfal és egy Gróf baki miatt megint futhattunk az eredmény után. De ekkor már sokkal kisebb elánnal futottunk,mint 0:1-nél. A 3.gólnál meg konkrétan alig ment vissza valaki védekezi,feladtuk. A védekezés nagyon nincs rendben,Rossinál nem sűrűn kaptunk 3 gólt.
Az igazat megvallva nem játszottunk rosszabbul,mint az eddigi meccseken, csak elhagyott minket a k. szerencse.Mondjuk ha a következő vereségre is ennyit kell várni,nem leszek szomorú.
A tizi eléggé kamu volt, a feka simán bakasztotta a lábát.Tőzsérrel meg eddig nem volt bajom,de most tukó módon ünnepelte a gólját.Nem tudom mire veri magát? A 2.félidőt jól kezdtük sikerült is egyenlíteni. Aztán ha megyünk tovább valószínűleg nyerünk is.Ehelyett egy szarul felállított sorfal és egy Gróf baki miatt megint futhattunk az eredmény után. De ekkor már sokkal kisebb elánnal futottunk,mint 0:1-nél. A 3.gólnál meg konkrétan alig ment vissza valaki védekezi,feladtuk. A védekezés nagyon nincs rendben,Rossinál nem sűrűn kaptunk 3 gólt.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn
- A Fröccsös
- Légiós
SuperDepor írta:Savaria1919 írta:Reginald McFreez írta:Főleg ha nem ért egyet a felsőbb döntéssel (csak tipp, nem ismerem a körülményeket), amit érzékel a csapat is, szinte borítékolható a kudarc. Annyi, hogy egy ilyen szituációból csak ő jöhet ki vesztesen. Amennyiben a vázolt szituáció állt fenn, az egyenes (és egyben presszionáló) lépés a lemondás felajánlása lett volna.
Egyetértek, jól megragadtad a lényeget!
Vasas FC - Gyõri ETO FC
Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....
Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....