Adamek írta:nem tudom én már ezt hová tenni, összesen 3 hazai a kezdőben, mentálisan bikaerős délszláv mester a padon - még a jól bevált fejben gyenge, beszari magyar csapat címke sem ülhet
talán még több jugó spíler kellene, vagy egy minőségi osztállyal feljebbről kikukázottak, nem tudom
a magyar közeg akkor is beszagosít, mentalitást nem lehet venni, rájuk ragad
illetve az általad említett problémának valóban még az lehet az egyetlen földi módja - amit te is mondasz -, hogy magasabb szintről igazolgat az ember egy szekérderéknyi légióst, ezt Európában a legprofibban a Sahtar Donyeck kivitelezte, hogy egy helyről, brazíliából viszik raklappal a játékosokat, ott abból indult a dolog, hogy a kőgazdag tulaj kurvára kiakadt azon, hogy már egy rakás pénzt beléjük ölt, igazolt egy rakás hazai meg kelet-európai válogatottat és mentálisan nem képesek a fontos meccseket behúzni, a Kijev ellen meg fullba leblokkolnak - ez még az első bajnokicímük előtt volt - és az uccsó fordulóban buknak meg ilyenek, na ezután küldtek egy Antonovot a szubkontinensre és nem utcagyerekekért... na azoknak semmit nem jelentett a dinamo meg egyéb európai nagynevű kupaellenfelek, nem szarták magukat össze senkitől...