Neymar kőkeményen beszólt a Barcelonának

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.08.21. 15:48

Párizs - Nem felejtlik majd ekl a vezetők hamar, amit mondott...

A PSG fölényes győzelmet aratott a francia bajnokság előző fordulójában, a Touluse elleni 6-2-es sikerből kulcsszerept vállalt a duplázó Neymar. A Barcelona korábbi klasszisa egy interjúban elmondta a véleményét a katalán együttesről is.

"Amikor megérkeztem, minden jól alakult, de aztán… A Barcelonát olyan emberek irányítják, akiknek nem szabadna a klub élén állniuk. Nagyon szomorú vagyok emiatt, mert rengeteg barátom van a városban. A Barca és a szurkolók ennél sokkal többet érdemelnek. Nem tudom, mi folyik a klubnál, de nagyon rossz érzés a korábbi csapattársaimat bánatosnak látni. Remélem, jobbra fordulnak a dolgok, és a Barcelona ismét felveszi a versenyt a legjobbakkal” - olvasható Neymar véleménye az nso.hu-n.

Hihetetlenül jelezte az Atlético, hogy megint harmadik lehet - NB1.hu

Spanyolország - Össze kellett volna roppanniuk, de egy indián angyal ágyúzott... Kell-e annál kellemesebb, amikor egy dobogóra igencsak esélyes csapat az újonc ellen kezdheti a bajnokságot? Aligha! És ez még akkor is igaz, ha idegenben kell bizonyítania az (elméletileg) esélyesebbnek. Csakhogy most az egyetemes labdarúgás egyik legnagyobb talányának, az „örök harmadik" Atlético Madridnak kellett volna megfelelnie a vizsgán...

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Neymar kőkeményen beszólt a Barcelonának

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.21. 15:54

Ez a visszaköpködés... Ettől kissé kevésbé szimpatikus a srác.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.08.21. 15:59

Reginald McFreez írta:Ez a visszaköpködés... Ettől kissé kevésbé szimpatikus a srác.

Én ezt nem érzem visszaköpködésnek, nem szimpatikus neki a vezetők hozzáállása, ennyi.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.21. 16:03

hoppá?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.21. 16:07

sznot írta:
Reginald McFreez írta:Ez a visszaköpködés... Ettől kissé kevésbé szimpatikus a srác.

Én ezt nem érzem visszaköpködésnek, nem szimpatikus neki a vezetők hozzáállása, ennyi.

Ha nem szimpatikus, mondja el nekik, ne teregesse a szennyest, főleg ne akkor, amikor végre elbújhat egy másik csapat meze mögé. Én a PSG helyében simán szőnyeg szélére állítanám, mondván mégis mit várjon az ember tőle, amikor majd teszem azt eligazol nyolc év múlva Kínába vagy három év múlva a Citybe... hogy bealázza a PSG-t is?
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2017.08.21. 16:30

másrészt érthetetlen, hogy mi nem tetszik neki a Barca vezetői kapcsán. eladták, most játszhat álmai csapatában. ja tudom már. a 26 milla eurót nem fizették ki neki, ami elvileg járt volna, mivel augusztus elsején még a Barcához tartozott.
ETO

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.08.21. 16:42

Milyen lik?
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

P22
Tartalék

HozzászólásSzerző: P22 » 2017.08.21. 20:24

sznot írta:

Akkor miért nem kritizált, amikor még ott játszott? Így utólag visszaszólni nagyon tré.
Lassú, de pontatlan!

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.08.21. 22:23

Egyre kínosabbak ezek a cikkek, az összes brutális, kőkeményen, kegyetlen stb., aztán kb. nincs bennük semmi.
Legalja bulvár már hónapok óta.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.08.22. 08:46

Ferencváros // Man Utd írta:Egyre kínosabbak ezek a cikkek, az összes brutális, kőkeményen, kegyetlen stb., aztán kb. nincs bennük semmi.
Legalja bulvár már hónapok óta.

Klikkvadász címadás, a sportoldalak részéről talán a kólafoci volt az első ilyen. Piszokul olcsó fogás.

Neymar meg tudhatná mikor minek van meg a helye és az ideje.
Mert ez így, most eléggé méltánytalan a részéről.
Fórumkompatibilisen úgy is fogalmazhatnék, hogy inkább játsszon, ne buziskodjon, főleg ne azzal a klubbal amelyik világhírűvé tette.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Vissza: “www.nb1.hu”