Engem meglepett volna,ha ha marad a régi főépület. Kitalálták ezt az indokot és már bontják is. Sok plusz pénzért,amiből megint lehet lopni.Mantequilla írta:MindigÚjpest írta:Mondom,hogy kamu.BlancoAgilon38 írta:Ja, de ezt nem tudták akkor, mikor az előző felújítás történt?
Nem.
Súlyos gondok - ennyit csúszik a Videoton stadionátadója
- MindigÚjpest
- fanatikus
Re: Súlyos gondok - ennyit csúszik a Videoton stadionátadója
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
-
BlancoAgilon38
MindigÚjpest írta:Engem meglepett volna,ha ha marad a régi főépület. Kitalálták ezt az indokot és már bontják is. Sok plusz pénzért,amiből megint lehet lopni.Mantequilla írta:MindigÚjpest írta: Mondom,hogy kamu.
Nem.
A Pityinger meg a Váradi, megyünk looopni, looopni...
- MindigÚjpest
- fanatikus
:) ennyiBlancoAgilon38 írta:MindigÚjpest írta:Engem meglepett volna,ha ha marad a régi főépület. Kitalálták ezt az indokot és már bontják is. Sok plusz pénzért,amiből megint lehet lopni.Mantequilla írta:Nem.
A Pityinger meg a Váradi, megyünk looopni, looopni...
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!