Ismét kiütötte ellenfelét a Manchester United

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.08.19. 17:12

Anglia – Parádés rajtot vett az MU!

Premier League, 2. forduló:

Swansea-Manchester United 0-4 (0-1)

gólszerzők: Bailly (45.), Lukaku (80.), Pogba (82.), Martial (84.)

José Mourinho együttese repülőrajtot vett a Premier League-ben, ezúttal idegenben parádézott. A Swansea otthonában Eric Bailly góljával szerezték meg a vezetést a Vörös Ördögök az első félidő végén, majd az utolsó negyedórában indultak be igazán: négy percen belül Lukaku, Pogba és Martial is eredményes volt. A United két meccs után nyolc rúgott és nulla kapott góllal vezeti a bajnokságot.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Ismét kiütötte ellenfelét a Manchester United

HozzászólásSzerző: banok » 2017.08.19. 17:21

Nagyon gólerős az MU mostani támadószekciója.

bomba85
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: bomba85 » 2017.08.19. 19:07

Impressive!!!!
HAJRÁ VASAS, HAJRÁ ANGYALFÖLD!!!
Külföldön pedig: GLORY, GLORY MAN UNITED!!! GIGGS FOREVER!!!
VEGAS BABY!!!

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.08.19. 23:00

Eddig elég meggyőző. És úgy, hogy tavalyról Ibra és Herrera nem is játszik, Mata meg eddig két visszafogottabb produkciót nyújtott. Van potenciál ebben a brigádban, így tovább!
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.20. 06:41

Ferencváros // Man Utd írta:Eddig elég meggyőző. És úgy, hogy tavalyról Ibra és Herrera nem is játszik, Mata meg eddig két visszafogottabb produkciót nyújtott. Van potenciál ebben a brigádban, így tovább!

Komolyan kell számolni a Uniteddel. Mi van Ibrával? Azt tudom, hogy nem lett meghosszabbítva a szerződése.

BurnDot
Tartalék

HozzászólásSzerző: BurnDot » 2017.08.20. 11:24

BlancoAgilon38 írta:
Ferencváros // Man Utd írta:Eddig elég meggyőző. És úgy, hogy tavalyról Ibra és Herrera nem is játszik, Mata meg eddig két visszafogottabb produkciót nyújtott. Van potenciál ebben a brigádban, így tovább!

Komolyan kell számolni a Uniteddel. Mi van Ibrával? Azt tudom, hogy nem lett meghosszabbítva a szerződése.

Lábadozik, januárra várható a visszatérése, és szó van arról, hogy új szerződést kap a télen, utána meg valamilyen pozícióban a klubnál tartanák a későbbiekben is. Én nagyon bízom benne, hogy látom még United mezben!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
!!!HAJRÁ ÚJPEST!!! MANCHESTER UNITED
PICK SZEGED!!!
1920. 06. 04. Nem felejtünk...

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.20. 13:56

BurnDot írta:
BlancoAgilon38 írta:

Lábadozik, januárra várható a visszatérése, és szó van arról, hogy új szerződést kap a télen, utána meg valamilyen pozícióban a klubnál tartanák a későbbiekben is. Én nagyon bízom benne, hogy látom még United mezben!

Köszi, bírom ezt a marha bosnyákot.

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.08.20. 14:08

BlancoAgilon38 írta:
BurnDot írta:
BlancoAgilon38 írta:Komolyan kell számolni a Uniteddel. Mi van Ibrával? Azt tudom, hogy nem lett meghosszabbítva a szerződése.

Így van, ahogy írták, lejárt a futó szerződés, az nem lett hosszabbítva, de szó van róla, hogy marad és kap újat. Több tényezős a dolog, gondolom meg akarják várni, hogyan épül fel és milyen gyorsan (azt is csiripelik, hogy még idén pályára léphet, mert jól halad a rehabja). Meg az sem mindegy, hogy közben jött egy Lukaku a posztjára, aki eddig nem tolja rosszul. Ibrával együtt a "két dudás" esete állhatna elő, azt meg Mou gondolom nem akarja, most ránézésre kitalált egy elég jól működő kezdőt, amibe a tavalyi sikerember Herrera sem fér be egyelőre, és ha nem muszáj, nem fogja ezt nagyon bolygatni. Ibra meg nem a padon üldögélő fajta.
Persze hosszú a szezon, lassan jön a BL, hazai kupák, szóval kell az ember a rotáláshoz. Kíváncsi leszek, mi lesz a sorsa (meg azoké, akik eddig nem nagyon játszanak). Én is örülnék, ha maradna, mert tavaly nagyot ment, nem is vártam tőle ilyen jó premiert Angliában.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.20. 14:13

Ferencváros // Man Utd írta:
BlancoAgilon38 írta:
BurnDot írta:Lábadozik, januárra várható a visszatérése, és szó van arról, hogy új szerződést kap a télen, utána meg valamilyen pozícióban a klubnál tartanák a későbbiekben is. Én nagyon bízom benne, hogy látom még United mezben!

Így van, ahogy írták, lejárt a futó szerződés, az nem lett hosszabbítva, de szó van róla, hogy marad és kap újat. Több tényezős a dolog, gondolom meg akarják várni, hogyan épül fel és milyen gyorsan (azt is csiripelik, hogy még idén pályára léphet, mert jól halad a rehabja). Meg az sem mindegy, hogy közben jött egy Lukaku a posztjára, aki eddig nem tolja rosszul. Ibrával együtt a "két dudás" esete állhatna elő, azt meg Mou gondolom nem akarja, most ránézésre kitalált egy elég jól működő kezdőt, amibe a tavalyi sikerember Herrera sem fér be egyelőre, és ha nem muszáj, nem fogja ezt nagyon bolygatni. Ibra meg nem a padon üldögélő fajta.
Persze hosszú a szezon, lassan jön a BL, hazai kupák, szóval kell az ember a rotáláshoz. Kíváncsi leszek, mi lesz a sorsa (meg azoké, akik eddig nem nagyon játszanak). Én is örülnék, ha maradna, mert tavaly nagyot ment, nem is vártam tőle ilyen jó premiert Angliában.

Meglepő volt a tavalyi szezonja, de részemről nem nagyon volt megrökönyödés. :) Kiváló játékos. Nem véletlen, hogy milyen csapatokban szerepelhetett az elmúlt 14 évben.

Vissza: “www.nb1.hu”