El kell felejteni az eddigieket – Doll

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.08.17. 10:09

Budapest – Az a játék és lendület kell, amely egyszer már sikerre vezetett.

Az NB I 6. fordulója ezúttal rendhagyó módon csütörtöktől szombatig tart, a játéknapot a Ferencváros és a Haladás Üllői úti összecsapása nyitja. Az FTC még veretlen, mégis csupán egy ponttal előzi meg a három vereséggel álló szombathelyieket.

„Először is rendeznünk kell magunkat fejben, úgy kell kifutnunk a pályára a Haladás ellen, hogy nem gondolunk az előző mérkőzésekre. Több találkozó is volt, amit több koncentrációval, jobb odafigyeléssel megnyerhettünk volna. Most ezeket a tapasztalatokat kell levonni, ezt a hasznunkká kell tenni, és ennek szellemében pályára lépni a Haladás ellen” – utalt az utóbbi hetek két, csalódást keltő játékkal elért döntetlenjére a pozíciójában a napokban megerősített FTC-tréner, a fradi.hu által idézett Thomas Doll. – Minden játékostól a maximumot várom, remélem, meg lesz az eredménye az eddigi munkának. Fontos, hogy mindenki koncentrált legyen, el kell kerülnünk az egyéni hibákat, és azt a játékot és lendületet kell nyújtanunk, mint például a Mezőkövesd ellen is tettük (akkor 5-0-ra nyert vendéglátóként a Fradi – a szerk.). Úgy gondolom, ha ezekre mind odafigyelünk, megszerezhetjük a győzelmet – közölte Doll.

Az összecsapás 18 órakor kezdődik, a televízió ezúttal nem közvetíti. 

Hoppá: az UEFA után az egyik legkomolyabb szövetség is törli a zárt kaput - NB1.hu

Együttműködnének az ultrákkal!

Adamek
Flegma

Re: El kell felejteni az eddigieket – Doll

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.17. 10:19

én már nem is emlékszem semmire, ki vagy te?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.08.17. 12:13

a helyzet az, hogy az 1 csataros jatekstilust kiismertek, gyakorlatilag az osszes csapat ki tudja mar vedekezni. a mezokovesd nem, ott uj edzo volt, es nem sikerult kielemeznie a jatekstilust. valtani kell, szerkezetileg. tavaly volt probalkozas a 3 vedos rendszerrel, szerintem az jobban passzol a fradi jatekosallomanyahoz es a dominans labdatartasra epulo taktikajahoz.

a problema a rozoga vedelem. elo kene szedni azt a brazil csodagyereket, otigba es botka 3-ast kene favorizalni. kozeppalyara mehet a varga-moutari szelsoparos, gorriaran rui pedro kozeppel. ha lovret is be akarjuk paszirozni, marpedig o is jo formaban van, akkor en moutarirol levennem a vedekezo feladat jo reszet, hasznalja az osszes kakaot ami benne van a tamadasepitesekre, a sebessege es a lovotechnikaja megvan ahhoz, hogy komoly zavarokat keltsen.

elore pedig a nem igazan muzsikalo bode-priskin sort raknam. a goljaink java reszet varga szerezte, a csataraink golkeptelenek, tobb tamogatasra van szukseguk, mert helyzetbe sem igen kerulnek. ha ketten vannak, talan nem lesz annyire konnyu kivedekezni oket. a lovre-varga paros pedig szepen meg tudna huzni a szelen a dolgokat, ha egyikuk visszafigyel. valami ilyesmit kene jatszanunk.

ja es kurvara alacsonyak vagyunk a pontrugasoknal, nalepa sem volt egimeszelo, de jol fejelt, ahogy gera is. mintha az igazolasoknal ez a szempont kimaradt volna...
kubatov takarodj!

Illés Béta
Tartalék

HozzászólásSzerző: Illés Béta » 2017.08.17. 16:26

inreallife írta:a helyzet az, hogy az 1 csataros jatekstilust kiismertek, gyakorlatilag az osszes csapat ki tudja mar vedekezni. a mezokovesd nem, ott uj edzo volt, es nem sikerult kielemeznie a jatekstilust. valtani kell, szerkezetileg. tavaly volt probalkozas a 3 vedos rendszerrel, szerintem az jobban passzol a fradi jatekosallomanyahoz es a dominans labdatartasra epulo taktikajahoz.

a problema a rozoga vedelem. elo kene szedni azt a brazil csodagyereket, otigba es botka 3-ast kene favorizalni. kozeppalyara mehet a varga-moutari szelsoparos, gorriaran rui pedro kozeppel. ha lovret is be akarjuk paszirozni, marpedig o is jo formaban van, akkor en moutarirol levennem a vedekezo feladat jo reszet, hasznalja az osszes kakaot ami benne van a tamadasepitesekre, a sebessege es a lovotechnikaja megvan ahhoz, hogy komoly zavarokat keltsen.

elore pedig a nem igazan muzsikalo bode-priskin sort raknam. a goljaink java reszet varga szerezte, a csataraink golkeptelenek, tobb tamogatasra van szukseguk, mert helyzetbe sem igen kerulnek. ha ketten vannak, talan nem lesz annyire konnyu kivedekezni oket. a lovre-varga paros pedig szepen meg tudna huzni a szelen a dolgokat, ha egyikuk visszafigyel. valami ilyesmit kene jatszanunk.

ja es kurvara alacsonyak vagyunk a pontrugasoknal, nalepa sem volt egimeszelo, de jol fejelt, ahogy gera is. mintha az igazolasoknal ez a szempont kimaradt volna...

Adom.
Hajrá Fradi!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.17. 16:29

Adamek írta:én már nem is emlékszem semmire, ki vagy te?

Szerintem megbukott. Ilyeneket bukni nemzetköziben elég ciki, na. Normális klubnál már adtak volna neki képkeretben úti nevű laput.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.17. 16:30

BlancoAgilon38 írta:

Szerintem megbukott. Ilyeneket bukni nemzetköziben elég ciki, na. Normális klubnál már adtak volna neki képkeretben úti nevű laput.

tök mindegy, ezen a szaron amit foci helyett nemzetileg tolunk semmit nem differenciál a jelenléte
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.17. 16:32

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:

tök mindegy, ezen a szaron amit foci helyett nemzetileg tolunk semmit nem differenciál a jelenléte

Igaz. De nem akarok végleg apátiába süppedni.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.17. 16:38

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:Szerintem megbukott. Ilyeneket bukni nemzetköziben elég ciki, na. Normális klubnál már adtak volna neki képkeretben úti nevű laput.

ez nem apátia kérdése, egyszerűen nincs túl sok lehetőség, van a hazai szar, meg van az idegen resztli kategória, a többi nem a mi világunk

extex
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: extex » 2017.08.17. 16:41

inreallife írta:a helyzet az, hogy az 1 csataros jatekstilust kiismertek, gyakorlatilag az osszes csapat ki tudja mar vedekezni. a mezokovesd nem, ott uj edzo volt, es nem sikerult kielemeznie a jatekstilust. valtani kell, szerkezetileg. tavaly volt probalkozas a 3 vedos rendszerrel, szerintem az jobban passzol a fradi jatekosallomanyahoz es a dominans labdatartasra epulo taktikajahoz.

...és meg sem próbáljuk.... Valaki írjon már pár taktikai javaslatot a klubnak emailben... info@fradi.hu talán létező cím...

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.17. 16:42

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:

ez nem apátia kérdése, egyszerűen nincs túl sok lehetőség, van a hazai szar, meg van az idegen resztli kategória, a többi nem a mi világunk

Igaz. Pár edző csak tudott csinálni valamit. Ugye legutóbb Sousa. Nekem Doll szimpatikus volt, de lehúzta magát a budin az utóbbi időben.

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.08.17. 16:43

Tanulni kéne belőlük, Thomas.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.17. 16:49

Ferencváros // Man Utd írta:Tanulni kéne belőlük, Thomas.

Te bízol még benne?

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.08.18. 00:10

BlancoAgilon38 írta:

Te bízol még benne?

Benne egyre kevésbé. Inkább a mindenkori Fradiban bízom.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.18. 00:12

Ferencváros // Man Utd írta:
BlancoAgilon38 írta:

Te bízol még benne?

Benne egyre kevésbé. Inkább a mindenkori Fradiban bízom.

Az a baj, hogy az is letűnni látszik. Ultramodern szart akarnak építeni a helyébe.

Vissza: “www.nb1.hu”