HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.08.17. 11:46
Ferencváros // Man Utd írta:Dzsotti írta:Ferencváros // Man Utd írta:"Nem kedvelem a Diósgyőrt, de tény, hogy sikeresebbek voltak a nemzetközi porondon, mint a Ferencváros. Mindezt messze nem akkora költségvetéssel, mint amivel Kubatovék rendelkeznek."
Hogy micsoda???
Szerintem arra gondol, hogy egy nemzetközi szezonban több fordulót mentünk, mint ti összesen Doll-al az évek alatt. De majd megmondja ő, ha nem erre utal.
Ez így mondjuk simán hülyeség, 3 körötök volt, Dollnak meg összesen 7 párharca (3 nyertes, 4 kieséses).
Arra gondoltam, hogy amikor a Diósgyőr nemzetközi kupában volt érdekelt, akkor több kört ment, mint ti bármelyik évetekben. Elekkel és Kádárral nem volt rossz csapatuk, de azért nem egy Fradi-szint. Az őket kiejtő Krasznodar jóval erősebb, mint az akkori Fiume, vagy a Zeljeznicar, illetve Partizani Tirana.
Nem azt mondom, hogy elvárás a csoportkör veletek kapcsolatban, mert egyik magyar csapattal szemben sem az, nade abban szerintem egyet lehet érteni, hogy az anyagi lehetőségeitek tükrében nagyon gyér az, amit évről évre nyaranta alkottok. És ebben az edzőnek is van felelőssége.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.