Újabb komoly büntetést kapott az Újpest

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.08.15. 17:33

Budapest - A szurkolói viselkedése miatt járt pórul a lila-fehér klub.

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának keddi ülésén a következő döntések születtek:

- A FEB a Vasas – Mezőkövesd mérkőzéssel kapcsolatban a Vasast, mert a mérkőzés lefújása után nem volt biztosítva a rend a sportlétesítmény területén, a soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésén egy szövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségei viselésére kötelezi.

Görög Zita válogatott focistába szerelmes - NB1.hu

Görög Zita válogatott focistába szerelmes

- A FEB a Honvéd - Újpest mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél, az ellenfél egyik játékosának, más sportszervezetnek és a mérkőzés játékvezetőjének szidalmazása) továbbá hátrányosan megkülönböztető, rasszista megnyilvánulásáért („huhogás”), valamint tárgy játéktér közelébe történt bedobásáért 1.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a nézők nélküli, zárt sportrendezvényben történő mérkőzésrendezést 1 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésre. 

- A FEB a Diósgyőr – Puskás FC mérkőzéssel kapcsolatban a Diósgyőrt, mint visszaesőt szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az MLSZ szidalmazása) 150.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi - számol be az mlsz.hu. 

absinthe
Ifista

Re: Újabb komoly büntetést kapott az Újpest

HozzászólásSzerző: absinthe » 2017.08.15. 18:34

kíváncsi leszek meddig megy így ez az egész a liláknál, és hogy mi lesz a végkifejlet
A futballban a "ha" nem játszik.
Puskás Ferenc

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.08.15. 18:38

A belgának jó ez így. Inkább befizeti a bírságot, minthogy az őt (is) szidó szurkolókat kelljen hallgatnia meccsenként. Sőt, kinézem, hogy a jövőben ő maga fogja elrendelni a zártkapus mérkőzéseket. Egyre jobban látszik rajta, hogy csak egy üzleti befektetésnek tekinti az Újpestet, semmibe véve a klub tradícióit, ikonikus játékosait, szurkolóit.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.08.15. 18:40

Duchatelet lájkolja.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.08.15. 18:40

Kúrva anyátok!
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

daniute
Légiós

HozzászólásSzerző: daniute » 2017.08.15. 19:45

És a kispestiek mit kapnak??

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.08.15. 21:57

daniute írta:És a kispestiek mit kapnak??

Mire? Nem volt semmi különös.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.15. 22:00

3 pontot
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.08.15. 22:19

Egy újabbat?

Kép
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.08.16. 05:32

Mrs.Dolcetti írta:

Mire? Nem volt semmi különös.

:)
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.08.16. 08:56

Savaria1919 írta:A belgának jó ez így. Inkább befizeti a bírságot, minthogy az őt (is) szidó szurkolókat kelljen hallgatnia meccsenként. Sőt, kinézem, hogy a jövőben ő maga fogja elrendelni a zártkapus mérkőzéseket. Egyre jobban látszik rajta, hogy csak egy üzleti befektetésnek tekinti az Újpestet, semmibe véve a klub tradícióit, ikonikus játékosait, szurkolóit.

A belga azt mondta, hogy a címer használatának jogi tisztázatlansága miatt anyagi kár éri, ezért az új logó.
De akkor miért lenne jobb neki ezt még nagyobb anyagi kárral felváltani?
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.08.16. 09:17

SAW írta:
Savaria1919 írta:A belgának jó ez így. Inkább befizeti a bírságot, minthogy az őt (is) szidó szurkolókat kelljen hallgatnia meccsenként. Sőt, kinézem, hogy a jövőben ő maga fogja elrendelni a zártkapus mérkőzéseket. Egyre jobban látszik rajta, hogy csak egy üzleti befektetésnek tekinti az Újpestet, semmibe véve a klub tradícióit, ikonikus játékosait, szurkolóit.

A belga azt mondta, hogy a címer használatának jogi tisztázatlansága miatt anyagi kár éri, ezért az új logó.

Ez egy öntelt fasz! A Himalája sem ér az orráig. Sokakkal beszéltem, akik ismerik, de értelmes magyarázatot, az egoján kívül, egy sem tudott adni. tipikus nyugati geci, aki azt hiszi,hogy mucsajröcsögén bármit lehet a benszülöttekel. Lásd Storck, aki szerint megállt az idő, de a zsíros fizut felveszi. Miért nem húz ő is a k.anyjába, ha ennyire semmik vagyunk? Tiszta cigányputri feeling a száradó mezekkel a Szuszába, de ő Európába vezeti az Újpestet!
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.08.16. 09:54

SAW írta:

A címer használatával kapcsolatban egy szimpla levédetés is elegendő lett volna. Abba is érdemes lenne belegondolnia, hogy látva az össznépi zúgolódást, az új (nevezzük így) logóval ellátott szurkolói termékek nem lesznek népszerűek, inkább a régi shoposok (ha jól tudom nekik van egy kis üzletük az István úton) áruit fogják vásárolni, ez is dob egyet az anyagi károkon. Visszatáncolni meg önként nem fog, remélhetőleg a bíróság erre készteti majd.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.08.16. 11:27

Kíváncsi vagyok, mikor szakad el a húr a belgánál. Ha az mlsz legközelebb többmeccses stadionbezárást rendel el, minden szinten jól jár, de egy-egy meccsre szóló zártkapuknál megelégelheti a dolgot. Utóbbi a valószínűbb, mert Csányiéknak jól jön egy már-már gyémántfokozatú befizető.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.08.16. 11:33

adrenalin69 írta:
SAW írta:

Ez egy öntelt fasz! A Himalája sem ér az orráig. Sokakkal beszéltem, akik ismerik, de értelmes magyarázatot, az egoján kívül, egy sem tudott adni. tipikus nyugati geci, aki azt hiszi,hogy mucsajröcsögén bármit lehet a benszülöttekel. Lásd Storck, aki szerint megállt az idő, de a zsíros fizut felveszi. Miért nem húz ő is a k.anyjába, ha ennyire semmik vagyunk? Tiszta cigányputri feeling a száradó mezekkel a Szuszába, de ő Európába vezeti az Újpestet!

Ez csak indulat levezetés, nem visz közelebb a lényeghez, pedig az érdekelne igazán.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.08.16. 12:21

SAW írta:
adrenalin69 írta:
SAW írta:A belga azt mondta, hogy a címer használatának jogi tisztázatlansága miatt anyagi kár éri, ezért az új logó.

Ez csak indulat levezetés, nem visz közelebb a lényeghez, pedig az érdekelne igazán.

És ha nincs lényeg? Nincs semmiféle ok, vagy csak annyi,hogy mert csak és kész, mert én azt csinálok amit akarok, lásd amerikai elnök? Az,hogy hazudik, lásd az interjút vele, az tény! Nem volt már ilyen degenerált barom a földön? Ha korrekt címer cserét akar, akkor ezt még lányom is profibban levezényli. Duma a profizmusról, a mezek meg száradnak a Szuszába a korláton....
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.08.16. 14:11

adrenalin69 írta:
SAW írta:
adrenalin69 írta:Ez egy öntelt fasz! A Himalája sem ér az orráig. Sokakkal beszéltem, akik ismerik, de értelmes magyarázatot, az egoján kívül, egy sem tudott adni. tipikus nyugati geci, aki azt hiszi,hogy mucsajröcsögén bármit lehet a benszülöttekel. Lásd Storck, aki szerint megállt az idő, de a zsíros fizut felveszi. Miért nem húz ő is a k.anyjába, ha ennyire semmik vagyunk? Tiszta cigányputri feeling a száradó mezekkel a Szuszába, de ő Európába vezeti az Újpestet!

És ha nincs lényeg? Nincs semmiféle ok, vagy csak annyi,hogy mert csak és kész, mert én azt csinálok amit akarok, lásd amerikai elnök? Az,hogy hazudik, lásd az interjút vele, az tény! Nem volt már ilyen degenerált barom a földön? Ha korrekt címer cserét akar, akkor ezt még lányom is profibban levezényli. Duma a profizmusról, a mezek meg száradnak a Szuszába a korláton....

Mert ez túl egyszerű. Nem így működik a világ, ha valóban ilyen egyszerűen működne az ember, már régen szétesett volna a klub, főképp ilyen környezetben.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.08.16. 14:55

SAW írta:
adrenalin69 írta:
SAW írta:Ez csak indulat levezetés, nem visz közelebb a lényeghez, pedig az érdekelne igazán.

Mert ez túl egyszerű. Nem így működik a világ, ha valóban ilyen egyszerűen működne az ember, már régen szétesett volna a klub, főképp ilyen környezetben.

Akkor hallgatlak! Csak ne az legyen a válasz, hogy nemtom, de biztos, hogy van valami!
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.08.16. 15:20

adrenalin69 írta:
SAW írta:
adrenalin69 írta:És ha nincs lényeg? Nincs semmiféle ok, vagy csak annyi,hogy mert csak és kész, mert én azt csinálok amit akarok, lásd amerikai elnök? Az,hogy hazudik, lásd az interjút vele, az tény! Nem volt már ilyen degenerált barom a földön? Ha korrekt címer cserét akar, akkor ezt még lányom is profibban levezényli. Duma a profizmusról, a mezek meg száradnak a Szuszába a korláton....

Akkor hallgatlak! Csak ne az legyen a válasz, hogy nemtom, de biztos, hogy van valami!

Nem azt írtam, hogy tudom, hanem, hogy kell legyen erősebb indok mint amit nyilvánosan kijelentett.
De szerintem olvastad...

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.08.16. 15:30

SAW írta:
adrenalin69 írta:
SAW írta:Mert ez túl egyszerű. Nem így működik a világ, ha valóban ilyen egyszerűen működne az ember, már régen szétesett volna a klub, főképp ilyen környezetben.

Nem azt írtam, hogy tudom, hanem, hogy kell legyen erősebb indok mint amit nyilvánosan kijelentett.
De szerintem olvastad...

Olvastam, ezért mondtam, hogy ez egy öntelt fasz! Mint már írtam, beszéltem olyannal aki ott dolgozik és ott is csak kamuzik össze-vissza!
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

Vissza: “www.nb1.hu”