Hoppá: Dollt elküldenék a Fradi-szurkolók, így reagált

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.08.13. 11:15

Budapest - Mi következik?

A Ferencváros hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Pakssal az NB I 5. fordulójában. Az öt meccs után hét ponttal álló Fradi szurkolóinak nem tetszett a mutatott játék, a mérkőzés vége felé felcsendült az "Auf wiedersehen!" rigmus, amellyel finoman jeleztek Thomas Doll vezetőedzőnek: lehet, hogy jobban tenné, ha távozna. Az ulloi129.hu szerint öt év után szólaltak fel ismét a drukkerek egy Fradi-mester ellen, akkor Détári Lajos még két mérkőzésen ült a kispadon. 

Beszámoló az ötödik forduló mérkőzéseiről - NB1.hu

Magyarország - Botlott a Fradi, félbeszakadt a DVTK-Puskás, a hajrában dőlt el a három pont sorsa a Vidi-Lokin. OTP Bank Liga ötödik forduló: Budapest Honvéd-Újpest 2-1 G.: Lanzafame (72.), Kamber (81.) ill. Zsótér (8.) G.: Kulcsár (59.) ill. Pillár (90.) G.: Varga R. (44.), ill. Hahn (60.) Haladás-Balmazújváros 3-1 G.: Williams (24.

"Bocsánatot kell kérnem a nézőktől, egyenként nem tudok, de ez ma nem labdarúgás volt. Az ilyen szintű focit nem folytathatjuk, ez nem Fradi-szint. Gera Zoli nyugalma hiányzik az épülő csapatból. Sok a sérült játékos, védekező középpályásunk nem maradt, Leónak és a beinjekciózott Nandónak kellett játszania. De nem tudom erre fogni, azok akik játszottak, többre képesek. Megszereztük a semmiből a vezetést, a Paksnak egy helyzete volt, abból egyenlítettek – ez illik a meccseinkbe. Nagyon görcsösek voltunk, szép stadion, jó pálya, megértem, hogy ennél jobb meccset vártak a szurkolóink. Megértem a mérgüket, de a helyén kell kezelni, pár hete még éltettek. Ha nem megy a foci, akkor az edzőt veszik elő, de a csapat teljesítményében a gyengén focizó játékosok is benne vannak. Hétről-hétre minden edzésen megpróbáljuk felkészíteni őket, nem hiszem, hogy rosszabb edző lettem. Nekünk a stábbal kezelni kell ezt a helyzetet, nem bűnöst kell keresni, hanem a gondokat megoldani. Augusztus 31-ig még erősítenünk is kell több posztra" - reagált a szakvezető. 

Adamek
Flegma

Re: Hoppá: Dollt elküldenék a Fradi-szurkolók, így reagált

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.13. 12:00

szar a játékosok zöme, de nem tolhatsz mindent a nyakukba Jens-Uwe, ez már tényleg egy utolsó vergődésnek látszik
jó lenne tudni kikkel tárgyalnak a helyedre a háttérben, én remélem, hogy valami hiperolcsó hycomat megoldás lesz, mert az illik ide
ezt a kőbuta Lipcsei is hozná vagy egy mókamester mint Döme, akkor legalább legyen jókedv és derű ha a csapat és a játék közepesen fos is
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.08.13. 12:06

Adamek írta:szar a játékosok zöme, de nem tolhatsz mindent a nyakukba Jens-Uwe, ez már tényleg egy utolsó vergődésnek látszik
jó lenne tudni kikkel tárgyalnak a helyedre a háttérben, én remélem, hogy valami hiperolcsó hycomat megoldás lesz, mert az illik ide
ezt a kőbuta Lipcsei is hozná vagy egy mókamester mint Döme, akkor legalább legyen jókedv és derű ha a csapat és a játék közepesen fos is

Őszintén örülnék, ha a kirúgásához a Haladás is hozzájárulna. De valószínűbb, hogy állásban tartjuk.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

gw
kávboj

HozzászólásSzerző: gw » 2017.08.13. 12:17

"... nem hiszem, hogy rosszabb edző lettem..."

Tomikam, ezt nem is allitotta senki.
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.13. 12:31

Savaria1919 írta:
Adamek írta:szar a játékosok zöme, de nem tolhatsz mindent a nyakukba Jens-Uwe, ez már tényleg egy utolsó vergődésnek látszik

Őszintén örülnék, ha a kirúgásához a Haladás is hozzájárulna. De valószínűbb, hogy állásban tartjuk.

a legvalószínűbb, hogy semmi közötök már hozzá, szerintem a sorsát már eldöntötték de megvárják a lépéssel az év végét, a naptárit vagy a bajnokit
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.08.13. 12:34

Adamek írta:
Savaria1919 írta:

a legvalószínűbb, hogy semmi közötök már hozzá, szerintem a sorsát már eldöntötték de megvárják a lépéssel az év végét, a naptárit vagy a bajnokit

nagyon helyes, a betakarítás fontosabb, télen keríthető sor desznyó és edzővágásra
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.13. 14:47

Úristen, mekkora szarember. Hosszan ecseteli, hogy mennyire nincs alapanyag a keze alatt, majd odapöki, hogy nem erre fogja. Aztán még felbüfögi, hogy ugye a gyengén játszók... miközben őt éltatik, csak most meg volt egy mérkőzés, ahol az ellenfél talált góllal egyenlített, és máris ő a bűnbak... az ilyen emberektől még a beutazási jogot is megvonnám, nem hogy csapatot adnék a keze alá...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.08.13. 15:52

Reginald McFreez írta:Úristen, mekkora szarember. Hosszan ecseteli, hogy mennyire nincs alapanyag a keze alatt, majd odapöki, hogy nem erre fogja. Aztán még felbüfögi, hogy ugye a gyengén játszók... miközben őt éltatik, csak most meg volt egy mérkőzés, ahol az ellenfél talált góllal egyenlített, és máris ő a bűnbak... az ilyen emberektől még a beutazási jogot is megvonnám, nem hogy csapatot adnék a keze alá...

én a lipsiktől
tőlük még az álampolgárságot is meg vonnám
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.08.13. 18:21

"Az ulloi129.hu szerint öt év után szólaltak fel ismét a drukkerek egy Fradi-mester ellen, akkor Détári Lajos még két mérkőzésen ült a kispadon."

Ez mondjuk így nem teljesen igaz, Moniznak is bőven ment már az anyázás 2013 végén a Népstadionban, 3-4 ezer fős kiváló hangulatú téli meccseken.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2017.08.13. 20:18

Reginald McFreez írta:Úristen, mekkora szarember. Hosszan ecseteli, hogy mennyire nincs alapanyag a keze alatt, majd odapöki, hogy nem erre fogja. Aztán még felbüfögi, hogy ugye a gyengén játszók... miközben őt éltatik, csak most meg volt egy mérkőzés, ahol az ellenfél talált góllal egyenlített, és máris ő a bűnbak... az ilyen emberektől még a beutazási jogot is megvonnám, nem hogy csapatot adnék a keze alá...

Az a legjobb,hogy pár hete se éltették tudtommal,csak kell ez a dramatizáló szöveg.
HAJRÁ HALI!

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2017.08.13. 20:18

Maradonapoli írta:

én a lipsiktől
tőlük még az álampolgárságot is meg vonnám

:)
HAJRÁ HALI!

absinthe
Ifista

HozzászólásSzerző: absinthe » 2017.08.13. 23:03

érik a pinyő-doll csere
A futballban a "ha" nem játszik.
Puskás Ferenc

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.08.14. 08:29

absinthe írta:érik a pinyő-doll csere

De szép is lenne...
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

krisztian
Admin
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: krisztian » 2017.08.14. 08:59

SAW írta:

De szép is lenne...

Na az kéne még...
“Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás nem segít.”
LAZIO GRANDE LAZIO! A ROMA LA LAZIO C’E’ SOLO LA LAZIO
دولة اسرائيل Facebook Torna Club
1526. augusztus 29. Nem felejtünk!

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.08.14. 12:51

krisztian írta:
SAW írta:

De szép is lenne...

Na az kéne még...

Despasito...
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.08.14. 18:04

Bleibst Du da!! für uns besser ;)
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.14. 18:09

adrenalin69 írta:
krisztian írta:
SAW írta:De szép is lenne...

Na az kéne még...

Despasito...

ő melyik csapatnál van most?

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.08.14. 19:23

Adamek írta:
adrenalin69 írta:
krisztian írta:Na az kéne még...

Despasito...

ő melyik csapatnál van most?

Deszpasz SE vízisport szakosztályának a gyakorló pályája
Az idő lejár
A világ megáll