Nagy Dominik utolsó meccsét játszotta a Fradiban

BlancoAgilon38

Re: Nagy Dominik utolsó meccsét játszotta a Fradiban

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2016.12.12. 17:50

inreallife írta:
Nesi írta:
inreallife írta:a magyar focistak mind technikasnak szamitanak a lengyel favagokhoz kepest. a kerdes az, hogy a fizikai gyengeseget tudja-e ellensulyozni, mert itthon is tortek zuztak a sracot. en most boldogabb lennek, ha nem ment volna el, neki mindenkeppen elorelepes lesz. amugy itt is fel ev kolcson es utana kivasarlasi zaradek a biznisz ugye?

felejtsük már el, hogy a magyarok technikásabbak. labdát nem tudnak kezelni.

viszonyitas kerdese. te lattal mar meccset a lengyel bajnoksagbol?

Magyaros technika...nézz meg egy belga kettest, futtából csinálják meg azt, amit a technikás magyar tehetségek labdát felpörgetve és fél percig gondolkodva.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2016.12.12. 18:17

BlancoAgilon38 írta:
inreallife írta:
Nesi írta:felejtsük már el, hogy a magyarok technikásabbak. labdát nem tudnak kezelni.

Magyaros technika...nézz meg egy belga kettest, futtából csinálják meg azt, amit a technikás magyar tehetségek labdát felpörgetve és fél percig gondolkodva.

nem a belgakrol beszeltem, hanem a lengyelekrol. ha belgakrol akartam volna nyilatkozni bizony isten beleirtam volna oket...
kubatov takarodj!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2016.12.12. 18:21

inreallife írta:
BlancoAgilon38 írta:
inreallife írta:viszonyitas kerdese. te lattal mar meccset a lengyel bajnoksagbol?

nem a belgakrol beszeltem, hanem a lengyelekrol. ha belgakrol akartam volna nyilatkozni bizony isten beleirtam volna oket...

Röviden: magyaros technikáról beszélni manapság visítóan röhejes.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2016.12.12. 18:31

BlancoAgilon38 írta:
inreallife írta:
BlancoAgilon38 írta:Magyaros technika...nézz meg egy belga kettest, futtából csinálják meg azt, amit a technikás magyar tehetségek labdát felpörgetve és fél percig gondolkodva.

szaladj neki megegyszer, hogy mit irtam, mert elsore nem ment at...
kubatov takarodj!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2016.12.12. 18:33

inreallife írta:
BlancoAgilon38 írta:
inreallife írta:nem a belgakrol beszeltem, hanem a lengyelekrol. ha belgakrol akartam volna nyilatkozni bizony isten beleirtam volna oket...

szaladj neki megegyszer, hogy mit irtam, mert elsore nem ment at...

Fölösleges. Olvasd Nesit!

Nesi
bulgár

HozzászólásSzerző: Nesi » 2016.12.12. 19:14

inreallife írta:
Nesi írta:
inreallife írta:a magyar focistak mind technikasnak szamitanak a lengyel favagokhoz kepest. a kerdes az, hogy a fizikai gyengeseget tudja-e ellensulyozni, mert itthon is tortek zuztak a sracot. en most boldogabb lennek, ha nem ment volna el, neki mindenkeppen elorelepes lesz. amugy itt is fel ev kolcson es utana kivasarlasi zaradek a biznisz ugye?

felejtsük már el, hogy a magyarok technikásabbak. labdát nem tudnak kezelni.

igen, láttam. amúgy eléggé penge gólokat lőtt a Legia a Dortmund ellen.
Mezőkövesd ellen lestem ezt a gyereket, labdát nem tud vezetni.
harmadosztály

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2016.12.12. 19:35

Nesi írta:
inreallife írta:
Nesi írta:felejtsük már el, hogy a magyarok technikásabbak. labdát nem tudnak kezelni.

remek, akkor a magyar valogatott is a portugalokkal egy eros es a feroer meccs az csak el volt adva. vagy talan nem egy meccsbol kene kovetkezteteseket levonni? en nemtom, mond meg te...
kubatov takarodj!

Nesi
bulgár

HozzászólásSzerző: Nesi » 2016.12.12. 19:45

inreallife írta:
Nesi írta:
inreallife írta:viszonyitas kerdese. te lattal mar meccset a lengyel bajnoksagbol?

remek, akkor a magyar valogatott is a portugalokkal egy eros es a feroer meccs az csak el volt adva. vagy talan nem egy meccsbol kene kovetkezteteseket levonni? en nemtom, mond meg te...

MTK ellen is szar volt. védeni tud azért.
harmadosztály

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2016.12.12. 20:41

inreallife írta:
Ferencváros // Man Utd írta:Váratlan meglepetés az idei szereplése, nem sokan számítottak volna arra, hogy most majd a lengyelekhez igazol. Én se vártam már, hogy bármi is lesz belőle, de nálunk most jól tolta a végén. Az a fajta, aki meg mert húzni legalább 1-2 cselt, meg labdával is közel olyan gyors tudott maradni, mint anélkül, ez már bőven elég itthon, hogy valaki jónak számítson.
A Legia már egy másik szint, Nagy Ádi féle sikersztori nem várható, de remélem, hogy megkapja majd a lehetőséget, és tisztességgel helytáll majd a polákoknál is. Kösz Domi, sok sikert! :)

a magyar focistak mind technikasnak szamitanak a lengyel favagokhoz kepest. a kerdes az, hogy a fizikai gyengeseget tudja-e ellensulyozni, mert itthon is tortek zuztak a sracot. en most boldogabb lennek, ha nem ment volna el, neki mindenkeppen elorelepes lesz. amugy itt is fel ev kolcson es utana kivasarlasi zaradek a biznisz ugye?

Nem vagyok benne biztos, de szerintem már most kifizették a pénzt érte. Már októberben megkötötték az előszerződést, hogy amennyiben a lengyelek kifizetik a benne foglalt összeget, már télen vihetik. Én így emlékszem.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2016.12.12. 20:55

BlancoAgilon38 írta:
inreallife írta:
BlancoAgilon38 írta:Magyaros technika...nézz meg egy belga kettest, futtából csinálják meg azt, amit a technikás magyar tehetségek labdát felpörgetve és fél percig gondolkodva.

Csankosan múltszázadi
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vissza: “www.nb1.hu”