Döglégy írta:Adamek írta:Xabi írta:Az, nagyszerűen végzik.. :lol: talán majd,ha sikerül menni két kört egy európai kupában és sikerül egy átigazolási idény alatt öt épkézláb embert idehozni. De menj és szopd le őket.
nekem a másik nagy kedvencem még ez a bombaerős keret teória is
egy keret ereje ott mutatkozik meg, hogy kiket tudsz bedobni ha van 4-5 sérülted és nem ott, hogy mennyiért igazoltunk le egy hadirokkant, kiöregedőfélben lévő ex-válogatott állócentert
nos a mi bombaerős keretünkben ez a cseresor a tinédzser Csonka Bandi nagyjából másfél órányi felnőtt meccsel a tarisznyájában, a blaszkettes Csernik, a ki tudja milyen sportágban induló Kundrák, Leo aki amikor három éve "hazajött" is túl volt már a csúcson, Kaszinós Jr. akinek a posztja valahol 85-ben semmisült meg, egy még az eredetinél is bénább Lovrencsics és az aktuális német resztlije Dolly babának - aki szerint ezek egy bombaerős keretbe beférnek annak az anyaga bombaerős amit elfüstöl
és ezek mellett a kezdőnk is egy romhalmaz, a legnagyobb spíler, Gerzsonka kapcsán az a nagy hír ha sérülés nélkül feljön a metró aluljáróból, az idei nagy fogásunk Priska romosabb mint Drezda volt 45-ben, Batik sose lesz már nb1-es sebességű, Kenny-G és Bőlé TB huszárok, van 2-3 posztidegen lyukbetömés és van egy bizonytalan kezdőkapusunk - na ehhez jön még egy stratégiailag vak Doll edzőnek
nagyjából a két szélsőnk aki viszi a csapatot egy jó közepes eredménysoron át
Dibusz - Botka, Otigba, Batik, Marcus Antonius - Gera (Koch), Gorriarán - Varga, Bőle (Pedro), Amadou - Priskin (Böde) a kezdőcsapatunk, ha szerinted ez nem 1.-2. keret az NB1-ben, az a te hozzá nem értésed. A padunkon ott van Leandro, Lovrencsics, Koch, Pedro, Bognár, Böde, Hajnal, mi a fasz kéne még? Biztos kihagytam valakit.
Ezek ilyen bohóc dumák, hogy ki hogy sérül meg, mint láthatod, válogatott játékosok vannak a pótlásukra, akik a Vidin kívül kb. csapatkapitányok lennének bárhol. A középhátvéd posztot írtam, hogy az gyengébb, nem lehet minden tökéletes.
Ezek közül Amadou és Varga akik beférnének minden csapatba.Ez 2 kőkemény játékos...