A Fradi elleni ikszre lehet építeni – Herczeg András

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.08.07. 11:32

Debrecen – Technikai hibák hátráltatták a Lokit.

Gól nélkül zárult a Debrecen és a Ferencváros vasárnap délutáni, hajdúsági összecsapása az NB I 4. fordulójában, a döntetlennel pedig inkább a pocsékul rajtoló házigazda lehet boldogabb. A DVSC vezetőedzője, Herczeg András szerint nem a játékosok akaratán múlott a siker.

„A papírforma a Ferencváros győzelmét ígérte, mi mégis nyerni szerettünk volna, remélem, ez látszott is. Az első félidőben szerintem beszorítottuk a Fradit, lehettünk volna még veszélyesebbek, de sajnos döntő helyzetekben közbejött egy-egy technikai hiba, ami ezt megakadályozta” – mondta el Herczeg a bajnokit követő sajtótájékoztatón. – A csapat most nyújtotta a legjobb teljesítményt, nagy akarattal játszottak a játékosokat, de sajnos a gól nem jött össze. A mostani teljesítményünkre lehet építeni – tette hozzá a tréner.

A Debrecen legközelebb szombaton, a Videoton felcsúti „albérletében” lép pályára.

Adamek
Flegma

Re: A Fradi elleni ikszre lehet építeni – Herczeg András

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.07. 11:48

az igen, túllépve ezen az okádnivaló közhelyen, aki erre a teljesítményre építkezni akar, van szeme és nem részeg az teljesen debil
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.08.07. 21:23

Adamek írta:az igen, túllépve ezen az okádnivaló közhelyen, aki erre a teljesítményre építkezni akar, van szeme és nem részeg az teljesen debil

Akkor gondold el, eddig hogy játszhattunk... Ez volt a legjobb produkciónk idén.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.07. 22:32

Cselszky írta:
Adamek írta:az igen, túllépve ezen az okádnivaló közhelyen, aki erre a teljesítményre építkezni akar, van szeme és nem részeg az teljesen debil

Akkor gondold el, eddig hogy játszhattunk... Ez volt a legjobb produkciónk idén.

minden megbántás nélkül ez a meccs nem ütötte meg az első két osztály szintjét, ennyi hibás passz egy szezonra elég és ezt mindkét gárdára értem természetesen
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.08. 00:01

Adamek írta:
Cselszky írta:

minden megbántás nélkül ez a meccs nem ütötte meg az első két osztály szintjét, ennyi hibás passz egy szezonra elég és ezt mindkét gárdára értem természetesen

Néztem én is kivételesen, rettenetes élmény volt.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.08.08. 07:36

Na igen, ha erre kell építeni...

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.08. 07:45

nyúl írta:Na igen, ha erre kell építeni...

Első kísérleti betonkeverékre lehet esetleg rá tekinteni.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.08. 09:14

nyúl írta:Na igen, ha erre kell építeni...

https://www.youtube.com/watch?v=m9ia1xMhqQ4

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.08.08. 11:03

Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.08.08. 15:15

Tisztelem és sajnálom Herczeg Andrást. A Fagyi ellen valóban jó taktikát talált ki ami az ő érdeme és a stábé,viszont a fagyi marha gyenge volt vasárnap olyan szart szerintem nem sokszor fognak előadni,ebből a meccsből hosszútávú konzekvenciákat nincs értelme vonni.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.08.08. 21:36

RC írta:http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/dvsc/tozser-engem-elo-lehet-venni-ha-rosszul-szerepel-loki

Faszkalap.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.08.09. 11:07

RC írta:http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/dvsc/tozser-engem-elo-lehet-venni-ha-rosszul-szerepel-loki
Csak elővenni lehet, mint egy f...t.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.08.09. 15:44

Rühellem Alibidanit.

Vissza: “www.nb1.hu”