Mrs.Dolcetti írta:"Éltette"
Most komolyan Ti tudjátok mit jelent ez a szó?
A Vaskezű írta:Ha már... Az egy dolog, hogy az RBD-dalát átköltve szidják a Vidit a honvédosok, de legutóbb mintha már két Vidi-nótát is elcsórtak volna saját használatra. :D
adrenalin69 írta:A Vaskezű írta:Ha már... Az egy dolog, hogy az RBD-dalát átköltve szidják a Vidit a honvédosok, de legutóbb mintha már két Vidi-nótát is elcsórtak volna saját használatra. :D
1. Tolvajtól lopni nem bűn.
2. Kiváncsian várom a partizan szurkolóktól elcsórt sálak bemutatását.
capitano79 írta:A debilek "dala" valóban át lett szabva! Sokkal jobb is.
A lopásról ti pontosan tudtok dumálni....
A Vaskezű írta:adrenalin69 írta:A Vaskezű írta:Ha már... Az egy dolog, hogy az RBD-dalát átköltve szidják a Vidit a honvédosok, de legutóbb mintha már két Vidi-nótát is elcsórtak volna saját használatra. :D
1. Tolvajtól lopni nem bűn.
Gyönyörű, ahogyan ideológiát is gyárt valaki ahhoz, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül tudjon lopni. Mivel a politika mindig odatörleszkedik a focinkhoz, ezért a magyar futball történetében mindenki volt már "tolvaj".
Én a magam részéről nagyon unom már ezt a szurkolói kergetőzést, fogócskázást. Rossz nézni, amikor frusztrált, pubertáskorban ragadt felnőtt emberek így lázadnak még mindig.
adrenalin69 írta:A Vaskezű írta:adrenalin69 írta:1. Tolvajtól lopni nem bűn.
Gyönyörű, ahogyan ideológiát is gyárt valaki ahhoz, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül tudjon lopni. Mivel a politika mindig odatörleszkedik a focinkhoz, ezért a magyar futball történetében mindenki volt már "tolvaj".
Én a magam részéről nagyon unom már ezt a szurkolói kergetőzést, fogócskázást. Rossz nézni, amikor frusztrált, pubertáskorban ragadt felnőtt emberek így lázadnak még mindig.
Szerintem meg gyönyörű az, ahogy elsunnyogjuk a mi lopásunkat,hogy annál jobban kiabálhassunk, ah tőlünk lopnak!
adrenalin69 írta:A Vaskezű írta:adrenalin69 írta:1. Tolvajtól lopni nem bűn.
Szerintem meg gyönyörű az, ahogy elsunnyogjuk a mi lopásunkat,hogy annál jobban kiabálhassunk, ah tőlünk lopnak!
extex írta:adrenalin69 írta:A Vaskezű írta:Gyönyörű, ahogyan ideológiát is gyárt valaki ahhoz, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül tudjon lopni. Mivel a politika mindig odatörleszkedik a focinkhoz, ezért a magyar futball történetében mindenki volt már "tolvaj".
Szerintem meg teljesen mindegy, ki kitől, milyen dallamot vesz át. Ami nyugaton felcsendül, néhány héten belül a hazai lelátókon is hallható.
extex írta:adrenalin69 írta:A Vaskezű írta:Gyönyörű, ahogyan ideológiát is gyárt valaki ahhoz, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül tudjon lopni. Mivel a politika mindig odatörleszkedik a focinkhoz, ezért a magyar futball történetében mindenki volt már "tolvaj".
Szerintem meg teljesen mindegy, ki kitől, milyen dallamot vesz át. Ami nyugaton felcsendül, néhány héten belül a hazai lelátókon is hallható.
A Vaskezű írta:extex írta:adrenalin69 írta:Szerintem meg gyönyörű az, ahogy elsunnyogjuk a mi lopásunkat,hogy annál jobban kiabálhassunk, ah tőlünk lopnak!
Írtam egy új dalt, véleményeznéd? :)
Hajrá Vidi, hajrá Vidi!
Hajrá fiúk mert fő a győzelem!
Száz kisleány, egy gólra vár!
Száz csókot ád majd a győztes meccs után!
Hajrá Vidi, hajrá Vidi!
Hajrá fiúk csak tovább!
És süvít a labda
A hálóba varrva
Hajrá, Hajrá Videoton!
A Vaskezű írta:capitano79 írta:A debilek "dala" valóban át lett szabva! Sokkal jobb is.
Igen, az feltűnt, hogy három RBD-s dalt is sikerült lényegében kompletten lenyúlni. Az átszabott dal meg egyszerűen tehetségtelen hőzöngés.
Figyelem majd még a rigmusokat, hátha sikerül előállni valami sajáttal, amiben van önálló ötlet, és energia.
A Vaskezű írta:capitano79 írta:A debilek "dala" valóban át lett szabva! Sokkal jobb is.
Igen, az feltűnt, hogy három RBD-s dalt is sikerült lényegében kompletten lenyúlni. Az átszabott dal meg egyszerűen tehetségtelen hőzöngés.
Figyelem majd még a rigmusokat, hátha sikerül előállni valami sajáttal, amiben van önálló ötlet, és energia.
A Vaskezű írta:extex írta:adrenalin69 írta:Szerintem meg gyönyörű az, ahogy elsunnyogjuk a mi lopásunkat,hogy annál jobban kiabálhassunk, ah tőlünk lopnak!
Írtam egy új dalt, véleményeznéd? :)
Hajrá Vidi, hajrá Vidi!
Hajrá fiúk mert fő a győzelem!
Száz kisleány, egy gólra vár!
Száz csókot ád majd a győztes meccs után!
Hajrá Vidi, hajrá Vidi!
Hajrá fiúk csak tovább!
És süvít a labda
A hálóba varrva
Hajrá, Hajrá Videoton!
Mantequilla írta:A kedvencem a mecsekaljás álé álé hülyebuzi Fehérvár
Annyira egyszerű, hogy csak szeretni lehet :D
Mrs.Dolcetti írta:A Vaskezű írta:capitano79 írta:A debilek "dala" valóban át lett szabva! Sokkal jobb is.
Ugye tudod melyik volt Magyarországon az első ultracsoport? Innentől már a létezésetek is az URB-t utánozza,szóval nincs miről beszélni.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 45 vendég