Pintér szerint megérdemelték volna az emberelőnyt a Honvéd ellen

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.08.06. 10:13

Felcsút – Saját csapata mellett a kispestit is megdicsérte.

Ezúttal sem tudott nyerni, sőt, az egyik legfontosabb presztízsmeccsét veszítette el a Puskás Akadémia a Honvéd ellen. Pintér Attila csapata a mezőnyben többször dominált, ám a kapu előtt mindkét oldalon hatékonyabbak voltak a kispestiek. Szereztek két, szerencsésnek is mondható gólt, a kapujuk meg érintetlen maradt.

Pintér Attila: „Érdekes játék a labdarúgás. Nem róhatok fel semmit a csapatom számára, mert mindent elkövettünk és sokkal jobban futballoztunk, mint a Honvéd. Egyedül a gól hiányzik. A 28. perc környékén Diallo a kapu felé tudta volna vinni a labdát, hátulról történt egy szabálytalanság, ez sárga lapot érdemelt volna, de ez nem történt meg. Ez már második sárga lap lett volna és kiállítás. A Honvéd egy nagyon erős, nagyon jó játékosokból álló csapat. Nem mindegy, hogy 0-0-nál mi emberelőnyben lettünk volna, sokkal könnyebb lett volna nekünk és ezt a csapatom meg is érdemelte volna. Hiszen megtette addig azt, amit meg kellett. Ha valaki vét, azt meg kell büntetni. De az is hozzátartozik, hogy amíg ilyen óvodás gólokat kapunk, addig nem tudunk meccset nyerni. Mi pedig az adódó lehetőségeinkkel nem tudunk élni, ilyen szériában vagyunk. Most kell még nagyobb hit a játékosoknak.” – írta a kispestiek honlapja.

Rossi-taktikával nyert a Honvéd, a gólkirály kiemelten védekezet - NB1.hu

Erik van der Meer megérezte, mire kell váltania.

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Pintér szerint megérdemelték volna az emberelőnyt a Honvéd ellen

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.06. 10:40

Te ócska, rothadt sportemberi hulladék.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.08.06. 10:47

Hülye tulok,örülj,hogy nem kaptatok egy ötöst a 2.félidőben.
Jól kigondoltátok,hogy az első 4 forulóban játszotok a 4 kupaindulóval.
Aztán lett belőle egy pontocska,hahahaha!
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.08.06. 11:02

szerintem meg pont ezt erdemlitek. bar 2 csapatra valo jatekossal erositettek, lofaszt sem ert. lassan erik a lapat, pedig egyesek hogy szeretik az ostoros parasztot. nincs mese, tovabb kell nyuzni a csapatot, amig be nem mondjak az unalmast, de remelem addigra osszeszednek annyi hatranyt, hogy kiesnek megint...
kubatov takarodj!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.08.06. 11:04

inreallife írta:szerintem meg pont ezt erdemlitek. bar 2 csapatra valo jatekossal erositettek, lofaszt sem ert. lassan erik a lapat, pedig egyesek hogy szeretik az ostoros parasztot. nincs mese, tovabb kell nyuzni a csapatot, amig be nem mondjak az unalmast, de remelem addigra osszeszednek annyi hatranyt, hogy kiesnek megint...

nem posztra erősítettek, hanem minden nagy nevet megvettek, akit értek, nem csoda, hogy nincs csapatuk, csak 11 lézengő sárgamezes ember
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.08.06. 11:09

Sírj te szerencsétlen.
Puskás-Kispest-Hungary

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.08.06. 11:15

A Vasas elleni meccs után is bírózott..
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.06. 11:46

Mrs.Dolcetti írta:Hülye tulok,örülj,hogy nem kaptatok egy ötöst a 2.félidőben.
Jól kigondoltátok,hogy az első 4 forulóban játszotok a 4 kupaindulóval.
Aztán lett belőle egy pontocska,hahahaha!

ég is a pofám amiatt a pont miatt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.06. 11:48

ManBat írta:
inreallife írta:szerintem meg pont ezt erdemlitek. bar 2 csapatra valo jatekossal erositettek, lofaszt sem ert. lassan erik a lapat, pedig egyesek hogy szeretik az ostoros parasztot. nincs mese, tovabb kell nyuzni a csapatot, amig be nem mondjak az unalmast, de remelem addigra osszeszednek annyi hatranyt, hogy kiesnek megint...

nem posztra erősítettek, hanem minden nagy nevet megvettek, akit értek, nem csoda, hogy nincs csapatuk, csak 11 lézengő sárgamezes ember

jó látni azt a 10 szólistát, remélhetőleg meglesz a 10-felé húzás eredményes és kiesnek a picsába, persze hosszútávon nem lehet megszabadulni tőlük ez sajnos mindig csak egy év nyugit jelent
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.08.06. 12:06

Adamek írta:
ManBat írta:

jó látni azt a 10 szólistát, remélhetőleg meglesz a 10-felé húzás eredményes és kiesnek a picsába, persze hosszútávon nem lehet megszabadulni tőlük ez sajnos mindig csak egy év nyugit jelent

igen, sajnos a másodosztályú bajnoki címhez ez a teljesítmény untig elég
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.08.06. 12:12

TOROSIK írta:Balogh Balázst észre sem lehetett venni.

egyenlőre Heris is kiváló ügynöknek tűnik, mint sem erősítésnek

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2017.08.06. 12:22

És az nem lehet, h Pinyő csak egy jól beépített soros-ügynök?
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.06. 12:34

alehndr írta:

nagyon úgy néz ki, hogy Pinyő csak a szürke masszához ért, az ügyesebbekhez nem annyira, az összes máshol primadonnaként szereplő spíler leszerepel itt
Diallo totál maszlag, a buflákfejű MTK-s albínót hol szélsőként hol belső középpályán erőlteti a tulok pedig ő okleveles hentes lenne eredendően, a két exújpesti abszolút nem tud ott vezér lenni, Radó kiszállt a buliból egy időre, a batár szerecsen halál ügyetlen, a horvát resztli pont olyan mint a horvát harmadosztályú resztli általában, a többit nem is tudom játszatja e a mester
talán még az ex-kövesdi félcigó srácban motoszkál valami

moti77
Sztár

HozzászólásSzerző: moti77 » 2017.08.06. 14:49

Ezért kellett lesérülnie Iványinak a meccs előtt? XD XD Ez nem jött be nektek. Pinyő, jobb lett volna, ha, maradtál volna Menőkövesden. Legalább, ott, egy ütős kis csapatot csináltál, maradnod kellett volna a seggeden ülni. Te is, egy bábu vagy a táblán, akit ide-oda húzogatnak. Megérdemled a sorsodat! :D

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.08.07. 11:07

jó Vastag:
Azt viszont igazságtalannak érzem, hogy amíg nekünk a legtöbb mérkőzésen csak három idegenlégiósunk lehet a pályán, a kupaindulóknak mindig öt. Ezzel sohasem értek egyet, ez nem egyenlő versenyhelyzet. De nem esünk kétségbe, amíg másoknak kész csapatuk volt....

Szerkesztői kiegészítés a légiósokról mondottakhoz: a bajnokság versenykiírása nem tartalmaz korlátozást az EU-állampolgárságú külföldi labdarúgók szerepeltetését illetően, míg az EU-n kívüli légiósok közül egyszerre legfeljebb öt lehet a pályán (Versenykiírás, 14., Játékjogosultság). A kluboktól kapott tájékoztatás szerint a hármas, illetve a kupaindulók esetén az ötös korlátozás az MLSZ ajánlása. Az ajánlás szerint a kupaindulók elleni mérkőzéseken az ellenfél is öt légióst szerepeltethet egyidejűleg, ezzel a lehetőséggel Pintér Attila élt is.
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

_carlos_
Légiós

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2017.08.07. 11:56

na jól éreztem, hogy ezt a nyilatkozatot érdemes lesz megvárni. Teljesen szedett-vedett társaság ez, senki nem tudja, kiért, vagy miért focizik a Felcsútban. Ettől függetlenül félő, hogy valahogy bennmaradnak.
Kispest távdrukker

_carlos_
Légiós

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2017.08.07. 11:57

alehndr írta:

Nálam Hegedűs vitte a pálmát. Arra játszanak, hogy megrémülnek a csatárok a látványtól?
Kispest távdrukker

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.08.07. 12:04

korlátlan légiót és emberelőnyt az akadémiának, köszönjük Pinyő, maradj sokáig és ne fogd rövidre a nyilatkozatokat

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.08.07. 12:26

Nekem egyre szimpatikusabb Pintér és csapata. Minden hétvégén megörvendeztetnek
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Vissza: “www.nb1.hu”