Új cég gyártja a Fradi söreit, fellendítik a terméket

gw
kávboj

Re: Új cég gyártja a Fradi söreit, fellendítik a terméket

HozzászólásSzerző: gw » 2017.08.02. 12:15

_carlos_ írta:én komolyan csodálkozom, hogy bárki megissza a magyar söröket, na de az, hogy még vérre menő verseny is van ebből a fórumon, hogy melyik fosból fogy több..

nem csak, hogy megiszom, de olyan is megesik, hogy kihanyom. igaz, olyankor altalaban egy vodornyi unicum is kiseri.
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

extex
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: extex » 2017.08.02. 12:40

Ferencváros // Man Utd írta:
BEARGRYLLS írta:
Ferencváros // Man Utd írta:Ezért merült ki a dicséretem a "még legihatóbb" jelzővel. Ilyen kézműves manufaktúra lenne a legjobb, de ők még annyit se gyártanak általában, hogy ilyen marginális termékigényt ellássanak rendesen. Akkor meg maradnak a nagyobb sörgyárak, és ha már muszáj, akkor ez, mint az ilyen borsodi féle szarok.

Én pont a sopronit utálom a legjobban.Mintha tömény szóda lenne és mellé másnap piszkosul fáj tőle a fejem.

Nekem a másnaposággal nem volt különösebb gondom a Soproni kapcsán, max akkor, ha kocsmában csapolva kaptuk, és vizezett/poshadt/állott volt a sör, de az alapvetően nem a gyártó hibája, inkább a helyé. Meg persze a fogyasztóé, hogy néha így is megissza :)

A Soproni nekem is fejfájós, pedig még csak be sem kell karmolnom. 2-3 után a másnap rámegy a rehabilitációra.
A Borsodi az ízlésemnek megfelelően pocsék, nekem az Arany Ászok és a Dreher a legvállalhatóbb a hazaiak közül.

_carlos_
Légiós

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2017.08.02. 15:56

Savaria1919 írta:
_carlos_ írta:én komolyan csodálkozom, hogy bárki megissza a magyar söröket, na de az, hogy még vérre menő verseny is van ebből a fórumon, hogy melyik fosból fogy több..

Vannak azért minőségi magyar sörök. Bár igaz, nem a tucatok között kell keresni.

persze, én most csak a Borsodi/Soproni vonalra gondoltam.
Kispest távdrukker

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.08.02. 17:15

Savaria1919 írta:
ManBat írta:
Savaria1919 írta:Balatoni Világosnak is szép a dizájnja. Sajátosan szocreál, de látványos.
A Fűtőház termékeit rég óta ki akarom próbálni, csak még nem jutottam el odáig. Ugyanígy vagyok a Kőszegi Sörrel amit szintén dicsérnek.
(Kéne lassan egy sörös topik is a boros mellé :) )

ha egyszer hozzánk eljutsz végre Kemencére a vasúthoz, az ajándékboltban itt is kapni :) na meg asszem vannak Pesten is viszonteladók
Szilit egy ideig ne várj, mert azt csak tél felé fog megint főzni valamelyik másikat feláldozva arra a szezonra, de amúgy most is baromi erős kínálata van

Igen, az a kemencei túra is fel van írva. :)
Fóti 500-ast kaptam múltkor ajándékba, csatosüvegben. Rendben volt az is, testes, világos, sváb sör.

Onnan én is kaptam már, egész rendben volt, a csomagolás meg kimondottan szép.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.08.02. 17:20

Kegyetlen írta:
BEARGRYLLS írta:
Ferencváros // Man Utd írta:Ezért merült ki a dicséretem a "még legihatóbb" jelzővel. Ilyen kézműves manufaktúra lenne a legjobb, de ők még annyit se gyártanak általában, hogy ilyen marginális termékigényt ellássanak rendesen. Akkor meg maradnak a nagyobb sörgyárak, és ha már muszáj, akkor ez, mint az ilyen borsodi féle szarok.

Én pont a sopronit utálom a legjobban.Mintha tömény szóda lenne és mellé másnap piszkosul fáj tőle a fejem.

mert az összes magyar moslékot kukoricázzák és ezért élesztőzik. amelyikben nincs kukorica, jó közelítéssel másnap nem fáj a fejed.

Nem feltétlen, ha nem egy pohárral iszol hanem több üveggel akkor a "savanyúságot szabályozó anyag" is megteszi a hatását fejfájdítás terén.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2017.08.02. 23:54

dingo írta:
Kegyetlen írta:
BEARGRYLLS írta:Én pont a sopronit utálom a legjobban.Mintha tömény szóda lenne és mellé másnap piszkosul fáj tőle a fejem.

mert az összes magyar moslékot kukoricázzák és ezért élesztőzik. amelyikben nincs kukorica, jó közelítéssel másnap nem fáj a fejed.

Nem feltétlen, ha nem egy pohárral iszol hanem több üveggel akkor a "savanyúságot szabályozó anyag" is megteszi a hatását fejfájdítás terén.

Érdekes, hogy mégis milyen sok fogy mindegyikből.Ha lenne több nagy sörgyár lehet törekednének jobbra.Esetleg bejöhetne a kedvencem, a Veltins. Átszámítva 220 Ft-ért kapható.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2017.08.03. 00:27

Nem kérdés, hogy magyarhonban bort kell inni. Ha már sör, akkor Borsodi. Mindenki más: buzi!!!! Kár tagadni!
Érted élek én!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.03. 05:34

Dzsotti írta:Nem kérdés, hogy magyarhonban bort kell inni. Ha már sör, akkor Borsodi. Mindenki más: buzi!!!! Kár tagadni!

Fú, ez a buzizás mi gáz már...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2017.08.03. 08:41

Reginald McFreez írta:
Dzsotti írta:Nem kérdés, hogy magyarhonban bort kell inni. Ha már sör, akkor Borsodi. Mindenki más: buzi!!!! Kár tagadni!

Na mi gáz? Ma épp belém akarsz kötni?
Érted élek én!

Döglégy
Légiós

HozzászólásSzerző: Döglégy » 2017.08.03. 09:37

Reginald McFreez írta:

Ez gázozás mekkora buziság.
BSTH szövegei semmivel sem erősebbek adrenalinénál.
BSTH tiltása kettős mérce.
BSTH tiltása nevetséges, oldjátok fel!

Stocek
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Stocek » 2017.08.03. 10:26

adrenalin69 írta:Pont így járt ez a Provident is! Csak addig voltak mocsok uzsorások, amíg nem az elnyomottakat szponzorálták! Utána már nem voltak azok!

Félrebeszélsz, hisz mindig ti vagytok az elnyomottak, elfelejtetted? :)

gw
kávboj

HozzászólásSzerző: gw » 2017.08.03. 11:30

Stocek írta:
adrenalin69 írta:Pont így járt ez a Provident is! Csak addig voltak mocsok uzsorások, amíg nem az elnyomottakat szponzorálták! Utána már nem voltak azok!

pedig igaza van... az az elemi indulat, az a zabolatlan duh, amivel eddig a heinekennel szemben viseltettunk, nem egyszer engem is megremitett mar...
a tucatnyi, ellenuk kifeszitett molino, tuntetes pedig kifejezetten gaz volt. most bezzeg kuss van, kivancsi vagyok, a kovetkezo meccsen felhangzanak-e a szokasos, heinekent gyalazo rigmusok?
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.08.03. 13:52

Stocek írta:

Igazad van! Néha félrebeszélek.
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Kegyetlen
Világsztár

HozzászólásSzerző: Kegyetlen » 2017.08.03. 14:30

a kukoricát egyék meg a disznók, nem sörben a helye...

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2017.08.03. 16:27

Reginald McFreez írta:

Buzi aki buzizik.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.03. 17:37

Dzsotti írta:
Reginald McFreez írta:

Na mi gáz? Ma épp belém akarsz kötni?

Önirónia volt, te Dzsotti. :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”