Így magyarázta meg Pintér Attila a tegnapi vereséget

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.31. 09:47

Budapest – A tréner elismerte felelősségét.

Három forduló után is nyeretlen az NB I-ben újonc Puskás Akadémia. A felcsútiak vasárnap a Vasas átmeneti otthonában, a Szusza Ferenc Stadionban kaptak ki 2-0-ra. A mérkőzést követően Pintér Attila, a vendégcsapat vezetőedzője – amellett, hogy elismerte felelősségét – bátortalan játékról, vírusfertőzésről és Diallóról is beszélt.

“Az első félidő mindkét csapat számára ’felejtősre’ sikeredett, a Vasas szerzett egy gólt. A másodikban próbáltunk egyenlíteni, és pont akkor kaptunk gólt, amikor a Vasas nem támadott. A felelősség az enyém, beraktam két olyan fiatal játékost, akinek ez még korai volt” – idézte Pintért a vasasfc.hu. – Hozzá kell tenni, hogy vírusfertőzés miatt több játékosunk is kidőlt a sorból. De én állítottam őket a csapatba, és sokkal többet vártam ennél a bátortalan játéknál. Tudtuk, hogy mi a gyenge pontja a Vasasnak, de könnyelműek voltunk, és nem sikerült a végjátékunk, hiába volt 58-42 a labdabirtoklás. Azt mindenki maga ítélje meg, hogy Diallóval mit csináltak, mit tettek mellette” – zárta összegzését a korábbi szövetségi kapitány.

A Puskás Akadémia három játéknap után 1 szerzett ponttal sereghajtó, legközelebb szombaton, a címvédő Honvéd együttesét fogadja. 

famate
Sztár

Re: Így magyarázta meg Pintér Attila a tegnapi vereséget

HozzászólásSzerző: famate » 2017.07.31. 10:04

Pintér azt mondja, hogy:
A felelősség az enyém, beraktam két olyan fiatal játékost, akinek ez még korai volt

Akadémiáról lévén szó, gondoltam végre beküldött két 18 évest, de nem látom, hogy 20 évnél fiatalabb játékos pályára lépett volna. Kíváncsi volnék, hogy ki volt az a két fiatal játékos, akinek még korai volt az NB1?
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.07.31. 10:14

famate írta:Pintér azt mondja, hogy:
A felelősség az enyém, beraktam két olyan fiatal játékost, akinek ez még korai volt

Akadémiáról lévén szó, gondoltam végre beküldött két 18 évest, de nem látom, hogy 20 évnél fiatalabb játékos pályára lépett volna. Kíváncsi volnék, hogy ki volt az a két fiatal játékos, akinek még korai volt az NB1?

Szécsi (23), Radó (24) és Polonkai (38) voltak a cserék :D
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.07.31. 10:22

tegnap en is vegigtalloztam, hogy ki lehetett az a ketto. :)
a hulye fasz, azt hitte, hogyha berak egy "fiatalt", akkor az olyan prodoktumot nyujt majd, mind egy 100 nb1-es meccsel buszkelkedo "veteran"? majd ha 20 meccset lenyomott az nb1-ben, akkor a kapitalis hibainak a jo reszetol mar megszabadul addigra. nem is ertem mit gondolt, hogyan lesz meg egy ilyen "gyereknek" 20 vegigjatszott meccse?

tobbek kozott ezert is alkalmatlan a pinter az edzoi szakmara, nala nem fognak fiatalok jatszani, csak ha valaki dirigalni fog neki. szerintem most is ezt tortent, ez a kepletes en vagyok a hibas, mert en tettem be, egy uzenet volt, nem is nagyon kodolva...
kubatov takarodj!

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2017.07.31. 10:45

sznot írta:

Szécsi (23), Radó (24) és Polonkai (38) voltak a cserék :D

NSO gyűjtéséből persze pont ez az 1 mondat kimaradt - az az igazán parádés, amikor már ők is érzik, hogy ez mennyire gáz.
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2017.07.31. 10:47

inreallife írta:

tegnap en is vegigtalloztam, hogy ki lehetett az a ketto. :)
a hulye fasz, azt hitte, hogyha berak egy "fiatalt", akkor az olyan prodoktumot nyujt majd, mind egy 100 nb1-es meccsel buszkelkedo "veteran"? majd ha 20 meccset lenyomott az nb1-ben, akkor a kapitalis hibainak a jo reszetol mar megszabadul addigra. nem is ertem mit gondolt, hogyan lesz meg egy ilyen "gyereknek" 20 vegigjatszott meccse?

tobbek kozott ezert is alkalmatlan a pinter az edzoi szakmara, nala nem fognak fiatalok jatszani, csak ha valaki dirigalni fog neki. szerintem most is ezt tortent, ez a kepletes en vagyok a hibas, mert en tettem be, egy uzenet volt, nem is nagyon kodolva...

Teszem hozzá, hogy egy normális akadémiának képesnek kellene olyan NB1-es játékosokat nevelnie, akik nem kapitális hibákat követnek el ebben a szélvészgyors NB1-ben az első 20 meccsükön, hanem felhívják magukra egy alsó kategóriás topliga csapat megfigyelőinek a figyelmét.

pöci
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: pöci » 2017.07.31. 12:24

Büdös köcsög fidesz csapat!!!!!!!!! Fúúújjj de utálom őket, brrrrr!!!!!!!!!!!!
Pöckösen Pöccentõ Pöckös PÖCI.
Ha egy háborúban nem a gyõztesek oldalán állsz,
Na az már gáz!!!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.07.31. 13:00

remélem, h még legalább 24-szer meg kell majd magyaráznod és húztok is a picsába
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.07.31. 13:50

SuperDepor írta:remélem, h még legalább 24-szer meg kell majd magyaráznod és húztok is a picsába

Tavalyi 2-4. helyezettekel játszottak eddig, majd kiegyenesednek, már annak is örülök, ha nem érik el az nk-s helyeket.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.07.31. 13:50

drága hentes Pinyő, ez kurvára nem a hatvanas évek már, simán látjuk, olvassuk mi is a statisztikákat, milyen két fiatalról fantáziálsz már
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2017.07.31. 20:25

Adamek írta:drága hentes Pinyő, ez kurvára nem a hatvanas évek már, simán látjuk, olvassuk mi is a statisztikákat, milyen két fiatalról fantáziálsz már

Ha a kezdőre értette akkor Spandler(21) és Poór(23) voltak a két legfiatalabb.Szegény Pinyő vízzel főz :( :( :(
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Kegyetlen
Világsztár

HozzászólásSzerző: Kegyetlen » 2017.07.31. 20:58

Az egy-egyek nem mentek a ketto-ketto rovasara, tolodas nelkul

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.01. 07:10

Ezt a sportszerűtlen faszkalapot. Képmutatóan felvállalja a felelősséget, majd alattomosan beleszáll a saját játékosaiba. Ennél komolyan még az is egészségesebb (pedig egyáltalán nem az), ha az edző nyíltan szidja a játékosait. Az legalább tiszta. Ez meg csak bizonytalanságot okoz, és páros lábbal csúszik rá a fejlődésre. Hány éves ez a fasz, mikor takarodik el a futballból? Miért ilyen beteg, belterjes ez a magyar közeg, hogy egyáltalán munkát ad ezeknek a sporttudományi torzszülötteknek?
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.08.01. 07:14

BEARGRYLLS írta:
Adamek írta:drága hentes Pinyő, ez kurvára nem a hatvanas évek már, simán látjuk, olvassuk mi is a statisztikákat, milyen két fiatalról fantáziálsz már

Ha a kezdőre értette akkor Spandler(21) és Poór(23) voltak a két legfiatalabb.Szegény Pinyő vízzel főz :( :( :(

Nem képesek felfogni, mert annyira kevés az agyuk (vagy annyira torz az önértékelésük), hogy az is az edzők felelőssége, ha egy 21-23 éves játékosnak nincs elég tapasztalata. Nem a játékos játszatja ugyanis magát, nem ő teszi be magát a csapatba... Évről évre átlagos külföldi - vagy külföldön képzett - edzők égetik le teljesítményükkel a komplett magyarországi edzőtársadalmat, és nincs változás.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.08.01. 12:11

Pintér Attila! Jóü helyen vagytok ott ahol éppen vagytok,maradjon is ez a vége. ész nélkül vásárolnak neked megint mint anno annak idején itt a nem messzi Győrnél.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.08.01. 14:46

Az új idénytől már 1997-ben, vagy az után született játékos, illetve max 3 légiós után jár pluszpénz.
Nézzük a felcsúti akadémia csapata eddig hányszor felelt meg a fenti szabálynak:
FTC (1:1) 5 légiós, ebből 3 kezdett, 2 csereként állt be. A legfiatalabb játékos a 21 éves Spandler Csaba. Felcsúti nevelés száma: 1
Vidi (1:3) 6 légiós, ebből 4 kezdett, 2 csereként állt be. A legfiatalabb játékos szintén Spandler Felcsúti nevelés száma: 1
Vasas (0:2) 5 légiós, ebből 5 kezdett. A legfiatalabb játékos Spandler. Felcsúti nevelés száma: 2
Spandler rutintalannak semmiképpen sem nevezhető, 16 élvonalbeli meccsen kapott eddig lehetőséget. A másik fiatal, aki a Vasas ellen lehetőséget kapott az Nagy Zsolt, 23 éves, eddig 27-szer lépett pályára az élvonalban.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.08.01. 15:39

Nem kell ez Pinyő. Az örömhíreket nem kell megmagyarázni, az mindenki érzi.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Vissza: “www.nb1.hu”