adrenalin69 írta:krisztian írta:Robi90 írta:Szerintem lenne, lehetne, csak nem így...így valóban nincs miről...
Én SAW-val értek egyet. A faszjankó védesse le a régit, az FC-ét, és ennyi.
Az pénzbe kerül!
200.000 Ft. Nudli.
adrenalin69 írta:krisztian írta:Robi90 írta:Szerintem lenne, lehetne, csak nem így...így valóban nincs miről...
Az pénzbe kerül!
Az pénzbe kerül!
SAW írta:Robi90 írta:SAW írta:Nincs miről tárgyalni címer-ügyben.
Szerintem lenne, lehetne, csak nem így...így valóban nincs miről...
Miről lenne?
Tényleg nem érti, hogy itt ez (de szerintem szinte mindenhol ahol némi tradíció van egy klub mögött) az identitás része? Nem marketing kellék, nem logó, nem csomagolópapír.
Ha meg jogi problémái vannak, tegyen jogi lépéseket.
Nem látok egyetlen épkézláb érvet sem a címer megváltoztatása mellett.
Robi90 írta:SAW írta:Robi90 írta:Szerintem lenne, lehetne, csak nem így...így valóban nincs miről...
Miről lenne?
Tényleg nem érti, hogy itt ez (de szerintem szinte mindenhol ahol némi tradíció van egy klub mögött) az identitás része? Nem marketing kellék, nem logó, nem csomagolópapír.
Ha lenne normális kommunikáció a klub részéről (vagy legalább minimális), akkor lehet megtudná értetni, hogy miért akar címert cserélni. Az már szurkolói "hiszti", hogy a következő a név, meg szín csere lenne... Rossz embereket alkalmaz erre a célra, és ezt nem veszi észre.
Az UTE mindig adja a ártatlant, hogy ott segítik az FC-t, ahol és ahogy csak tudja. Messze nem igaz ez, inkább valamiféle látszat segítség amit ők is nyújtanak...
Én nem vagyok híve annak, ha valaki mindig áldozatként tünteti fel magát, de a magyar valóságban, ami egy posvány, nem meglepő, ha így van.
Küzd ellene az MLSZ (kitudja milyen felső szintekről), valójában az UTE, és általában már a szurkolók. Nem mondom, hogy mindent jól csinál, vagy minden intézkedése jó lenne, mert messze nem... De régóta nem volt ilyen stabil lábakon álló a klub, mint vele.
Persze gondolom nem egyezik a véleményünk, és lehetne nagyon hosszasan ecsetelni a dolgokat pro és kontra (ez így nagyon felületes...)
Robi90 írta:SAW írta:Robi90 írta:Szerintem lenne, lehetne, csak nem így...így valóban nincs miről...
Miről lenne?
Ha lenne normális kommunikáció a klub részéről (vagy legalább minimális), akkor lehet megtudná értetni, hogy miért akar címert cserélni. Az már szurkolói "hiszti", hogy a következő a név, meg szín csere lenne... Rossz embereket alkalmaz erre a célra, és ezt nem veszi észre.
Az UTE mindig adja a ártatlant, hogy ott segítik az FC-t, ahol és ahogy csak tudja. Messze nem igaz ez, inkább valamiféle látszat segítség amit ők is nyújtanak...
Én nem vagyok híve annak, ha valaki mindig áldozatként tünteti fel magát, de a magyar valóságban, ami egy posvány, nem meglepő, ha így van.
Küzd ellene az MLSZ (kitudja milyen felső szintekről), valójában az UTE, és általában már a szurkolók. Nem mondom, hogy mindent jól csinál, vagy minden intézkedése jó lenne, mert messze nem... De régóta nem volt ilyen stabil lábakon álló a klub, mint vele.
Persze gondolom nem egyezik a véleményünk, és lehetne nagyon hosszasan ecsetelni a dolgokat pro és kontra (ez így nagyon felületes...)
BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:krisztian írta:Én SAW-val értek egyet. A faszjankó védesse le a régit, az FC-ét, és ennyi.
Az pénzbe kerül!
200.000 Ft. Nudli.
Miről lenne?
Robi90 írta:Ferencváros // Man Utd írta:Robi90 írta:hát ez eléggé gyengus, még zrikának is... nem vicces, nem megfélemlítő, nem kreatív... nagyjából egy semmi, ami nevetséges, és szánalmasra is sikeredett
"nem vicces, nem megfélemlítő, nem kreatív"
Pontosan, csak simán tényszerű (egy része) :)
Ki hogy látja...de akkor tényszerűen, ahogy én látom
Címer- az van, még ha a jelenlegi hivatalos címer nem is túl fenomenális, de tényszerűen nézve van.
Csapat- Szintén van, bár itt-ott még vannak hiányosságok meglátásom szerint. Arról nem beszélve, hogy állítólag idén dobogós és kupagyőztes csapat lesz Újpesten (ebben azért az eddigi két meccs alapján nem vagyok biztos).
Huligán- bár az örömteli, ha úgy látják, hogy nincs, mert huligánokra nincs is szükség, szóval ez tulajdonképpen bók. Ha már oda akartak szúrni, akkor se tábor, vagy se ultra kellett volna. A "keménymag" életével nem pontosan vagyok tisztában, így azt nem tudom, hogy valójában van e huligán, avagy sem...
A fenti sorok nagyjából mind igazak rátok is, annyi hogy ti állítólag mindent megnyertek (legalábbis az a cél), és Pali szerint évről-évre fejlődtök nemzetközi szinten. Igaz, augusztusban külföldi csapatot ti sem szoktatok nagyon fogadni... de Paliék "jó" munkát végeznek....
adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:adrenalin69 írta:Az pénzbe kerül!
200.000 Ft. Nudli.
A belga majomnál nincs olyan, hogy nudli, ha a kiadás rovatról van szó!
krisztian írta:adrenalin69 írta:BlancoAgilon38 írta:200.000 Ft. Nudli.
A belga majomnál nincs olyan, hogy nudli, ha a kiadás rovatról van szó!
Na de az újért fizet ugyannanyit. Faszjankó ez a hapsi.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég