Országot és klubot vált a magyar válogatott kapusa?

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.24. 14:38

Anglia– Rafa Benítez ismerheti a magyar játékost.

Brit sajtóhírek szerint hamarosan bejelentkezhet az angol labdarúgás élvonalába visszajutó Newcastle United az RB Leipzig magyar válogatott kapusáért, Gulácsi Péterért.

Peter O’Rourke, az ESPN átigazolási hírekre szakosodott újságírója németországi forrásokra hivatkozva azt írta, a Newcastle hamarosan ajánlatot tehet Gulácsi Péterért a lipcsei klubnak – közölte hétfőn az NSO, amely hozzátette: Benítez számára nem ismeretlen Gulácsi, hiszen amikor a kapus 2007-ben, 17 évesen az MTK-tól a Liverpoolba igazolt, a spanyol szakember volt a „vörösök” szakvezetője.

Újpesti címerháború: újabb tüntetés és visszautasítás - NB1.hu

Újpesti címerháború: újabb tüntetés és visszautasítás

Szarka
Aranylabdás

Re: Országot és klubot vált a magyar válogatott kapusa?

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.07.24. 15:52

Nem tudom Lipcsében mennyire számítanak rá, de hacsak nem padoztatnák, nem hiszem, hogy ott hagyná a BL-t. Ráadásul két riválisa is lenne ( Karl Darlow és Rob Elliot ) , mindkettő megdolgozott a múltban a helyéért, és bár hozzájuk képest Gulácsi előrelépés lenne, annyira nem, hogy biztos legyen az első helye. Krul jobb kapus nála, de ő meg úgy néz ki távozni fog, legalábbis még csak az U23-asokkal edz, nem is ment edzőtáborba. Nála lehet, hogy a sérülése miatt megkopott a tudása, más esetben nem tudom, miért nincs a kerettel.
Simán lehet, hogy akár elsőszámú kapus lesz Gula, de tuti meg kell érte dolgoznia. A bizonytalanért ott hagyni a jobbat pedig hülyeség lenne, hacsak nem ingott meg Lipcsében a bizalom, esetleg keresnek egy nála jobbat.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Szpari4Life
Kulcsjátékos
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Szpari4Life » 2017.07.24. 17:01

Én örülnék neki személy szerint. Gulát csípem, a Newcastlet csípem, a Lipcsét nem. Ha jól tudom Petivel a Red Bull alapból átmeneti megoldásként számolt, aztán "szerencsétlenségükre" bevédte magát a kezdőbe. Necces egyébként és nem is biztos, hogy megéri neki és itt nem csak a BL-re és egyebekre gondolok. Lipcsében azért viszonylag jó védelem áll előtte és kevésszer izzasztották meg, szerencsére az az 1-1 bravúr is jött. Angliában viszont folyamatosan soroznák a kapuját, könnyen megtörhetik a lendületét.
kanoczrobert.hu

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.07.25. 09:24

Hajaj a dolog érdekes,van mit megfontolni rajta. Én a helyében nem mennék,Lipcsében bevédte magát a kezdőbe és számolnak vele. Az angliai kiruccanás nem lenne ilyen biztos dolog.Bár aztán pénz beszél kutya ugat is szóba jöhet.

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2017.07.25. 17:42

Nem kéne mennie. A BL mégiscsak BL.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.07.25. 19:26

banok írta:Nem kéne mennie. A BL mégiscsak BL.

Egyetértek. Plusz Angliában nem volt sikere a magyar játékosoknak. Kivéve Gera Zoltán és Buzsáky Ákos.

Vissza: “www.nb1.hu”