Cseh válogatott érkezhet a fővárosba

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.24. 11:16

Budapest – Döntöttek a bajnok volt csapatkapitányának a sorsáról is.

Felemásan kezdte a legutóbb harmadik Vasas a bajnokságot. Az angyalföldiek az első fordulóban 2-0-ra kikaptak a Diósgyőrtől, majd tegnap Balmazújvárosban győztek. A piros-kékeknek, a tavalyi remeklésükből kiindulva, minden esélyük megvan arra, hogy a mostani kiírásban is szép sikerekkel örvendeztessék meg a híveiket.

Pláne azért, mert a klub vezetői továbbra is a gárda megerősítésén fáradoznak. Az nb1.hu úgy tudja, Angyalföldre érkezhet az egyszeres cseh válogatott támadó, Stanislav Tecl, aki korábban a Vysočina Jihlava csapatával a másodosztályból az élvonalba jutott, ennek a gárdának a fontos tagja volt. A csapatnál töltött utolsó fél évében 22 éves kora ellenére csapatkapitányként szerepelt. A Viktoria Plzeň csapatában első mérkőzésén gólt szerzett a Napoli ellen az Európa Ligában.

Hír még Angyalföldről, hogy az nb1.hu úgy tudja, Michael Oenning vezetőedzőnek nincs szüksége Hidi Patrikra, a bajnoki címvédő Honvéd volt csapatkapitányára.

Újpesti címerháború: újabb tüntetés és visszautasítás - NB1.hu

Újpesti címerháború: újabb tüntetés és visszautasítás

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Cseh válogatott érkezhet a fővárosba

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.07.24. 11:41

Nem értem Hidi miért nem hosszabbított,ha ennyire nem kell sehová.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

A Fröccsös
Légiós

HozzászólásSzerző: A Fröccsös » 2017.07.24. 12:38

Mrs.Dolcetti írta:Nem értem Hidi miért nem hosszabbított,ha ennyire nem kell sehová.

Én meg azt nem értem, hogy Oenningnek miért nem kell?

Igaz, sok fura húzása van a mesternek...
Vasas FC - Gyõri ETO FC

Nem ülnénk most a gép előtt, ha nem lett volna eléggé körültekintő 1983-ban Sztanyiszlav Petrov....

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2017.07.24. 12:44

Mrs.Dolcetti írta:Nem értem Hidi miért nem hosszabbított,ha ennyire nem kell sehová.

Azért nem hosszabbított, mert sok pénzt akart keresni. Azért nem kell senkinek, mert túl sokat kér. Hamarosan lejjebb enged az igényeiből, és Mezőkövesden pl. nagyon szívesen fogják látni.
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.07.24. 13:46

famate írta:

Azért nem hosszabbított, mert sok pénzt akart keresni. Azért nem kell senkinek, mert túl sokat kér. Hamarosan lejjebb enged az igényeiből, és Mezőkövesden pl. nagyon szívesen fogják látni.

Iszlai ugyanez.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Vissza: “www.nb1.hu”