Kiderült, miért jött Eboué Magyarországra

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.22. 17:11

Budapest - Az Arsenal korábbi klasszisa továbbra is a Ferencvárossal készül.

A váci futballisták ledöbbentek, amikor megtudták, hogy egy korábbi Arsenal-sztárral edzhetnek együtt. A 34 éves Emmanuel Eboué elárulta, miért jött Magyarországra, és arról is beszélt a DIGI Sport kamerája előtt, hogy milyen tanácsokkal látta el az NB II-es futballcsapat labdarúgóit.

"Azért jöttem Magyarországra, mert a nyári szünetben nagyon nehéz edzéslehetőséget találni, nekem pedig erre van most szükségem. Jelenleg a Ferencvárosnál edzek, de a Fradi elutazott Európa Liga-selejtezőre, nekem pedig ebben a két napban is edzenem kell, így kerültem ide, Vácra" - mondta a Sport 24-nek Eboué, aki korábban az Arsenal, a Galatasaray és a Sunderland csapataiban is megfordult.

A védőnek jelenleg nincsen klubja, a FIFA ugyanis 2016 márciusában egy évre eltiltotta, mert a szervezet állítása szerint nem fizette ki az ügynökét.

"Minden vágyam, hogy találjak magamnak egy csapatot. A FIFA ugye egy évre eltiltott, ez már letelt, nekem pedig vissza kell nyernem a fizikumomat. Még nem akarom abbahagyni a focit, keményen dolgozom, aztán meglátjuk, ez mire lesz elég" - tette hozzá az elefántcsontparti futballista.

A magyar szurkolók nyilván örülnének, ha az NB I-be igazolna, ám erről semmit nem mondott Eboué. "Csak játszani akarok. Egy évet elvesztettem a pályafutásomból az eltiltás miatt, ez egy nagyon nehéz időszak volt számomra, de ez már a múlt. Most a jelenben vagyunk, én pedig keményen dolgozom, és a jövő felé nézek."

A 79-szeres válogatott játékos nagyon jól mozgott a váci edzésen, a mozdulatain látszott, hogy valódi klasszis. A tudását pedig szívesen megosztja másokkal, miközben pár tanáccsal ellátta az egykori magyar bajnokcsapat labdarúgóit. "Szerettem volna átadni nekik valamit abból a tudásból és tapasztalatból, amit az évek során összegyűjtöttem. A legfontosabb, ahhoz, hogy valaki topjátékos legyen, rengeteg munkára és áldozatra van szüksége. Ezt mondtam nekik."

Az Arsenallal a 2006-os Bajnokok Ligája-döntőjében is pályára lépett Eboué a drukkereinek is üzent. "Nagyon erős vagyok fejben. Nagyon pozitívan gondolkodom. Azt üzenem a rajongóimnak, hogy harcolok tovább a visszatérésért, és nemsokára újra láthatnak."

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDIGISport24%2Fvideos%2F1600939973311049%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Kiderült, miért jött Eboué Magyarországra

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.07.22. 18:50

Aztán emlékbe vett egy kombájnt.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.07.22. 19:56

az édesvizeinket akarja
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.07.23. 08:11

Leárazták a banánt.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.07.23. 08:41

ezekért a kommentekért szeretem a fórumot :)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Vissza: “www.nb1.hu”