Csütörtöki focimeccsek a tévében: Fradi és Vidi az EL-ben

SuperDepor
Moderátor

Re: Csütörtöki focimeccsek a tévében: Fradi és Vidi az EL-ben

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.07.21. 08:51

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:beárazták ja, ha az elmúlt évtizedeket egy nejlonszatyorban élte le az ember akkor most árazták be, amúgy már egy gyenge harminc éve folyamatosan kattog az árazógép

ezek durva áresések, mert az elmúlt 4-5 évben már olyan költségvetéssel dolgoznak némely magyar csapatok amiről álmodozni sem mernek sokan azok közül akik túlélték ezt a kört, a mostani bukást a sorsolással magyarázni, hát....... a Vasast itthon 3:0-ra szétkapja az izraeli csapat, majd a bolgárok egy laza négyest gurítanak nekik, a kupagyőztesünk két meccsen nulla pont 3-7 gólarány, közben egy finn falusi csapat legyőzi a Bröndbyt, aki egy öngóllal megy tovább - 14 pontot vertek a Midtjyllandra a bajnokságban - ( FTC értéke 11 millió euro, a dánoké 15 millió ez tized akkora különbség, mint amit a pályán láttunk), a bajnokunk szintén dupla vereséggel 3-5 gólarány, na de a lényeg a lényeg, h történt akkor változás gazdasági téren a magyar klubfutballban, ami miatt legalább az áresésnek meg kéne állnia, közben semmi, ugyanolyan sebességgel zuhan lefelé

látom szeretsz a számok bűvöletében élni, de azért ezek nem annyira magyaráznak és határoznak meg mindent
a Real tuti nem rúgna nekünk százat, mint ahogy mi sem a Budafoknak, pedig a számok alapján így kellene történnie a dolgoknak
a keret értéke és ereje nem ugyanaz a sztori, nézz rá a tegnapi kezdőnkre pl., annyi igaz, hogy ez a mi vezetőségünk sara, nem tudják ésszel felhasználni a lóvét (ha tényleg megkapják)
én nem vártam a sorsoláskor továbbjutást, a Vasastól és a Honvédtól sem, ami bosszant az csak annyi, hogy a szezon kezdetén ott tartunk, hogy nincs csapatunk aki kiálljon a 2. fordulóra, a tegnapi keret egy rossz vicc volt, ezt magyarázza meg Pali és Dolly, ki alakította ezt a keretet ki és mennyiért

ne izélj már........ nem az FTC-t akartam ezzel baxtatni - mit csináljak, ha ti is részesei voltatok az éven - annyi az egész, h a belerakott pénz nagyságának függvényében várható lenne egy kis elmozdulás a 30 éve tartó helyről, közben meg ez van
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.07.21. 09:49

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:ezek durva áresések, mert az elmúlt 4-5 évben már olyan költségvetéssel dolgoznak némely magyar csapatok amiről álmodozni sem mernek sokan azok közül akik túlélték ezt a kört, a mostani bukást a sorsolással magyarázni, hát....... a Vasast itthon 3:0-ra szétkapja az izraeli csapat, majd a bolgárok egy laza négyest gurítanak nekik, a kupagyőztesünk két meccsen nulla pont 3-7 gólarány, közben egy finn falusi csapat legyőzi a Bröndbyt, aki egy öngóllal megy tovább - 14 pontot vertek a Midtjyllandra a bajnokságban - ( FTC értéke 11 millió euro, a dánoké 15 millió ez tized akkora különbség, mint amit a pályán láttunk), a bajnokunk szintén dupla vereséggel 3-5 gólarány, na de a lényeg a lényeg, h történt akkor változás gazdasági téren a magyar klubfutballban, ami miatt legalább az áresésnek meg kéne állnia, közben semmi, ugyanolyan sebességgel zuhan lefelé

látom szeretsz a számok bűvöletében élni, de azért ezek nem annyira magyaráznak és határoznak meg mindent
a Real tuti nem rúgna nekünk százat, mint ahogy mi sem a Budafoknak, pedig a számok alapján így kellene történnie a dolgoknak
a keret értéke és ereje nem ugyanaz a sztori, nézz rá a tegnapi kezdőnkre pl., annyi igaz, hogy ez a mi vezetőségünk sara, nem tudják ésszel felhasználni a lóvét (ha tényleg megkapják)
én nem vártam a sorsoláskor továbbjutást, a Vasastól és a Honvédtól sem, ami bosszant az csak annyi, hogy a szezon kezdetén ott tartunk, hogy nincs csapatunk aki kiálljon a 2. fordulóra, a tegnapi keret egy rossz vicc volt, ezt magyarázza meg Pali és Dolly, ki alakította ezt a keretet ki és mennyiért

ne izélj már........ nem az FTC-t akartam ezzel baxtatni - mit csináljak, ha ti is részesei voltatok az éven - annyi az egész, h a belerakott pénz nagyságának függvényében várható lenne egy kis elmozdulás a 30 éve tartó helyről, közben meg ez van

nem izélek (sajnos munkahelyen vagyok és itt nem néznék jó szemmel), de szerintem ez több helyen is sánta mese
a berakott pénzek valahol ki is vevődnek, egy része lecsapódik a csapatnál (konkrétan a keretre értve) de a nyakamat rá, hogy nem annyi mint amennyi befolyik Vityától így vagy úgy
a továbbjutásunkra semmi de semmi reális esély nem volt már a sorsoláskor sem, (de szerintem 2-0 -nál sem) ez a dán csapat legyen bármennyire is iparosok gyülekezete, teljesen más dimenzió mint mi (vagy a most bezzeg-kiscsapatok pár hsz-szal lejjebb)
az értékek tök jó dolgok, tök cuki, hogy a mindent tudó germán portál tudja mennyit ér Priskin, de talán az is őt értékeli, hogy csak kamu sportorvos meri őt élsportra alkalmasnak pecsételni
vagy Gera, biztos megéri azt amire értékelik, de nem biztos, hogy középhátvédként is ennyit érne
Kundrák, Lovrencsis II, Csonka Pici és Csernik egyszerre szambázik a pályán, ez mennyit érhet? milyen erős keret az ahol ez létrejöhet?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.07.21. 10:22

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta:szörnyű, h beárazták a magyar klubfutballt, szinte minden nemzetnek van csapata a következő körben - Luxemburg, Szlovákia, Litvánia ( 2 csapat!! ), Macedónia, Románia, nem is nézem tovább, havi 5-6 ezer euros fizetések a kurva anyátokat

beárazták ja, ha az elmúlt évtizedeket egy nejlonszatyorban élte le az ember akkor most árazták be, amúgy már egy gyenge harminc éve folyamatosan kattog az árazógép

ezek durva áresések, mert az elmúlt 4-5 évben már olyan költségvetéssel dolgoznak némely magyar csapatok amiről álmodozni sem mernek sokan azok közül akik túlélték ezt a kört, a mostani bukást a sorsolással magyarázni, hát....... a Vasast itthon 3:0-ra szétkapja az izraeli csapat, majd a bolgárok egy laza négyest gurítanak nekik, a kupagyőztesünk két meccsen nulla pont 3-7 gólarány, közben egy finn falusi csapat legyőzi a Bröndbyt, aki egy öngóllal megy tovább - 14 pontot vertek a Midtjyllandra a bajnokságban - ( FTC értéke 11 millió euro, a dánoké 15 millió ez tized akkora különbség, mint amit a pályán láttunk), a bajnokunk szintén dupla vereséggel 3-5 gólarány, na de a lényeg a lényeg, h történt akkor változás gazdasági téren a magyar klubfutballban, ami miatt legalább az áresésnek meg kéne állnia, közben semmi, ugyanolyan sebességgel zuhan lefelé

Egyet ne felejts el. Vélhetőleg máshol sem tétlenkednek. Tehát nem kizárt, hogy valóban léptünk előre valamelyest, a kérdés csak az, hogy máshol mennyit tesznek meg előre, vagy esetleg hátra az adott focikultúrában.
Puskás-Kispest-Hungary

_carlos_
Légiós

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2017.07.21. 10:34

itt az egyik fő gond az, hogy minden évben szétesnek a csapatok. A Vidi nagyjából együtt maradt, tovább is mennek. Nekünk is lett volna esélyünk, ha pl. Botka itt maradhat jobb-bekknek, és esetleg neadjisten Hemi igazolt volna valakit pénzért. De így, hogy új edző, távozó játékosok, nulla erősítés, így nagyon nehéz előrelépni. A Fradinál ránézésre ugyanez van, csak ott egy edzőváltás jobb lett volna, na ott persze marad Doll.
Kispest távdrukker

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.07.21. 15:24

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:látom szeretsz a számok bűvöletében élni, de azért ezek nem annyira magyaráznak és határoznak meg mindent

nem izélek (sajnos munkahelyen vagyok és itt nem néznék jó szemmel), de szerintem ez több helyen is sánta mese
a berakott pénzek valahol ki is vevődnek, egy része lecsapódik a csapatnál (konkrétan a keretre értve) de a nyakamat rá, hogy nem annyi mint amennyi befolyik Vityától így vagy úgy
a továbbjutásunkra semmi de semmi reális esély nem volt már a sorsoláskor sem, (de szerintem 2-0 -nál sem) ez a dán csapat legyen bármennyire is iparosok gyülekezete, teljesen más dimenzió mint mi (vagy a most bezzeg-kiscsapatok pár hsz-szal lejjebb)
az értékek tök jó dolgok, tök cuki, hogy a mindent tudó germán portál tudja mennyit ér Priskin, de talán az is őt értékeli, hogy csak kamu sportorvos meri őt élsportra alkalmasnak pecsételni
vagy Gera, biztos megéri azt amire értékelik, de nem biztos, hogy középhátvédként is ennyit érne
Kundrák, Lovrencsis II, Csonka Pici és Csernik egyszerre szambázik a pályán, ez mennyit érhet? milyen erős keret az ahol ez létrejöhet?

Amit Priskinről, Geráról és a többiekről írsz, azok a hiányosságok vagy nevezzük őket nehézségeknek fennállhatnak a többi csapatnál is, tudom, h nem tökéletes könyvvizsgálás alapján árazzák be a játékosokat ezek az oldalak, de arányaiban olyan nagyon nagyot nem tévednek. Egyébként nem egymás ellen, hanem egymás mellett beszélünk. Nem tudom, h abban mi sántít, h az elmúlt kb fél évtizedben a klubok anyagi lehetőségei olyan mértékben nőttek, ami indokolna egy kis előrelépést. Az egy másik vita tárgya, h azért, mert a politika írta át az egészet, nem azt mondom, h ez jó, dehogy jó, sőt azt is elhiszem, h nem annyi pénz kerül a csapathoz, mint amit Viktor belerak, ettől függetlenül 8-10 milliós havi bérrel rendelkező játékosok vannak az NB1-ben. És nem is kell őket nagyítóval keresni. 2015-ben amikor Elek elment Kínába, Diósgyőrben hatmillió forintot keresett per hó. Két hete felkészülési meccset játszott a DVTK a Galatasaray ellen, 2:0-ra kaptunk ki, Busai azt nyilatkozta, h sokszor szemmel nem tudták követni a török csapat játékát, olyan sebességgel játszottak. Szerdán pedig egy noname svéd csapat üti el a Galata-t a továbbjutástól. Annyit hiányolok, h amíg a futballisták és szakemberek bére valóban közelít az európai középmezőny szintjéhez, addig a játék távolodik. Ez szerintem tök egyenes, nem sánta.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.07.21. 15:31

Sub Pop írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:beárazták ja, ha az elmúlt évtizedeket egy nejlonszatyorban élte le az ember akkor most árazták be, amúgy már egy gyenge harminc éve folyamatosan kattog az árazógép

Egyet ne felejts el. Vélhetőleg máshol sem tétlenkednek. Tehát nem kizárt, hogy valóban léptünk előre valamelyest, a kérdés csak az, hogy máshol mennyit tesznek meg előre, vagy esetleg hátra az adott focikultúrában.

Szerintem kelet és közép európai szinten nálunk sokat tesznek bele.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.07.21. 15:42

SuperDepor írta:
Adamek írta:
SuperDepor írta: ne izélj már........ nem az FTC-t akartam ezzel baxtatni - mit csináljak, ha ti is részesei voltatok az éven - annyi az egész, h a belerakott pénz nagyságának függvényében várható lenne egy kis elmozdulás a 30 éve tartó helyről, közben meg ez van

Amit Priskinről, Geráról és a többiekről írsz, azok a hiányosságok vagy nevezzük őket nehézségeknek fennállhatnak a többi csapatnál is, tudom, h nem tökéletes könyvvizsgálás alapján árazzák be a játékosokat ezek az oldalak, de arányaiban olyan nagyon nagyot nem tévednek. Egyébként nem egymás ellen, hanem egymás mellett beszélünk. Nem tudom, h abban mi sántít, h az elmúlt kb fél évtizedben a klubok anyagi lehetőségei olyan mértékben nőttek, ami indokolna egy kis előrelépést. Az egy másik vita tárgya, h azért, mert a politika írta át az egészet, nem azt mondom, h ez jó, dehogy jó, sőt azt is elhiszem, h nem annyi pénz kerül a csapathoz, mint amit Viktor belerak, ettől függetlenül 8-10 milliós havi bérrel rendelkező játékosok vannak az NB1-ben. És nem is kell őket nagyítóval keresni. 2015-ben amikor Elek elment Kínába, Diósgyőrben hatmillió forintot keresett per hó. Két hete felkészülési meccset játszott a DVTK a Galatasaray ellen, 2:0-ra kaptunk ki, Busai azt nyilatkozta, h sokszor szemmel nem tudták követni a török csapat játékát, olyan sebességgel játszottak. Szerdán pedig egy noname svéd csapat üti el a Galata-t a továbbjutástól. Annyit hiányolok, h amíg a futballisták és szakemberek bére valóban közelít az európai középmezőny szintjéhez, addig a játék távolodik. Ez szerintem tök egyenes, nem sánta.

akkor nem tudom mi van, valszeg olyanokat fizetünk túl itthon akiket nem kellene, mert azt nem hiszem, hogy a gravitáció jobban szopatná azt akin magyar klub meze van
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.07.21. 16:51

SuperDepor írta:
Sub Pop írta:
SuperDepor írta:ezek durva áresések, mert az elmúlt 4-5 évben már olyan költségvetéssel dolgoznak némely magyar csapatok amiről álmodozni sem mernek sokan azok közül akik túlélték ezt a kört, a mostani bukást a sorsolással magyarázni, hát....... a Vasast itthon 3:0-ra szétkapja az izraeli csapat, majd a bolgárok egy laza négyest gurítanak nekik, a kupagyőztesünk két meccsen nulla pont 3-7 gólarány, közben egy finn falusi csapat legyőzi a Bröndbyt, aki egy öngóllal megy tovább - 14 pontot vertek a Midtjyllandra a bajnokságban - ( FTC értéke 11 millió euro, a dánoké 15 millió ez tized akkora különbség, mint amit a pályán láttunk), a bajnokunk szintén dupla vereséggel 3-5 gólarány, na de a lényeg a lényeg, h történt akkor változás gazdasági téren a magyar klubfutballban, ami miatt legalább az áresésnek meg kéne állnia, közben semmi, ugyanolyan sebességgel zuhan lefelé

Szerintem kelet és közép európai szinten nálunk sokat tesznek bele.

Nem az a kérdés, hogy anyagilag mennyit tesznek bele bárhol is. Az a kérdés, hogy szakmailag milyen a munka és ezzel az előrelépés. Erre mondtam, hogy hiába van nálunk 2 centi előrelépés, ha az aktuális ellenfeleknél is megvan ez az előre mozdulás. Akkor már nem fog érződni a miénk.
Puskás-Kispest-Hungary

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2017.07.21. 22:47

_carlos_ írta:itt az egyik fő gond az, hogy minden évben szétesnek a csapatok. A Vidi nagyjából együtt maradt, tovább is mennek. Nekünk is lett volna esélyünk, ha pl. Botka itt maradhat jobb-bekknek, és esetleg neadjisten Hemi igazolt volna valakit pénzért. De így, hogy új edző, távozó játékosok, nulla erősítés, így nagyon nehéz előrelépni. A Fradinál ránézésre ugyanez van, csak ott egy edzőváltás jobb lett volna, na ott persze marad Doll.

Lehetett tudni előre, hogy ez lesz (megírtam előre), nincs ebben semmi furcsa. Ezért volt kár, hogy a Honvéd húzta be a bajnoki címet. Persze, Berg volt a balfék.

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.07.21. 23:04

A Vaskezű írta:
_carlos_ írta:itt az egyik fő gond az, hogy minden évben szétesnek a csapatok. A Vidi nagyjából együtt maradt, tovább is mennek. Nekünk is lett volna esélyünk, ha pl. Botka itt maradhat jobb-bekknek, és esetleg neadjisten Hemi igazolt volna valakit pénzért. De így, hogy új edző, távozó játékosok, nulla erősítés, így nagyon nehéz előrelépni. A Fradinál ránézésre ugyanez van, csak ott egy edzőváltás jobb lett volna, na ott persze marad Doll.

Lehetett tudni előre, hogy ez lesz (megírtam előre), nincs ebben semmi furcsa. Ezért volt kár, hogy a Honvéd húzta be a bajnoki címet. Persze, Berg volt a balfék.

Bazdki, úgy írjátok mintha a fele csapat elment volna Kispestről. Azt kell mondjam, hogy meglepően egyben maradt a csapat. + jött Danilo.
Az edző totál más felfogásban tolja mint Rossi. És?
De itt most szó sincs arról, hogy szétszéledt volna a keret.
Kár, hogy a Honvéd húzta be...
Értem én. Mert más csapat szétcsapta volna az izraeli alakulatot. Lehet. De nem vagyok benne biztos.
Ilyet bazdmeg, hogy kár, hogy ez meg az nyerte a bajnokságot... Hát több pontot kellett volna szerezni, ilyen egyszerű ez. Persze nem Rossi húzta be mint szaki, hanem Berg baszta el. Tudom-tudom. Valójában ti vagytok a bajnokok.

Anyám...
Puskás-Kispest-Hungary

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2017.07.21. 23:40

Sub Pop írta:
A Vaskezű írta:

Bazdki, úgy írjátok mintha a fele csapat elment volna Kispestről. Azt kell mondjam, hogy meglepően egyben maradt a csapat. + jött Danilo.
Az edző totál más felfogásban tolja mint Rossi. És?
De itt most szó sincs arról, hogy szétszéledt volna a keret.
Kár, hogy a Honvéd húzta be...
Értem én. Mert más csapat szétcsapta volna az izraeli alakulatot. Lehet. De nem vagyok benne biztos.
Ilyet bazdmeg, hogy kár, hogy ez meg az nyerte a bajnokságot... Hát több pontot kellett volna szerezni, ilyen egyszerű ez. Persze nem Rossi húzta be mint szaki, hanem Berg baszta el. Tudom-tudom. Valójában ti vagytok a bajnokok.

Anyám...

Mi könnyebb ellenfelet kaptunk volna, mert a Sousa-féle csoportkör még beleszámított volna a koefficiensbe, és kiemeltek lettünk volna. Helyzeti előnyünk lett volna. Persze tudom, nem kívánságműsor.

Én csak azt mondom, hogy előre látható volt, hogy Hemi nem fog erősíteni. Rossi sem véletlenül lépett le.
Az is tudható volt, hogy a Honvéd erősebb ellenfelet fog kapni, és bravúr kell, ami az előjelek alapján (Rossi, Hidi, Zsótér, Koszta távozása), valamint Hemingway ismert fukarsága okán nem sok jóval kecsegtetett.

Amikor a bajnokság végén sokan ünnepelték, hogy a "kormány csapatát" kiütötték, akkor sejtettem, hogy a gyors kiesések után menni fog a károgás, hogy gyenge a magyar foci. (Mellesleg, a Honvéd is eléggé közel van a kondérhoz, szóval ez a sherwoodi lázadás némiképp nehezen értelmezhető álláspont, bár a nagyságrendekben valóban van különbség.)

Rossi érdemeit természetesen nem akarom elvitatni. Pont azért írtam, hogy Berg cseszte el, mert a saját házunk táján szeretek söprögetni. Papírforma alapján nekünk volt a legerősebb a keretünk, tehát Berg teljesített önmagunkhoz képest gyengén (Mezőkövesd, Paks, Diók, MTK ellen nem jöttek a pontok), ti pedig erőn felül.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.07.22. 06:13

Rockiton írta:
Gunners írta:Mennyi esélyt adnak fuxos Paliék még Dollnak ?

Minden edzőt ki kéne rúgni egy-két szar meccs után?
Semmi sem indokolja, hogy kipaterolják.

Amikor idekerult, egy kilencmeccses gyoztes szeriat produkalt a csapattal, amivel a nyolcadik helyről befutottunk a harmadikra. A következő szezonban is futottunk egy nagy tavaszi hajrát, ami ezüstöt eredmenyezett, plusz titeket is legázoltunk a kupadöntőben, és volt még egy Ligakupa gyozelem is. Aztán már meglett a bajnoki cím is, illetve cimvedes a kupában. Az elmúlt szezonban pedig harmadszor is megnyerte a Magyar Kupát.

Igazán egy dolog róható fel neki, az pedig a Leonardo-ügy kezelése. Különben már csak azért is megerte ot idehozni, mert kibaszta a csapatból a huligánok csicskásait (Józsi, Jova, Gyömbér, Busai).

Azt, hogy a nemzetkoziben mit produkal, nálam huszadrangu dolog. Normalis ember latja, hogy ez a csapat gyenge ahhoz, hogy csoportkorbe jusson. Sokkal jobban erdekel, hogy itthon mindig nyer valamit, illetve, hogy az Újpestet is minden évben megszoptatja.

:lol: , de a nagyobb fajtából!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

_carlos_
Légiós

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2017.07.22. 08:17

A Vaskezű írta: (Mellesleg, a Honvéd is eléggé közel van a kondérhoz, szóval ez a sherwoodi lázadás némiképp nehezen értelmezhető álláspont, bár a nagyságrendekben valóban van különbség.)

naaa. A Honvédnál vannak a legalacsonyabb fizuk az egész NB1-ben, nálatok meg a legmagasabbak. Pénzért játékost mi szökőévente igazolunk, idén például nincs szökőév. Danilo szuper játékos - volt. Most nem véletlenül van csapat nélkül, túlsúlyos, edzetlen, abszolút tartalékmegoldás.

Nem mentek el túl sokan a csapatból, de pont annyian igen, és elsősorban Botka és Hidi távozására gondolok, ami már bőven elég egy Beer-Shevának, hogy könnyedén legyaluljon minket, mert így nagyon lyukas volt a védelem. Rossi távozása meg mentálisan számít sokat, de azért az új edző csinált felállásbeli hibát is, mivel az első meccse volt a csapatnál.

Viszont szerintem idén is ez a két csapat fog harcolni a bajnoki aranyért, és egyáltalán nem lesz könnyed Vidi siker.
Kispest távdrukker

Vissza: “www.nb1.hu”