Román stadionépítés: még át sem adták, építhetik át az 52 milliós stadiont

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.18. 09:08

Románia - Szép kis botrányok: rossz gyepszőnyeg, megszűnés, ősszedölés viharban.

Nem csak Magyarországon, Romániában is épít stadionokat a kormány, habár eddig csak a gondok voltak velük. A Bukarestben elkészült National Arena gyepszőnyege már az első meccsen megbukott, 20 perc után úgy nézett mint egy krumpliföld, majd a katasztrófavédelmi egységek nem adtak engedélyt a működésére. Kolozsváron is épült egy új stadion, erre a város kedvenc csapata, a Kolozsvári Universitatea megszűnt, a 4. Ligában kezdte újra, így a remek létesítmény most a Kolozsvár környéki falvak csapatait látja vendégül - írta a sport365.hu.

A legújabb botrány most Craiován robbant ki. Néhány évvel ezelőtt a város polgármester asszonya úgy döntött, Európai Uniós finanszírozásokból új stadiont épít a városnak. Az uniós pénzekből nem lett semi, az egész öszeget a román kormány adta, azonban hiába az 52,4 millió euró, kiderült, hogy már a tervezést elszúrták, ezért most át kell építeni.

Mivel „zsé” már nem nagyon van, módosítanak a méretén is. A katasztrófavédelem ugyanis kötelezte őket egy újabb színt megépítésére, különben összedőlhetett volna egy nagyobb szélvihar esetén. Erre mit tettek a kedves szomszédok? Tíz métert levágtak a hosszából. Új helyre kell költöztessék a tévéseket is, ugyanis olyan helyre rakták őket, hogy csak jobb esetben tudták volna megkülönbözetetni a csapatokat.. Na ezek után szídja valaki a mi stadion-építő kormányunkat…

Ebben a topcsapatban folytatja a Barcától elvágyódó Neymar? - NB1.hu

Nem akar Messi árnyékában maradni a brazil klasszis.

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Román stadionépítés: még át sem adták, építhetik át az 52 milliós stadiont

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2017.07.18. 09:39

na, akkor kezdem:

- helyesírási hibák tömkelege ismét (semi, öszeg...)

- "zsé" - b*zmeg miféle stílus ez?

- az utolsó mondat alapján tuti Fidelitas-tagok vagytok

amúgy meg röhej maga a sztori

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2017.07.18. 10:30

tessék, a felszólítást követve szídom a kormányt. amúgy meg, a román nép mióta mérce számunkra?
ETO

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2017.07.18. 10:33

Megnyugtató,hogy azért a románok egy szinttel még mindig alattunk vannak,ettől függetlenül szeretném megérni,hogy egyszer Ausztriához méregethessük magunkat úgy,hogy ne legyen az eredmény arcpirító.
HAJRÁ HALI!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.07.18. 10:50

kristof98.haladas írta:Megnyugtató,hogy azért a románok egy szinttel még mindig alattunk vannak,ettől függetlenül szeretném megérni,hogy egyszer Ausztriához méregethessük magunkat úgy,hogy ne legyen az eredmény arcpirító.

Irigyellek valahol. Bár engem is ilyen olcsón meg lehetne nyugtatni...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2017.07.18. 10:53

Reginald McFreez írta:
kristof98.haladas írta:Megnyugtató,hogy azért a románok egy szinttel még mindig alattunk vannak,ettől függetlenül szeretném megérni,hogy egyszer Ausztriához méregethessük magunkat úgy,hogy ne legyen az eredmény arcpirító.

"Viszonylagosan" nyugodtam meg,mint az a második mondatból kiderül.
HAJRÁ HALI!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.07.18. 11:12

kristof98.haladas írta:
Reginald McFreez írta:

"Viszonylagosan" nyugodtam meg,mint az a második mondatból kiderül.

Én azt szeretném megérni, hogy kinőjük azt a komplexust, hogy bárkihez is méregetni kell magunkat. Ez nagyjából azzal járna, hogy képességeink kimaxolásával vagyunk elfoglalva. Az már önmagában elég lenne, függetlenül attól, hogy ezzel hová pozicionáljuk magunkat.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2017.07.18. 11:47

Mivel a cikk kérte, hogy a cikk után szídjuk (sic!) stadionépítő pártunkat és kormányunkat, ezért csak-csak ideteszem ezt is:
Több száz milliót kellene költeni a Duna Arénára, hogy fűthető legyen
https://444.hu/2017/07/18/tobb-szaz-mil ... eto-legyen
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

tompa
Tartalék
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: tompa » 2017.07.18. 14:09

Stadionepito kormanyunk! Hat ez oriasi. A romanok mellesleg senkit sem erdekelnek, ok sohasem lehetnek merce.

Mindekozben az egesz orszagban, a te adodobol, amiert kinkeservesen dolgoztal meg:

10 millio ember nem kap egy alap egeszsegugyi szolgaltatast. Az alap az azt jelenti, hogy mindegyik felszerelesbol legalabb minimalis keszlettel rendelkezik az adott korhaz, idertve az emberi eroforrast is. Mindekozben 2017-ben nyitott mellkassal szallitanak at egy masik korhazba vizsgalatra. Lehet, hogy te ezt leszarod, de ha a gyermeked beteg lesz, akkor nagyon nagy bajban vagy.

Tobb szazezer gyerek nem kap megfelelo oktatast, es ez miniszteri szinten van elrontva, nem a tanarok hibaja. A kormany celja talan az lehet, hogy megfeleloen sotet utanpotlas erkezzen miutan az unintelligens es alultajekozott szavazobazisa kihalofelben lesz. Milyen (stadionepito) kormany von meg eroforrasokat az oktatastol? AZ OKTATASTOL!!!!!!!!!!!!! Hat az aki arra jatszik, hogy 10-en par ev es itt az uj fideszes utanpotlas. Mellesleg koztuk lesz a te gyereked is, hacsak nem lepsz kozbe es jaratod maganiskolaba.

Eszmeletlen sotetseg a fejekben, allamilag felvasarolt TV-k, Orban oligarchai egyre csak hiznak, te meg nezed ezt a szinvonaltalan balnafost egy csilivili stadionban 2000 masik hulyevel. Orban oligarchai mindekozben a feletted levo VIP paholybol kopkodik a szotyi hejat a fejbubodra.

Szoval majd akkor szidd a stadionepito kormanyunkat, mikor a vadiuj stadionodban azon agyalsz a felidoben, hogy melyik orszagban kezeltessed a beteg faterod, meg hogy melyik orszagba kuldod majd a gyereked tanulni 3 hosszu evre.

Mindekozben egy ujabb szotyihej landol a valladon, a szel pedig lassan tovabbfujja a bokadig ero halom tetejere.
COYG GUNNERS//HAJRA MAGYAROK//FORZA ITALIA!!!

korxi
Serdülõ

HozzászólásSzerző: korxi » 2017.07.18. 22:25

Hát, nálunk a Diósgyőr azért nem játszhatja Mezőkövesden új stadionjában a hazai meccseit, mert az ősparaszt Tállai közölte hogy a stadion nem bírja ki az azzal járó többletterhelést. Holott Diósgyőr nem Rolling Stones koncerteket akart ott szervezni, hanem havonta két focimeccsről lenne szó. És havonta 6-8 meccs amúgy teljesen normálmértékű használatnak számít nálam.
A százmillókat felszabáló stadionprogram szerintem egy megalomán abszurd, azt viszont nem tudtuk hogy hogy ebből olyan stadionok épülnek, amik a normálmértékű használatra nem alkalmasak. De megmondták, úgyhogy mostmár tudjuk.
Hacsak nem arról van szó hogy egy ilyen magasrangú pártfunkcionárius, NAV elnök masszívan hazudik. De én ilyet nem feltételezek.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.07.19. 08:45

famate írta:Mivel a cikk kérte, hogy a cikk után szídjuk (sic!) stadionépítő pártunkat és kormányunkat, ezért csak-csak ideteszem ezt is:
Több száz milliót kellene költeni a Duna Arénára, hogy fűthető legyen
https://444.hu/2017/07/18/tobb-szaz-mil ... eto-legyen

Több milliárdért az is lesz.

Vissza: “www.nb1.hu”