Féltik a Loki edzőjét, hogy lerombolja, amit felépített

nyúl
Kincstári Főegerész

Re: Féltik a Loki edzőjét, hogy lerombolja, amit felépített

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.07.16. 18:48

kristof98.haladas írta:
nyúl írta:Kínos ez a kezdés. De valahogy csak bennmaradunk.

Én meglepődtem ezen.Azt gondolom,hogy még egy ilyen rossz szezonotok nem lehet és a 4-6.hely közé várlak titeket.

Nem reális. Több hiányposzt van, mint megfelelő minőséggel betöltött. Emellett sajnos rossz mentalitású játékosok hangadók. Persze, hogy Holman maradt! Egy egészségügyi sétányit nem fut magas fizetésért.
Ráadásul súlyos kapusgondunk van.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.07.16. 19:02

egyszer már kirakták menet közben, nem? legfeljebb megint megteszik, másodszor biztos nem fáj annyira
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.07.16. 19:33

Reménytelennek tűnt a társaság. Ahogy olvastam a debreceni érdekeltségű fórumokat, általános vélemény, hogy erősítések nélkül ebből NB2 lesz. A mai meccsek ezt csak megerősítették. A mentalitás is csapnivaló. A beígért fiatalításnak se híre, se hamva. Sokat nem vártam, de ez minden elképzelésemet alulmúlta. Egyszerre két vezéralibistát nem bírunk el a pályán (Holman és Tőzsér), igazából mindkettőtől megszabadulnék, de nem tehetjük meg, nincs a helyükre senki.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.07.16. 19:36

Adamek írta:egyszer már kirakták menet közben, nem? legfeljebb megint megteszik, másodszor biztos nem fáj annyira

Ha nem lesz változás a nyár során, szvsz nem fogja végigcsinálni, vagy az egészségére megy és belerokkan, vagy ezt megelőzendő magától feláll.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.07.16. 19:38

Cselszky írta:

Reménytelennek tűnt a társaság. Ahogy olvastam a debreceni érdekeltségű fórumokat, általános vélemény, hogy erősítések nélkül ebből NB2 lesz. A mai meccsek ezt csak megerősítették. A mentalitás is csapnivaló. A beígért fiatalításnak se híre, se hamva. Sokat nem vártam, de ez minden elképzelésemet alulmúlta. Egyszerre két vezéralibistát nem bírunk el a pályán (Holman és Tőzsér), igazából mindkettőtől megszabadulnék, de nem tehetjük meg, nincs a helyükre senki.

Baromi szomorú látni, hogy nem tanultak nálatok a tavalyi szezonból. Kicsit '11-es Zete szaga van a dolognak, ne legyen így! Drukkolok, hogy valahogy összekapja magát a Loki.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.07.16. 19:45

ManBat írta:
Cselszky írta:

Baromi szomorú látni, hogy nem tanultak nálatok a tavalyi szezonból. Kicsit '11-es Zete szaga van a dolognak, ne legyen így! Drukkolok, hogy valahogy összekapja magát a Loki.

Az volt a duma, hogy a külföldi vonal nem jött be, a külföldi edző szar, a külföldi játékos nem hajt. Szerintük ezt bizonyította a tavalyi szezon... Bezzeg a magyarok. A másik, hogy drasztikusan fiatalítunk, visszahoztuk a kölcsönjátékosokat, és felhoztunk pár gyereket az A-ba, azzal, hogy ők majd küzdenek a klubért, és tehetségesek. Ebből jött ki az, hogy még a keretbe sem volt nevezve egyik 17-22 közötti játékos sem. Majd a 17 éves Kusnyír, a 19 éves Bíró, és az NB2-ből hazahozott 20-25 közöttiek tesznek csodát - sokan ebben bíztak... A szakvezetés sem hisz ebben. A sajttáj alapján gyakorlatilag semmiben sem. Lement 1 forduló, és a totális káoszt érezni minden fronton. Kiment jó 4000 ember, de majd visszaáll az 1500-2000-es létszám.

_carlos_
Légiós

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2017.07.16. 20:14

A Lokinál van talán a legzűrösebb helyzet. Nincs szinkronban a valóság az elvárásokkal és a kerettel. Az egész klub nincs rendben és így valszeg kiesés elleni küzdelem lesz. Vagy csak szimplán kiesés.
Kispest távdrukker

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2017.07.17. 11:00

Debrecenben mi a "hivatalosan" megfogalmazott cél? Dobogó, tabella első fele, bennmaradás?
Milyen nyilatkozatok voltak előzetesen erről?

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.07.17. 22:12

raab írta:Debrecenben mi a "hivatalosan" megfogalmazott cél? Dobogó, tabella első fele, bennmaradás?

"- Átalakul a csapat, ehhez mérten módosulnak az elvárások is?"
SzG: "- A célokat csak akkor tudjuk kitűzni, ha kialakult a végleges keret. Viszont egy dologban biztos vagyok, az idei Debrecen a bajnokság utolsó fordulójában nem a kiesés ellen fog küzdeni."

Ambiciózus. :)
Talán arra gondolt, hogy az utolsó fordulóig bőven kiesünk. :D

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2017.07.18. 02:50

Cselszky írta:
raab írta:Debrecenben mi a "hivatalosan" megfogalmazott cél? Dobogó, tabella első fele, bennmaradás?

SzG: "- A célokat csak akkor tudjuk kitűzni, ha kialakult a végleges keret. Viszont egy dologban biztos vagyok, az idei Debrecen a bajnokság utolsó fordulójában nem a kiesés ellen fog küzdeni."

ez elég rosszul hangzik, általában a célokhoz igazítják a keretet és nem fordítva... remélem nem fogtok kiesni

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.07.18. 08:46

raab írta:
Cselszky írta:

ez elég rosszul hangzik, általában a célokhoz igazítják a keretet és nem fordítva... remélem nem fogtok kiesni

Ha elmész a boltba bevásárolni a szombat esti kertpartihoz, akkor igen. Ha a segélyszervezethez jársz löncshúsért, meg amit még a spájzban találsz, akkor nem annyira. Jelenleg szerintem egy amolyan igazi túros hátú ló kényszerfinanszírozása zajlik. Tök kétséges a kimenetel, akár még jól is elsülhet, pl. kinőhet a keretből egy-két igazi, megbízható gerincjátékos, akikre építve jövőre (vagy amikor tisztázódik a helyzet) ismét lehet egy ütős csapat Debrecenben. Ugyanakkor tényleg lehet, hogy abszolút esélytelenek leszünk és kiesünk a picsába.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.07.18. 08:54

_carlos_ írta:A Lokinál van talán a legzűrösebb helyzet. Nincs szinkronban a valóság az elvárásokkal és a kerettel. Az egész klub nincs rendben és így valszeg kiesés elleni küzdelem lesz. Vagy csak szimplán kiesés.
A valóság szinkronban van a kerettel.
A klub hazug kommunikációjával van baj. A nyíltság és őszinteség teljes hiánya. Döbbenetes, hogy Balmazújvárosban értelmesebb és tettre készebb ügyvezetés van. Reménytelennek látszó, időben szorító helyzetben képesek voltak egy megfelelő keretet kialakítani. Szima és kétbites csicskásai nem.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.07.18. 10:10

Gunners írta:
adrenalin69 írta:
Gunners írta:Magyar szintem a Tulok kapitány sem az, szóval sajnos a Faszcsúttal benne van a dobogó is.

Egy buta paraszt! Még az érettségi is nagy falat volt neki!

Valószínűleg igazad van, de sajnos ettől még vígan elboldogul ebben a hányadék magyar bajnokságban.

Ez nem az ő érdeme, ha nem a mi szégyenünk!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2017.07.18. 14:53

Reginald McFreez írta:
raab írta:
Cselszky írta:"- Átalakul a csapat, ehhez mérten módosulnak az elvárások is?"

Ha elmész a boltba bevásárolni a szombat esti kertpartihoz, akkor igen. Ha a segélyszervezethez jársz löncshúsért, meg amit még a spájzban találsz, akkor nem annyira. Jelenleg szerintem egy amolyan igazi túros hátú ló kényszerfinanszírozása zajlik. Tök kétséges a kimenetel, akár még jól is elsülhet, pl. kinőhet a keretből egy-két igazi, megbízható gerincjátékos, akikre építve jövőre (vagy amikor tisztázódik a helyzet) ismét lehet egy ütős csapat Debrecenben. Ugyanakkor tényleg lehet, hogy abszolút esélytelenek leszünk és kiesünk a picsába.

Mindig a cél az első, ha segélyszervezethez járok, akkor a cél a túlélés nem kertiparti... Ebből a nyilatkozatból az jön le, hogy valószínűleg a cél a biztos bennmaradás lehet, de ezt túl ciki lenne kimondani ezért megy a mellébeszélés.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.07.18. 18:30

raab írta:
Reginald McFreez írta:
raab írta:

Mindig a cél az első, ha segélyszervezethez járok, akkor a cél a túlélés nem kertiparti... Ebből a nyilatkozatból az jön le, hogy valószínűleg a cél a biztos bennmaradás lehet, de ezt túl ciki lenne kimondani ezért megy a mellébeszélés.

Ha van is valami cél, az Debrecenben inkább hatalmi harc jellegű a klubnál, az eredmény (legyen akármilyen) inkább eszköz sem mint cél.

Amúgy a "célelméleti" megközelítés szerint hogyan lehet az első a cél, ha az egyáltalán nincs is megfogalmazva, csak megyünk bele, "lesz, ami lesz" alapon (túlélő üzemmódban)? Ilyenkor csak affektíve fogalmazódik meg és kognitív szinten nem? Így még csak-csak lenne is értelme a cél állandó elsőségének.

Kik a mestereid, erre mosmán kiwi vagyok. :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.07.18. 21:21

Gunners írta:
Mantequilla írta:
SuperDepor írta:Amúgy hülyeség ez a megközelítés, mert azt már egyszer felépítette, és senki nem fogja elvenni tőle, akármilyen szar idényt fog produkálni a helyiek szemében sztem mindig egy sikeredző lesz, aki köztiszteletnek örvend. Kíváncsi vagyok, h mi mire megyünk a csikócsapatunkkal holnap.

Az emberek szeretik látni, ha valaki elbukik. Arra fognak emlékezni, hogy vele zúgtak ki az NB1-ből.

Nem fognak kiesni.

Ja az állítás csak annak szólt, hogy bukott edzőnek számítana-e utána. Nincs jövőbe látó gömböm, fingom sincs ki fog kiesni. :)
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.07.18. 22:02

Mantequilla írta:
Gunners írta:
Mantequilla írta:Az emberek szeretik látni, ha valaki elbukik. Arra fognak emlékezni, hogy vele zúgtak ki az NB1-ből.

Nem fognak kiesni.

Ja az állítás csak annak szólt, hogy bukott edzőnek számítana-e utána. Nincs jövőbe látó gömböm, fingom sincs ki fog kiesni. :)

Nincs. Csak az a kurva jóindulat.

Vissza: “www.nb1.hu”