ManBat írta:az első felesről lemaradtam, látom vezetünk, milyen a meccs?
lehetne 2:0 is ide, a görögnek volt egy jó fejese, a kapus bravúrral védte, egyelőre jobbak vagyunk a Vasastól
ManBat írta:az első felesről lemaradtam, látom vezetünk, milyen a meccs?
banok írta:1-1 Varga!
Cselszky írta:Szaki.
Westman írta:Nemzetközi kupákat nézve szomorú,hogy mind a Vidi,mind a Fradi hátrányban van a két újonc ellen,az ilyen meccseket ezeknek az agyon vásárolt keretnek kötelező lenne hozni,semmi da és semmi ha kifejezés nem játszhat szerepet.
Adamek írta:Cselszky írta:Szaki.
Pinyő megvédte a pirostól okosan
SuperDepor írta:ManBat írta:az első felesről lemaradtam, látom vezetünk, milyen a meccs?
lehetne 2:0 is ide, a görögnek volt egy jó fejese, a kapus bravúrral védte, egyelőre jobbak vagyunk a Vasastól
SuperDepor írta:ManBat írta:az első felesről lemaradtam, látom vezetünk, milyen a meccs?
Cselszky írta:Adamek írta:Cselszky írta:Szaki.
Pinyő megvédte a pirostól okosan
Nekem is így tűnt.
Adamek írta:Westman írta:Nemzetközi kupákat nézve szomorú,hogy mind a Vidi,mind a Fradi hátrányban van a két újonc ellen,az ilyen meccseket ezeknek az agyon vásárolt keretnek kötelező lenne hozni,semmi da és semmi ha kifejezés nem játszhat szerepet.
ha mi agyonvásárolt kerettel toljuk akkor a Pufi mivel?
Cselszky írta:Adamek írta:Westman írta:Nemzetközi kupákat nézve szomorú,hogy mind a Vidi,mind a Fradi hátrányban van a két újonc ellen,az ilyen meccseket ezeknek az agyon vásárolt keretnek kötelező lenne hozni,semmi da és semmi ha kifejezés nem játszhat szerepet.
ha mi agyonvásárolt kerettel toljuk akkor a Pufi mivel?
Ők legalább akadémisták.
Westman írta:manderel írta:Westman írta:Nemzetközi kupákat nézve szomorú,hogy mind a Vidi,mind a Fradi hátrányban van a két újonc ellen,az ilyen meccseket ezeknek az agyon vásárolt keretnek kötelező lenne hozni,semmi da és semmi ha kifejezés nem játszhat szerepet.
Az a helyzet hogy itt csak a csapat/klub újonc a Felcsút esetében, de a keret nem. Csupa rutinos NBI-es játékos, egy szintén rutinos magyar szinten jó és sikeres edzővel. Aki ért egy kicsit a focihoz tudhatta hogy ellenük senkinek nem lesz könnyű, és várhatóan a "felsőházban" lesznek a végén.
Egyébként gyengébb a kezdőjük mint amire számítottam.
Hányszor annyiba kerül a Fradi kerete mint a Puskásé? A Fradi mindig ezzel jön mikor nemzetközi kupameccsen az ellenfél kerete többe kerül,úgyhogy most küzdjenek azt mutassák meg.Az a Puskás még nem állt össze,a gerince alig pár meccset játszott együtt.Tömören ennyi. Nem neked szól a nyers hangnem,hanem a Fradinak,úgyhogy irány kaparják,szántsák fel a pályát.
inreallife írta:adrenalin69 írta:Na most kinek is drukkoljak? :)
evek ota az elso poen Toled, amiben humor is van... :)
Westman írta:manderel írta:Westman írta:Nemzetközi kupákat nézve szomorú,hogy mind a Vidi,mind a Fradi hátrányban van a két újonc ellen,az ilyen meccseket ezeknek az agyon vásárolt keretnek kötelező lenne hozni,semmi da és semmi ha kifejezés nem játszhat szerepet.
Az a helyzet hogy itt csak a csapat/klub újonc a Felcsút esetében, de a keret nem. Csupa rutinos NBI-es játékos, egy szintén rutinos magyar szinten jó és sikeres edzővel. Aki ért egy kicsit a focihoz tudhatta hogy ellenük senkinek nem lesz könnyű, és várhatóan a "felsőházban" lesznek a végén.
Egyébként gyengébb a kezdőjük mint amire számítottam.
Hányszor annyiba kerül a Fradi kerete mint a Puskásé? A Fradi mindig ezzel jön mikor nemzetközi kupameccsen az ellenfél kerete többe kerül,úgyhogy most küzdjenek azt mutassák meg.Az a Puskás még nem állt össze,a gerince alig pár meccset játszott együtt.Tömören ennyi. Nem neked szól a nyers hangnem,hanem a Fradinak,úgyhogy irány kaparják,szántsák fel a pályát.
moti77 írta:Másik két meccset, hol lehet nézni?
ManBat írta:moti77 írta:Másik két meccset, hol lehet nézni?
m4sport.hu
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 38 vendég